QUOTE(_agnuciukas @ 2010 07 23, 21:43)
na as turejau dior forever,bet man ji sausino oda ir tokia kaip demem biskuti nueidavo,tai nekokia man ji.
bet dabar naudoju Kanebo Sensai,tai super
ir veidukas svytintis ir ilgai islieka,na tik gal po gero pusdienio pradeda blizgesiukas lysti
Sensai miniuką ir aš turėjau, keliems kartams pasitepliojimui, tai tikrai nebloga pudra, lengva tokia, man kiek panaši į Dior Nude
Papildyta:
QUOTE(milaknike @ 2010 07 23, 22:58)
O su EL DWL veidukas taip pat atrodo šiek tiek drėgnas? Ta prasme švytintis? Nes labai matinis man negražu
Matot, trečiadienį skrendu į Lietuvą, tai iš "Duty Free" noriu nusipirkti kurią pudrytę, vis pigiau kažkiek, tai pamėginti nelabai išeis..
Na, nebent rytoj reikia kalbinti vyrą važiuoti į kosmetikos kurią parduotuvę ir tepliotis, tik, kažin, ar Švedijoj įpila į indelį
nes man pačioj parduotuvėj pasitept nepatinka - jų apšvietimas toks, kad išsirinkus atspalvį ir grįžus namo dažniausiai jis atrodo visiškai netinkamas
Na va, aš apie "Dior Forever" girdėjau labai neblogų atsiliepimų, o "Kanebo Sensai" visai kažkaip nekrito į akį kažkodėl.. O gal be reikalo?
O jums "Dior Forever" gal sausino, nes odelė į sausumą linkusi?
Mano tai mišri į riebumą, gal tiktų, kaip manote?
EL DWL man tikrai nedavė matiškumo, vos vos, labai lengvai drėgną veiduką
o jeigu užsieny, tai turbūt reik prašyt mėginukų, čia pas mus LT amžiais jų neturi
, o užsieny manau duotų be problemų
Papildyta:
paiskartosim, bet surinkau šiek tiek pasisakymų apie Dior Forever, gal padės. Visom žiūriu labai įvairiai
QUOTE(kraisle @ 2010 03 07, 10:34)
isigijau nesenai DIOR forever nu pudrytes spalva nuostabi ir kvapas labai skanus jos,bet kazkaip dienos begyje islenda blizgejimas veido,tai galvoju gal DIOR nude geriau laikosi?kas jas abi bandete ir galite palyginti?
QUOTE(Incredible Me @ 2010 03 08, 13:36)
As kaip tik atejau pagirti dior forever,kad neislenda blizgesys ilgai
Siandien isbandziau ta pudra pirma karta,na ir labai ji mane suzavejo!Kvapas malonus,yra skysta labai,gerai dengiasi su sepeteliu,nedaug reikia,super maskuoja ir guli ant veido
Spalva mano 030,paprasiau douglas'e kad ipiltu pabandymui,nes jau nusibodo pirkti N-ja pudra ir paskuj i isparudotuve nestis
Tai va,labai super man si pudryte,mano oda riebi,visos pudros pradeda blizgeti mazdaug po 4 val, o su sita sedziu ja 5.5 val ir nieko nereikia taisyti
Manau kitas pirkinys bus sita pudra
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 03 24, 15:02)
Nėra nurodyta būtent kokiems odos tipams skirtos šios pudrytės
Forever yra bealiejinė, tad puikiai tinka mišriai/riebiai odelei, labai gerai maskuoja ir blizgesys greitai nelenda. Nude tinkama visiems odos tipams, gal labiau mišriai/sausai odai
Gerai drėkina odelę ir atrodo natūraliai, nesuteikia matinio efekto
Kuo greičiau bandykit ir pasidalinkit įspūdžiais
QUOTE(Malena @ 2010 03 24, 16:18)
Turejau sia pudra.Sunkoka,poru nekemsa,tik blizgesys greit islenda.
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 03 24, 17:03)
Porų tikrai nekemša. Žiūrint kaip tepsit pudrytę, jei pirštais, tai ir maskavimas mažesnis bus ir lengvesnė ant veido, jei teptuku, maskavimas didesnis bus ir gali jaustis ant veiduko. Dienai visada tepu pirštais, tad jokio sunkumo ant veido nejaučiu
Geriausia pasibandyti prieš įsigyjant
QUOTE(bakardi @ 2010 04 22, 16:29)
ka tik gavau dior forever kaip tik 020 , mano oda sviesi, bet ne is paciu balciausiu , man atspalvis tiko (pries tai naudojau lancome color ideal taip pat antra numeri).
sakyciau ji daugiau i geltonuma, kiek zinau ji tinka misriai odai, mano misri, bet dar tik pora kartu bandziau tai nelabai ka galiu pasakyti.
siaip maskuoja neblogai,oda pasitepus labai svelni, tik man nepatiko, kad labai sunkiai tepasi
Papildyta:
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 02 16, 12:38)
Dior nude yra isskirtinai sausai odai,jei odyte riebi-rinkites Diorskin forever :)Si jums ir pamaskuos gerai.
QUOTE(ESLAUDA @ 2010 02 16, 15:51)
Visiskai nesutinku, kad si krempudra isskirtinai sausai odai
Ji tinkama misriai, normaliai odai. Sausa oda nuo jos "traukia"
Papildyta:
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 02 07, 15:53)
Dior Nude lengvesne uz Forever, labiau prisitaiko prie odos, tarsi isnyksta, bet veidukas atrodo graziai, spalva sulyginta, oda skaisti, bet kazkiek ir matine. Nude man geriau islaiko matiskuma, nei Forever ir islieka lyg ilgiau. Naudoju dar neilgai, nes ji vos kelios dienos kai pasirode Kauno Kristianose.
Man Dior krempudros patinka, tiesiog reikia atsirinkti savo odos tipui tinkama. Apie Dior Nude aprasiau virsuje.
QUOTE(Palomina @ 2009 08 30, 08:44)
dior forever truputi labiau maskavo nei chanel mat lumiere, bet man veidas su mat lumiere graziau atrode.. bet is visu mano bandytu pudru chanel teint innocence man labiausiai patinka
QUOTE(Malena @ 2010 02 16, 13:18)
Forever turejau,Mat Lumiere dabar naudoju.Abi jos nera lengvos.Labai panasios man jos,abi gerai atrodo ant veido,suteikia "dregnos" odos efekta,puikiai maskuoja,neisryskina pasausejusiu vietu,tik Mat Lumiere matiskuma zymiai geriau islaiko ko Forever nepadaro.
jeigu laiko turit, prasibėgus pro tris keturias senas temas, ir paieškoj įrašius pudros pavadinimą, tai oooooi, kiek atsiliepimų apie visas pudras, tik rinkis