Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Malena @ 2010 07 25, 12:33)
himalaia, pasiulykit pudra labai labai riebiai odai 4u.gif  Pageidautina su spf15.

Kadangi mano oda tokia nėra, galiu tik parašyti, ką Paula siūlo (gal jei taip rašysiu, kai kurioms aiškiau bus ir labiau patiks smile.gif )-
Revlon Colorstay Active Light Makeup SPF25
Clarins Truly Matte Foundation SPF 15
Almay TLC Truly Lasting Color 16 Hour Makeup SPF 15
Avon Perfect Wear Extralasting Liquid Foundation SPF 15
...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 25, 19:47)
Kadangi mano oda tokia nėra, galiu tik parašyti, ką Paula siūlo (gal jei taip rašysiu, kai kurioms aiškiau bus ir labiau patiks smile.gif )-
Revlon Colorstay Active Light Makeup SPF25
Clarins Truly Matte Foundation SPF 15
Almay TLC Truly Lasting Color 16 Hour Makeup SPF 15
Avon Perfect Wear Extralasting Liquid Foundation SPF 15
...

Avon nenaudoju, Clarins turiu, kitu mano saly ner..
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 07 25, 12:51)
Avon nenaudoju, Clarins turiu, kitu mano saly ner..

Gal vertėtų Avon pabandyti. Aš seniaui priešiškai buvau nusistačius, kol nepamačiau, kad kai kurie produktai- visai nieko...
Gal šita LT yra... L'Oreal True Match Super Blendable Makeup SPF 17
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 25, 20:01)
Gal vertėtų Avon pabandyti. Aš seniaui priešiškai buvau nusistačius, kol nepamačiau, kad kai kurie produktai- visai nieko...
Gal šita LT yra... L'Oreal True Match Super Blendable Makeup SPF 17

Nu jau aciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 07 25, 13:04)
Nu jau aciu biggrin.gif

Tada prieš klausdama sąrašiuką firmų duokite, kurios jums nepatinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 09, 08:39)
Pudrytės mišriai odai:
5. Chanel Teint innocence (maskuoja mažai);

Nu žiūriu, net ir pirmam puslapy Teint Innocence prie mišriaodžių priskirta, tai kaip čia išeina tada...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 25, 20:06)
Tada prieš klausdama sąrašiuką firmų duokite, kurios jums nepatinka smile.gif

Jei turiu riebia oda, tai galite numanyti, kad ji problemine. Gal Avon ar Loreal pudra nuostabi, bet as nerizikuosiu bandydama.
Siuo metu turiu jau mineta Clarins, kuri man matiskumo nelaiko (anksciau laike, dabar oda priprato ar kas jai) ir Chanel Mat Lumiere, kuri yra sunkoka ir as ja naudoju ziema. Testuoju Dior Nude, kuri visai gerai matiskuma laiko ir nuo jos neberia. Maskavimo pakanka.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 07 25, 13:11)
Jei turiu riebia oda, tai galite numanyti, kad ji problemine. Gal Avon ar Loreal pudra nuostabi, bet as nerizikuosiu bandydama.
Siuo metu turiu jau mineta Clarins, kuri man matiskumo nelaiko (anksciau laike, dabar oda priprato ar kas jai) ir Chanel Mat Lumiere, kuri yra sunkoka ir as ja naudoju ziema. Testuoju Dior Nude, kuri visai gerai matiskuma laiko ir nuo jos neberia. Maskavimo pakanka.

Jūsų pasirinkimas. Tik sakau, kad kartais "drugstore brands" yra nulinčiuojamos visai be reikalo...
Vat, jūs, riebiaodė bandot DiorSkin Nude, o ant manęs merginos puola, kad ji riebiaodėms netiks smile.gif Kiek odų, tiek ir nuomonių, kai saka...
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 25, 20:21)
Jūsų pasirinkimas. Tik sakau, kad kartais "drugstore brands" yra nulinčiuojamos visai be reikalo...
Vat, jūs, riebiaodė bandot DiorSkin Nude, o ant manęs merginos puola, kad ji riebiaodėms netiks smile.gif Kiek odų, tiek ir nuomonių, kai saka...

Man atrodo tobulai matiskuma iki nuvalymo islaikanciu pudru tiesiog nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2010 07 24, 13:15)
Ką galėtumėte pasiūlyt jautriai, mišriai ( į sausumą) veido odai? Kiek teko pudrų tept, tai nuo visų man veidą taip perštėdavo, kad ilgai neišbūdavau doh.gif

mano odytes tipas toks pat 4u.gif ir man labai tinka va si manhattan pudra wub.gif
Manhattan light&natural
http://www.manhattan...ke-up/42038627/
dar gera yra artdeco hydra silk wub.gif
jos abi mano megiamos, mano odytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 07 25, 13:27)
Man atrodo tobulai matiskuma iki nuvalymo islaikanciu pudru tiesiog nera biggrin.gif

Būtent. Rašo, kad ta Revlon Colorstay beveik visą dieną išlieka, bet tada atitinkamai vakare ir gramdyt ją reikia, kad likučius pašalintum.
Atsakyti
Naudoju Revlon PhotoReady, labai super. Maskuoja viską, net concealer'io nereik:)
user posted image
Pas mane atspalvis 006 Medium Beige.
http://www.youtube.c...h?v=VBDOjK3qJ_k
Atsakyti
Niu ką, vis dėlto priverčiau vyrą vakar važiuot į kosmetikos parduotuves ir rezultatas thumbup.gif neveltui sakoma, kad tik Lietuvoje konsultantės gaili testerių, nes čia su tokiu džiaugsmu panelės man tepliojo riešus, davė mėginukus ir pylė į indelius, kad išeit iš parduotuvės visai nesinorėjo lotuliukas.gif gavau taip norėtos "Dior Forever", tačiau, deja, nebeturėjo "Chanel Mat Lumiere" NATUREL atspalvio verysad.gif dar davė "Clinique" porą miniukų mišriai odelei, tai šiandien su "Clinique even better" vaikštau ax.gif niu visai nieko pudrytė, turiu pasakyti bigsmile.gif maskuoja gerai, matiškumas išlenda tik į pavakarę, tik spalvą man davė per šviesią, todėl nematau, kaip atrodyčiau su man reikiamu atspalviu biggrin.gif tačiau rezultatas nenuvylė 4u.gif rytoj "Dior Forever" bandysiu thumbup.gif
Atsakyti