Sveikos
kasdienai aš naudoju šią loreal priemonę:
L'Oreal True Match Minerals
http://www.honeypotc...neral_honey.jpg
ji yra biri, bet tai tas pats kaip teptum kreminę ir ant jos birią (na nežinau ar aiškiai čia parašiau ) įsiūlė man ją konsultantė. Iš pradžių nelabai patiko, bet kai įgudau kaip ją naudot tai labai patinka ir greita ir patogu
Ypatingesnėm progom naudoju - Chanel Vitalumiere http://www.perfumezi...-tendre1236.jpg
Ypač pagelbėjo per šiuos karščius tepiau ją ir dar ant viršaus loreal tą pudrą- tai išlaikė tikrai ilgai o galvojau nuo to karščio iš karto upeliais viskas bėgs šiaip užtenka vien jos, gražiai veidą padengia.
P.s. mano oda gan riebi..su spuogeliais
QUOTE(milaknike @ 2010 07 24, 11:14)
Jūs nuostabi, Tutia!!! Begalinis AČIŪ!!! bet ale rimtai, kokios kiekvienos skirtingos nuomonės nors, be abejo, kiek vartotojų, tiek ir atsiliepimų nusprendžiau keliauti šiandien reikalauti "Dior Forever" ir "Chanel Mat Lumiere" mėginukų
kad gi nėr už ką nesunku buvo, kai laiko turėjau
QUOTE(jurguze @ 2010 07 24, 12:15)
Ką galėtumėte pasiūlyt jautriai, mišriai ( į sausumą) veido odai? Kiek teko pudrų tept, tai nuo visų man veidą taip perštėdavo, kad ilgai neišbūdavau
o iš pigesnių, ar brangesnių? mano oda mišri, vietomis į sausumą, aš šiuo metu nusipirkus naudoju ir siūlyčiau jums pabandyt (pradžioj bent jau įsipilt į induką kokioj Kosmadoj), Bourjois Healthy Mix. Ji nėra sunki, gal ir nemaskuoja super duper, bet man netempia, labai maloniai ant veiduko jaučiasi. Pabandykit!
QUOTE(himalaia @ 2010 07 25, 07:18)
1. Aš apie būtent tai ir kalbu, kad yra daug tarpinių variantų, ne tik matinis ir drėgnas.
2. Turbūt dėl to, kad ji skirta riebiai ir labai riebiai odai.
2. Turbūt dėl to, kad ji skirta riebiai ir labai riebiai odai.
čia tikrai diskusija beprasmė, nes, manau, kiek odos tipų (net gi ne tipų, o individualių fizionomijų), tiek ir skirtingų pudros poveikių bus.. nesutinku šeip, kad tarkim ta pati pudra gali idealiai tikti labai sausai ir tuo pačiu labai riebiai odai, bet kad varijuoti įvairiai gali, tai manau, kad taip
o ta pati EL DWL iš atsiliepimų tinka tiek ir mišriai, normaliai, net gi į sausumą odai, taip kad vėl negalima teigti, kad skirta riebiaodėms Be to, dabar pasižiūrėjau ant dėžutės (ne ant tūbelės, o ant kartoninės, radau spintelėj ), rašo "For all skin types"
QUOTE(Malena @ 2010 07 25, 19:11)
Testuoju Dior Nude, kuri visai gerai matiskuma laiko ir nuo jos neberia. Maskavimo pakanka.
