Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Argija @ 2010 05 11, 14:37)
o forever naudojančių yra?  blush2.gif  gal galite palyginti su nude?  ax.gif

forever tinka riebesniai odai, o nude misriai.
Papildyta:
QUOTE(Argija @ 2010 05 11, 15:02)
matosi ant veido? yra šviesių spalvų?  g.gif 

Mano oda vidutiniska, nera labai balta, bet ir ne ruda. Man graziausiai ir geriausiai tinka forever 022 atspalvis, 023 jau tamsesne ir ryzesne.
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 11, 15:03)
forever tinka riebesniai odai, o nude misriai.

konsultantė tikino, kad mišriai, kaip mano, puikiai tinka doh.gif
Atsakyti
Reikia bandyti...
Paprašykit, kad įpiltų ir bus aišku...
Dažniausiai kas tinka vienai-kitai gali netikti.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 05 11, 13:02)
matosi ant veido? yra šviesių spalvų?  g.gif  kuri jums labiau patinka/ tinka? ax.gif
forever skirta mišriaodėms? aš labiau į sausumą, nei į riebumą. Kaži nebūtų per stipri  g.gif

Forever labiau matosi ant veiduko nei Nude, nes maskuoja daugiau. Man labiau patinka Forever, nes išlieka ilgiau, veidas ilgiau matiškesnis būna, su Nude man blizgesys greitai lenda ax.gif Mano odelė mišri (skruostai normalūs, o va T zona linkusi į riebumą ir dar dehidratuota doh.gif ) Odelei kaip Jūsų geriau būtų rinktis Nude mirksiukas.gif
Dėl spalvų, esu niekam tikus, nes visos pudros man per tamsios blush2.gif Dior Nude 010 geriausiai tinka, o Forever tokio pačio numeriuko jau tamsoka cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelė Rožė: 11 gegužės 2010 - 14:23
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 11, 15:19)
Reikia bandyti...
Paprašykit, kad įpiltų ir bus aišku...
Dažniausiai kas tinka vienai-kitai gali netikti.... 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Klaipėdoje esu, tad nėra galimybės. |Nes Dior prekiauja tik Kristiana, o ten nepilsto doh.gif

QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 05 11, 15:21)
Forever labiau matosi ant veiduko nei Nude, nes maskuoja daugiau. Man labiau patinka Forever, nes išlieka ilgiau, veidas ilgiau matiškesnis būna, su Nude man blizgesys greitai lenda ax.gif Mano odelė mišri (skruostai normalūs, o va T zona linkusi į riebumą ir dar dehidratuota doh.gif ) Odelei kaip Jūsų geriau būtų rinktis Nude mirksiukas.gif
Dėl spalvų, esu niekam tikus, nes visos pudros man per tamsios blush2.gif Dior Nude 010 geriausiai tinka, o Forever tokio pačio numeriuko jau tamsoka cool.gif

na sausumas man ne taip dažnai išlenda, nes jei problema padidėja iškart drėkinu kitomis priemonėmis. Mane forever būtent dėl laikimosi ir maskavimo domina ax.gif
ieškojau atsiliepimų internete, tai apie forever geresni ax.gif
stai mergina su forever "medium beige"
user posted image

čia iš kitos merginos "review" bet neparašyta koks numeriukas.

user posted image

Video Gal kas bandė tą purškiamą? g.gif
štai čia makiažas darytas su dior forever smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 05 11, 15:21)
Dior Nude 010 geriausiai tinka, o Forever tokio pačio numeriuko jau tamsoka cool.gif

Gal turjot omeny 020? Nes kiek ziurejau Sarmoj, sis nr bene sviesiausias
Tai kokio sviesumo tada 010? unsure.gif
Atsakyti
O Klaipėdoje Douglas nėra???? Kaune Dior stendas Douglas yra.... 4u.gif

Bet kiek anksčiau merginos rašė, kad ir Kristianoje įsipila ir nekreipia dėmesio į nieką.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 11, 15:47)
O Klaipėdoje Douglas nėra???? Kaune Dior stendas Douglas yra.... 4u.gif

Bet kiek anksčiau merginos rašė, kad ir Kristianoje įsipila ir nekreipia dėmesio į nieką.... g.gif

ne, douglas nėra. Na nežinau, jei parduotuvės tokios taisyklės, tai neisiu ir nepilsiu blush2.gif
daug progų nusimato, tad galvoju įsigyti forever, o jai per sunki bus kasdienai, tai reikės dar vienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 11, 15:45)

Tikrai yra ir numeriukas 010, sviesesnis uz Chanel 20 numeriuka (su sita galiu palygint, nes tik sias dvi turiu biggrin.gif ), bet nezymiai. As esu sviesiaode, tai Chanel 20 man tiko, bet kartais, ziema, atrode jau per tamsus, o del Dior neturiu nusiskindimu smile.gif Bent jau man, maskuoja tikrai neblogai.
Papildyta:
Del isipylipo. Vilniuje Ozo Dougle labai mielos konsultantes. Parode kelias pudras tinkancias mano odos tipui ir atspalviui, uztepe ant rankos, pabandem. Tada as istraukiau toki maza indeli (nuo kazkokio kremo meginuko) ir pasakiau: noreciau siek tiek isipilti ir pasibandyti namuose. Pati konsultante maloniai ipyle smile.gif
Atsakyti
As jau tuoj nupusiu besirinkdama tarp nude ir forever doh.gif
Bet turbut apsistosiu ties Paneles Rozes komentaru, nes mano oda taip pat normali su blizgancia T zona doh.gif be serpetojimu...
EL DWL man tiko, bet kai po ilgesnio laiko velpanaudojau, tai tokia spalva negrazi pasirode, ciut i ruzavuma su pilksvumo blink.gif nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 11, 13:45)

Ne, turėjau omeny būtent 010 4u.gif Forever pudros oksiduojasi ant odos (patamsėja) smile.gif Beto, aš labai labai šviesi, na gerai, ne šviesi - balta cool.gif

Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 11, 16:19)
As jau tuoj nupusiu besirinkdama tarp nude ir forever doh.gif
Bet turbut apsistosiu ties Paneles Rozes komentaru, nes mano oda taip pat normali su blizgancia T zona doh.gif  be serpetojimu...

As supratau, kad pas Panele Roze oda misri,panasi kaip mano. Riebi tik T zona, bet plius dehidratuota, t.y. jog kartais serpetoja, nusauseja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 11 gegužės 2010 - 15:41