Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(himalaia @ 2010 07 21, 18:37)
Lumiere yra daugiau normaliai/sausai odai, labiau dengia (medium to full coverage). Innosence daugiau normaliai/riebiai, light/medium coverage. Abieju saulės apsauga nepatikima, neblokuos UVA spindulių.

Pro Lumerie su SPF 15, skaitosi cia nepatikima apsauga ? Man asmeniskai Innosence labaiu maskavo nei Pro lumerie.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 07 21, 13:33)
Kodel?? O kaip su Clarins trully matte ir Chanel Mat Lumiere?

Todėl, kad abi neturi ingredientų, apsaugančių nuo UVA.

Mat Lumiere Long Lasting Luminous Matte Fluid Makeup SPF 15 yra medium/ full coverage pagrindas, suteikia matiškumą, bet ne pripudruotą, sveiką vaizdą. Labai riebiai odai netiks. Tinka normaliai, truputį sausai, truputį riebiai odai. Apsauga nuo saulės patikima.

Clarins Truly Matte saulės apsauga patikima, suteiks gerą, ilgalaikį matiškumą, light /medium coverage. Tiks labai riebiai odai.

QUOTE(lauryna @ 2010 07 21, 13:46)
Pro Lumerie su SPF 15, skaitosi cia nepatikima apsauga ? Man asmeniskai Innosence labaiu maskavo nei Pro lumerie.

Taip, skaitosi. SPF apie apsaugą nuo UVA spindulių nieko nepasako. Tai tik indikatorius, kiek galite būti saulėje nenudegus.
Na, yra Mat Lumiere, Pro Lumiere, Lift Lumiere, Vitalumiere, visos skirtingos- gal painiojate... Be to, ir Teint Innocence pagrindas yra poros rūšių. Net Chanel puslapyje rašo, kad Pro Lumiere yra "medium-to-full coverage", o Teint Innocence "light to medium".
Papildyta:
QUOTE(De_Ja_Voo @ 2010 07 21, 10:16)
Aš čia su jau tikriausiai pabodusiu klausimu, bet vis dėlto gal kas nors ir galės man atsakyti. Labai norėčiau, kad išbandžiusios palygintų Dior Nude ir Chanel Pro Lumier?

Su DiorSkin Nude reiks maskuoklio, nes coverage yra sheer to light, tai praktiškai nedengia, bet atrodo labai natūraliai matiškai. Lumiere yra daugiau sausai odai, DiorSkin Nude daugiau normaliai į riebumą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 21 liepos 2010 - 21:14
himalaia, iš patirties apie maskavimą rašai ar tik teorija?
nes Dior Nude tik jau ne odai į riebumą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 21, 19:37)
Lumiere yra daugiau normaliai/sausai odai, labiau dengia (medium to full coverage). Innosence daugiau normaliai/riebiai, light/medium coverage. Abieju saulės apsauga nepatikima, neblokuos UVA spindulių.

Teint Innocence tikrai jau ne riebiai odai skirta, o normaliai/sausai rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif jau kelintą temą skaitinėju apie kremines pudras, bet taip vis dar neišsirenku, kurios man reikia doh.gif šiuo metu turiu "Guerlain Parure Extreme" - esu laabai patenkinta, nes man labiausiai patinka pudros, kurios yra ne visiškai matinės, tačiau duoda ir tokį skaistumo bei lengvą šlapumo vaizdą thumbup.gif tačiau, deja, su šia pudryte blizgesys po geros valandikės man išlenda verysad.gif turiu mišrią/riebią odą ir noriu panašaus efekto kaip "Guerlain Parure Extreme" tik su ilgiau išsilaikančiu matiškumu. Svarstau tarp "Chanel Mat Lumiere", "EL Double Wear Light", "Dior Nude" ir "Diior Forever" - kurią rekomenduotumėte? g.gif Maskavimo reikia daugiau nei vidutinio, nes spuogelių ir kitokio bieso pas mane nors vežimu vežk doh.gif
Atsakyti
Perrašau Paulos Begoun apžvalgas, kuri pudras testuoja bei žiūri į sudėtį.
Ji atsižvelia ir į tai, kokį efektą ant odos palieka pudra ir ar ji kemša poras. Jei pudra duoda šlapumo efektą ir turi savybę kimšti poras, jis bus tinkamesnė sausai, nes riebiaodės ir taip su odos blizgesiu bei spuogais kovoja. Šiuo atveju kalbu apie Teint Innocence kompaktinį pagrindą.
Teint Innocence skysta pudra labiau tiks riebiai odai, nes ji duoda matiškumą, kuris ir taip sausą odą gali dar labiau sausinti.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 22, 17:32)
Perrašau Paulos Begoun apžvalgas, kuri pudras testuoja bei žiūri į sudėtį.
Ji atsižvelia ir į tai, kokį efektą ant odos palieka pudra ir ar ji kemša poras. Jei pudra duoda šlapumo efektą ir turi savybę kimšti poras, jis bus tinkamesnė sausai, nes riebiaodės ir taip su odos blizgesiu bei spuogais kovoja. Šiuo atveju kalbu apie Teint Innocence kompaktinį pagrindą.
Teint Innocence skysta pudra labiau tiks riebiai odai, nes ji duoda matiškumą, kuris ir taip sausą odą gali dar labiau sausinti.