nu va vėl įrodymas, kaip skirtingai, man Nude buvo viena mažiausiai maskuojančių ir duodavo lengvą skaistumo efektą
QUOTE(milaknike @ 2010 07 25, 21:37)
Niu ką, vis dėlto priverčiau vyrą vakar važiuot į kosmetikos parduotuves ir rezultatas neveltui sakoma, kad tik Lietuvoje konsultantės gaili testerių, nes čia su tokiu džiaugsmu panelės man tepliojo riešus, davė mėginukus ir pylė į indelius, kad išeit iš parduotuvės visai nesinorėjo gavau taip norėtos "Dior Forever", tačiau, deja, nebeturėjo "Chanel Mat Lumiere" NATUREL atspalvio dar davė "Clinique" porą miniukų mišriai odelei, tai šiandien su "Clinique even better" vaikštau niu visai nieko pudrytė, turiu pasakyti maskuoja gerai, matiškumas išlenda tik į pavakarę, tik spalvą man davė per šviesią, todėl nematau, kaip atrodyčiau su man reikiamu atspalviu tačiau rezultatas nenuvylė rytoj "Dior Forever" bandysiu
nu va, kaip smagu
lauksim atsiliepimų
QUOTE(Tutia @ 2010 07 26, 08:54)
kad gi nėr už ką nesunku buvo, kai laiko turėjau
o iš pigesnių, ar brangesnių? mano oda mišri, vietomis į sausumą, aš šiuo metu nusipirkus naudoju ir siūlyčiau jums pabandyt (pradžioj bent jau įsipilt į induką kokioj Kosmadoj), Bourjois Healthy Mix. Ji nėra sunki, gal ir nemaskuoja super duper, bet man netempia, labai maloniai ant veiduko jaučiasi. Pabandykit!
Na, iki kokių 80lt
QUOTE(Tutia @ 2010 07 26, 07:54)
nu va vėl įrodymas, kaip skirtingai, man Nude buvo viena mažiausiai maskuojančių ir duodavo lengvą skaistumo efektą
Turbut nelabai suprantamai parasiau. Rasydama "maskavimo pakanka" turiu omeny, kad Dior Nude pajegi uzmaskuoti mano odos trukumelius. Siuo metu dideliu bedu neturiu, tai pakanka tokio maskavimo, koki si pudra gali suteikti.
Skaistumas matiskumui netrukdo
QUOTE(Malena @ 2010 07 26, 08:30)
Turbut nelabai suprantamai parasiau. Rasydama "maskavimo pakanka" turiu omeny, kad Dior Nude pajegi uzmaskuoti mano odos trukumelius. Siuo metu dideliu bedu neturiu, tai pakanka tokio maskavimo, koki si pudra gali suteikti.
aukščiau rašytame poste įskaičiau, kad oda labai riebi, tas gal ir neįsivaziduoju dėl to Nude ant jos bet va vėl įrodymas, kad visiems labai skirtingai ir individualiai
Papildyta:
QUOTE(jurguze @ 2010 07 26, 08:24)
Na, iki kokių 80lt
na, pasibandykit tą Bourjois, gal patiks, daugiau iki tokios sumos nelabai turiu ką pasiūlyt, nebandžiau
QUOTE(jurguze @ 2010 07 26, 09:24)
Na, iki kokių 80lt
jurguze isbandyk visas siulomas tada ir issirinksit sau tinkama
manhattan mano mineta kainuoja 30lt, artdeco 66,7lt, o bourjois mineta apie 50lt
Labas, merginos, gal galite man pasiulyti pudra riebiai/misriai odai, linkusiai i spuoguotuma. T zona riebi, o likus normali. Nors, nusiplovus veida vandeniu, ji pradeda traukti, todel butinai turiu naudoti krema. Be to, mano poros gan dideles.
Kosmetologe sake, kad mano veido odai pudros nera.... Bet kazkaip tuo abejoju.
Tai gal kuri gali patarimu duot. Aciu.
QUOTE(saulyteee @ 2010 07 26, 00:16)
Sveikos
ji yra biri, bet tai tas pats kaip teptum kreminę ir ant jos birią (na nežinau ar aiškiai čia parašiau ) įsiūlė man ją konsultantė. Iš pradžių nelabai patiko, bet kai įgudau kaip ją naudot tai labai patinka ir greita ir patogu
Ypatingesnėm progom naudoju - http://www.perfumezi...-tendre1236.jpg
Ypač pagelbėjo per šiuos karščius tepiau ją ir dar ant viršaus loreal tą pudrą- tai išlaikė tikrai ilgai o galvojau nuo to karščio iš karto upeliais viskas bėgs šiaip užtenka vien jos, gražiai veidą padengia.
