hmmm, o man Teint Innocence nepasakyčiau, kad skaistų veiduką duodavo, bet ir ne matišką. kad mano mišriai pakankamai tiko irgi galiu teigt, bet ji šeip iš esmės man nepatiko
QUOTE(milaknike @ 2010 07 22, 13:17)
Sveikos mergaitės
jau kelintą temą skaitinėju apie kremines pudras, bet taip vis dar neišsirenku, kurios man reikia
šiuo metu turiu "Guerlain Parure Extreme" - esu laabai patenkinta, nes man labiausiai patinka pudros, kurios yra ne visiškai matinės, tačiau duoda ir tokį skaistumo bei lengvą šlapumo vaizdą
tačiau, deja, su šia pudryte blizgesys po geros valandikės man išlenda
turiu mišrią/riebią odą ir noriu panašaus efekto kaip "Guerlain Parure Extreme" tik su ilgiau išsilaikančiu matiškumu. Svarstau tarp "Chanel Mat Lumiere", "EL Double Wear Light", "Dior Nude" ir "Diior Forever" - kurią rekomenduotumėte?
Maskavimo reikia daugiau nei vidutinio, nes spuogelių ir kitokio bieso pas mane nors vežimu vežk
pirmiausia, tai iš avataro atrodo, kad labai gražią odą turit ir apskirtai, kad graži mergina
aš sunaudojus visą bonkutę Guerlain Parure Extreme ir EL DWL pilną tūbelę, tai galiu palyginti, jeigu duos naudos. šeip man jos pakankamai panašios, su viena ir kita blizgesys daugiau ar mažiau išlįsdavo į pavakarę, bet Parure man labiau patiko, DWL kartais pasausindavo veiduką (gal kad pirmąją naudojau pavasarį-vasarą, antrąją - žiemą
). Iš esmės EL DWL gera pudra, man gal tiesiog labiau reikėjo padrėkint veiduką. Maskuoja ji tikrai neblogai, bet ne super duper, Parure man lengvesnė buvo. Išsilaiko irgi gana puikiai
Dior Nude buvau įsipylus į induką, naudojau dukart, tai tokie tie ir atsiliepimai, minimalūs (kai nenaudoji ilgą laiką), - veidukas labai skaistus, gyvas, natūralus, pudra labai lengva man pasirodė, maskuoja silpniau už aukščiau paminėtas. Ir blizgesiukas man išlindo anksčiau