Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Man dior nude taip pat pasirode skysciausia is minetu extreme ir estee lauder dwl. Is siu 3 ji man lengviausia. Extreme nezinau kodel, man isryskindavo visus nelygumus, veidas labai matinis palikdavo, po poros valandu islysdavo blizgesys. Del matiskumo, issilaikydavo visa diena estee lauder dwl, bet paskutini karta pirkau ir skyresi spalva, kazkokia ne be tokia buvo, kaip anksciau naudotos. Pasilikau prie dior nude. Blizgesiukas taip pat islenda labai greitai, todel tepu baze. Labai patinka, kad lengvute, vasarai pats tas.
Atsakyti
Na man Nude labai išryškino raukšleles... doh.gif
Bet mano oda mišri į sausuma tai todėl....
O šiaip atrodė veidukas labai gražiai, jei mano oda būtų riebesnė rinkčiausi Nude.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 11, 08:14)
O koki numeriuka Nude pirkot? Koks jusu odos tipas?

Pirkau patį šviesiausią nr. 010, nes esu labai labai šviesios odos rolleyes.gif O dėl tipo žinokit sunku pasakyti, nes veidas linkęs pasausėti ir naudoju drėkinamąjį kremą, tačiau kovoju ir su spuogeliais, todėl manyčiau, kad oda mišri į sausumą smile.gif
Papildyta:
QUOTE(werda @ 2010 05 11, 11:30)
Man dior nude taip pat pasirode skysciausia is minetu extreme ir estee lauder dwl. Is siu 3 ji man lengviausia. Extreme  nezinau kodel, man isryskindavo visus nelygumus, veidas labai matinis palikdavo, po poros valandu islysdavo blizgesys. Del matiskumo, issilaikydavo visa diena estee lauder dwl, bet paskutini karta pirkau ir skyresi spalva, kazkokia ne be tokia buvo, kaip anksciau naudotos. Pasilikau prie dior nude. Blizgesiukas taip pat islenda labai greitai, todel tepu baze. Labai patinka, kad lengvute, vasarai pats tas.

Kokią spalvytę pirkot dior nude ir koks Jūsų odos tipas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 11, 11:51)
Na man Nude labai išryškino raukšleles... doh.gif
Bet mano oda mišri į sausuma tai todėl....
O šiaip atrodė veidukas labai gražiai, jei mano oda būtų riebesnė rinkčiausi Nude.... wub.gif

Kuriose vietose esančias raukšleles paryškino? g.gif
Atsakyti
Man Dior Nude ko gero geriausia is bandytu kreminiu pudru, naudoju antra buteliuka wub.gif
Atsakyti

Kuriose vietose esančias raukšleles paryškino? g.gif
[/quote]

Nuo šypsojimosi atsirandančias... Apie akis, lūpų šonuose...
Bet čia nuo sausumo odos....
Pasišypsai ir atrodo tarsi užbrėžta linija... nemoku paaiškinti...
Čia mano oda kalta, o ne pudra, bet man ir netiko.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 11, 12:52)
Nuo šypsojimosi atsirandančias... Apie akis, lūpų šonuose...
Bet čia nuo sausumo odos....
Pasišypsai ir atrodo tarsi užbrėžta linija... nemoku paaiškinti...
Čia mano oda kalta, o ne pudra, bet man ir netiko.... 4u.gif

Mano oda irgi mišri į sausumą (mano nuomone) ir kažkaip nepastebėjau, kad išryškintų raukšleles. Dabar reikės atidžiau pasižiūrėti, gal man nesimato doh.gif
Atsakyti
Senesnėse temose buvo kalbėta, kad Nude sausesnei odytei nelabai, net išryškina sausesnius plotelius....
Man nuvalius Nude pudrytę oda buvo plėmais nusausėjusi... ko iki tol nebuvo buvę.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 11 gegužės 2010 - 13:17
o forever naudojančių yra? blush2.gif gal galite palyginti su nude? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2010 05 11, 08:59)
Galiu palyginti: Nude pudryte manau yra tirsciausia is siu visu, o Extreme lengviausia, EL man net vietom pasausindavo veiduka. Geriausia mano manymu maskuoja Nude, bet ji puikiai prisitaiko prie veiduko, neatrodo kaip su kauke. Jei reiketu suskirstyt vietom: 1. Extreme, 2. Nude, 3. DWL. Dabar naudoju Nude, bet vasarai manau imsiu Extreme. Jei del issilaikymo, tai man visos sios pudrytes pakankamai gerai islieka, jei ir islenda blizgesiukas, pasikoreguoju ir vel puikiai atrodo.

as visas sitas irgi esu turejus tai man dior nude pati lengviausia,maziausiai maskuoja ir yra skysciausia.Tirsciausia sakyciau EL DWl ,tada parure.O del maskavimo tai parure extreme ir EL maskuoja manasiai ir man abi nelabai kazkaip ziurisi ant veido ax.gif geriausiai islieka-extreme,EL dwl na ir paskutinej vietoj dior nude.Beja,mano oda yra labai riebi ir man dior nude po poros val blizga ,EL labai gerai islieka ,turbut viena is tu pudru kuri nupliaukia tik dienos pabaigoj,na o extreme taip pat issilaiko lab gerai,taip atrodo kaip prisiklijuoja prie odos 4u.gif
Atsakyti
O Givenchy Photo Perfexion kokia spalva patartumet rinktis, jei oda is sviesesniu, bet ji labiau turi rozini atspalvi, nei gelsva... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2010 05 11, 12:37)
o forever naudojančių yra?  blush2.gif  gal galite palyginti su nude?  ax.gif

Yra smile.gif Forever maskuoja žymiai daugiau nei Nude, išlieka ilgiau, tirštesnė bei matiškumą išlaiko ilgėliau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 05 11, 15:00)
Yra smile.gif Forever maskuoja žymiai daugiau nei Nude, išlieka ilgiau, tirštesnė bei matiškumą išlaiko ilgėliau ax.gif

matosi ant veido? yra šviesių spalvų? g.gif kuri jums labiau patinka/ tinka? ax.gif
forever skirta mišriaodėms? aš labiau į sausumą, nei į riebumą. Kaži nebūtų per stipri g.gif
Atsakyti