Ypatingesnėm progom naudoju - http://www.perfumezi...-tendre1236.jpg
labai nustebino jūsų pasirinkimas Chanel krempudros.
Įdomu kaip ji jums laikos, jei netepat mineralinės L'oreal
oda riebi su spuogeliais, o Chanel Vitalumiere silpnai maskuoja ir yra sausai odai
QUOTE(lisa_nova @ 2010 07 26, 15:36)
Labas, merginos, gal galite man pasiulyti pudra riebiai/misriai odai, linkusiai i spuoguotuma. T zona riebi, o likus normali. Nors, nusiplovus veida vandeniu, ji pradeda traukti, todel butinai turiu naudoti krema. Be to, mano poros gan dideles.
Kaip tai nėra?? Šiais laikais visko yra, tik turėk pinigų ir rinkis va, mano odelė lygiai tokia pati kaip jūsų ir esu labai patenkinta "Guerlain Parure Extreme" - ir maskuoja ir dengia liuksiškai na, tik smalsumo vedama nusprendžiau šį kartą rinktis kažką iš "Dior Forever" ir "Chanel Mat Lumiere", nes, kiek girdėjau, abi šios pudrytės taip pat labai vertos dėmesio, o man vis norisi naujovių
Šiandien aš su "Dior Forever"... ir ką? maskuoja puikiai, dengiasi puikiai, blizgesys tik į pavakarę prasimušė, bet.. hmm.. man kažko vis dėlto trūksta grįžęs vyras pasakė: "man atrodo, tu šiandien per daug pasipudravai", nors tepiau tikrai nestorą sluosnį spalva jos kažkokia gelsva atrodo (ėmiau 4 numeriuką, nes tamsi aš) ir skiriasi nuo rudos kūno spalvos ir pačios pudros spalvų paletė labai jau nedidelė "Guerlain" ir "Chanel", bent jau man pasirodė, artimesni kūno spalvai atspalviai
QUOTE(milaknike @ 2010 07 26, 11:57)
Kaip tai nėra?? Šiais laikais visko yra, tik turėk pinigų ir rinkis
Tai jau tikrai, kad suskėlė kosmetologė Aišku, tokios pudros, kuri nujaustų, kad jūsų oda vietomis sausa ir vietomis riebi nėra, tačiau jei pudra tinka riebioms vietoms, bet dar labiau sausina skruostus, ant jų galima drėkiklį, kaip pagrindą pasitept, ir problema apmažėtų. Aš ant sausesnių vietų, kai tokios atsiranda, serumo pasitepu prieš pudrą ir tiek.
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 26, 15:58)
labai nustebino jūsų pasirinkimas Chanel krempudros.
oda riebi su spuogeliais, o Chanel Vitalumiere silpnai maskuoja ir yra sausai odai
nu ir laikosi
Na, kosmetologe turejo omeny, kad nera tarp labiausiai naudojamu, kaip clinique ar dior. (o visokias l'oreal ir pan liepe isvis pamirst).
Tiesiog, kadangi mano oda labai megsta pasiruosti visokiais spuogais, ji man liepe naudoti kazkokia pudra is universiteto vaistines, kuri ne tik maskuoja, bet ir gydo spuogus. Bet jos labai nedaug yra, kainuoja virs 60lt, o ir spalvos tik dvi, is kuriu nei viena man netinka.
Naudojau mineraline pudra bare minerals. Tai visai nieko, bet man ji visiskai nemaskuoja veido. Ja naudoju tik tam, kad veidas labai neblizgetu.
Tiesiog, kadangi mano oda labai megsta pasiruosti visokiais spuogais, ji man liepe naudoti kazkokia pudra is universiteto vaistines, kuri ne tik maskuoja, bet ir gydo spuogus. Bet jos labai nedaug yra, kainuoja virs 60lt, o ir spalvos tik dvi, is kuriu nei viena man netinka.
Naudojau mineraline pudra bare minerals. Tai visai nieko, bet man ji visiskai nemaskuoja veido. Ja naudoju tik tam, kad veidas labai neblizgetu.