Merginos, buvau vakar paziuret panoramos douglas Estee Lauder Double Wear ir is 1 numerio buvo tik 2 spalvos, o ju puslapyje matau, kad yra 4, kazin kitose parduotuvese irgi taip? kalbu apie pirmasias 4 spalvas su pirmu numeriuku.
Buvau Douglase, pasiėmiau du mėginėlius - Clarins Truly Matte ir Dior Nude. Tikėjausi, kad Clarins sulaikys blizgesį ilgesniam laikui, tačiau deja deja...labai greitai išlindo
Rytoj bandysiu Dior Nude
Rytoj bandysiu Dior Nude
gal kas galetu patarti nebrangia pudra iki 50-60 lt, kurios paleteje butu itin sviesus atspavis,? kiek perku vis per tamsus net ir sviesiausi atspalviai,
QUOTE(Aquawille @ 2010 08 05, 09:46)
gal kas galetu patarti nebrangia pudra iki 50-60 lt, kurios paleteje butu itin sviesus atspavis,? kiek perku vis per tamsus net ir sviesiausi atspalviai,
Gosh turi šviesių
Bourjois taip pat
ka galite pasakyti apie maxfactor "second skin"? mano oda misri,linkusi i riebuma,bet ziema tampa vietomis sausoka,o butent saltajam sezonui ir ieskau pudros gal turit ka parekomenduoti is tokiu nelabai brangiu, nes kiek skaitau tema tai visos sneka apie dior,chanel ir tt
QUOTE(Vitulka @ 2010 08 05, 12:32)
o bourjois turi krempudra mirsiai-riebiai? kokie atsiliepimai naudojusiu butu? reikia gero maskavimo..
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 08 06, 11:37)
ka galite pasakyti apie maxfactor "second skin"? mano oda misri,linkusi i riebuma,bet ziema tampa vietomis sausoka,o butent saltajam sezonui ir ieskau pudros gal turit ka parekomenduoti is tokiu nelabai brangiu, nes kiek skaitau tema tai visos sneka apie dior,chanel ir tt
pirmam puslapyje yra krempudrų sąrašai brangių ir pigesnių
QUOTE(kumiko @ 2010 08 06, 13:13)
o bourjois turi krempudra mirsiai-riebiai? kokie atsiliepimai naudojusiu butu? reikia gero maskavimo..
mano mišri, bet tik T zona linkus blizgėt.
Aš turiu Bourjois Healthy Mix. Man labai patinka, sesė sakė, kad su jokia pudra taip veidas nėra gražiai atrodęs tiesa maskuoja vidutiniškai, todėl aš pirma dėmes visokias maskuoju su maskuokliu, palaukiu, kol jis "prikibs" prie odos geriau ir tepu krempudrą
aš siūlau pabandyt, nepirkit iškart, nebandžius. Nr. 51 pats šviesiausias
Sveikutes,na ka isigijau as Guerlain prarure extreme ir dedu dideli pliusa jam
mano oda misri i riebuma siandien pirma diena su juo jau puse dienos o jokio blizgesio,spalva parinko 04 tai idealiai man atitiko,tiesa dabar dar paberta mano kakta tai neisryskina si pudra man tu paberimu kaip su kitom buna,sekancia noreciau pameginti diorskin forever meginau ja ir pasitept kristianoj tai patiko tekstura maloniai tepesi ir visai nieko atrode
mano oda misri i riebuma siandien pirma diena su juo jau puse dienos o jokio blizgesio,spalva parinko 04 tai idealiai man atitiko,tiesa dabar dar paberta mano kakta tai neisryskina si pudra man tu paberimu kaip su kitom buna,sekancia noreciau pameginti diorskin forever meginau ja ir pasitept kristianoj tai patiko tekstura maloniai tepesi ir visai nieko atrode
QUOTE(zydrune0916 @ 2010 08 06, 12:37)
Bandziau as ta "second skin" ,tai ziauriai nepatiko...
spalva emiau Natural,nors visai ji ne naturali buvo O kazkokia "oranzova" vos ne buvau..ir veidas imdavo blizgeti po kurio laiko...gaila tu 60litu ,nes nei kiek neverta buvo,bent jau mano nuomone...
ar esat bandžiusios
Rimmel Stay matte
ar išlaiko matiškumą ? ar tinka riebiai odai ?
Rimmel Stay matte
ar išlaiko matiškumą ? ar tinka riebiai odai ?
QUOTE(Vitulka @ 2010 08 06, 14:44)
pirmam puslapyje yra krempudrų sąrašai brangių ir pigesnių
Aš turiu Bourjois Healthy Mix. Man labai patinka, sesė sakė, kad su jokia pudra taip veidas nėra gražiai atrodęs tiesa maskuoja vidutiniškai, todėl aš pirma dėmes visokias maskuoju su maskuokliu, palaukiu, kol jis "prikibs" prie odos geriau ir tepu krempudrą
Vitulka, o ar paciai tinka 51 atspalvis? man atrodo, kad musu panasi veido odos spalva - sviesi su gelsvu atspalviu
O kaip islaiko matiskuma?
Mano oda linkusi sauseti, tai is visu bandytu, siuo metu sitos labiausiai patinka (viena is ju Loreal,kaip nekeista):
L'oreal matte morphose ir Max Factor - Second Skin
L'oreal matte morphose ir Max Factor - Second Skin