nesutinku schmoll.gif
Atsakyti

nu čia tai prieštarauja jos aprašymas su tavo sakiniu:
"Kreminė pudra „Teint Innocence Fluid“
Natūraliai padengia odą, gaivina, suteikia švytėjimo. Su SPF 12. Neriebios skystos konsistencijos. Rezultatas: lygi, drėgna, švelni oda. Slepia nuovargio žymes, optiškai koreguoja raukšleles. Yra visų tipų odai, sausai odai ir brandžiai odai."

ji pati iš savęs švytėjimą suteikia, tai kur ant riebios odos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 22, 16:32)
Perrašau Paulos Begoun apžvalgas...

o as galvojau, kad tamsta is savo patirties rasai...perrasyti nuo ko nors visos galetumem...
Atsakyti

Kur jau jums innocence matiškumą duoda doh.gif rašot vėjus
Atsakyti
hmmm, o man Teint Innocence nepasakyčiau, kad skaistų veiduką duodavo, bet ir ne matišką. kad mano mišriai pakankamai tiko irgi galiu teigt, bet ji šeip iš esmės man nepatiko smile.gif

QUOTE(milaknike @ 2010 07 22, 13:17)
Sveikos mergaitės  4u.gif jau kelintą temą skaitinėju apie kremines pudras, bet taip vis dar neišsirenku, kurios man reikia  doh.gif šiuo metu turiu "Guerlain Parure Extreme" - esu laabai patenkinta, nes man labiausiai patinka pudros, kurios yra ne visiškai matinės, tačiau duoda ir tokį skaistumo bei lengvą šlapumo vaizdą  thumbup.gif  tačiau, deja, su šia pudryte blizgesys po geros valandikės man išlenda  verysad.gif turiu mišrią/riebią odą ir noriu panašaus efekto kaip "Guerlain Parure Extreme" tik su ilgiau išsilaikančiu matiškumu. Svarstau tarp "Chanel Mat Lumiere", "EL Double Wear Light", "Dior Nude" ir "Diior Forever" - kurią rekomenduotumėte?  g.gif Maskavimo reikia daugiau nei vidutinio, nes spuogelių ir kitokio bieso pas mane nors vežimu vežk  doh.gif

pirmiausia, tai iš avataro atrodo, kad labai gražią odą turit ir apskirtai, kad graži mergina wub.gif
aš sunaudojus visą bonkutę Guerlain Parure Extreme ir EL DWL pilną tūbelę, tai galiu palyginti, jeigu duos naudos. šeip man jos pakankamai panašios, su viena ir kita blizgesys daugiau ar mažiau išlįsdavo į pavakarę, bet Parure man labiau patiko, DWL kartais pasausindavo veiduką (gal kad pirmąją naudojau pavasarį-vasarą, antrąją - žiemą g.gif ). Iš esmės EL DWL gera pudra, man gal tiesiog labiau reikėjo padrėkint veiduką. Maskuoja ji tikrai neblogai, bet ne super duper, Parure man lengvesnė buvo. Išsilaiko irgi gana puikiai smile.gif Dior Nude buvau įsipylus į induką, naudojau dukart, tai tokie tie ir atsiliepimai, minimalūs (kai nenaudoji ilgą laiką), - veidukas labai skaistus, gyvas, natūralus, pudra labai lengva man pasirodė, maskuoja silpniau už aukščiau paminėtas. Ir blizgesiukas man išlindo anksčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 07 22, 23:36)

pirmiausia, tai iš avataro atrodo, kad labai gražią odą turit ir apskirtai, kad graži mergina  wub.gif
aš sunaudojus visą bonkutę Guerlain Parure Extreme ir EL DWL pilną tūbelę, tai galiu palyginti, jeigu duos naudos. šeip man jos pakankamai panašios, su viena ir kita blizgesys daugiau ar mažiau išlįsdavo į pavakarę, bet Parure man labiau patiko, DWL kartais pasausindavo veiduką (gal kad pirmąją naudojau pavasarį-vasarą, antrąją - žiemą  g.gif ). Iš esmės EL DWL gera pudra, man gal tiesiog labiau reikėjo padrėkint veiduką. Maskuoja ji tikrai neblogai, bet ne super duper, Parure man lengvesnė buvo. Išsilaiko irgi gana puikiai  smile.gif  Dior Nude buvau įsipylus į induką, naudojau dukart, tai tokie tie ir atsiliepimai, minimalūs (kai nenaudoji ilgą laiką), - veidukas labai skaistus, gyvas, natūralus, pudra labai lengva man pasirodė, maskuoja silpniau už aukščiau paminėtas. Ir blizgesiukas man išlindo anksčiau  smile.gif

Nius ačiū labai 4u.gif 4u.gif beje, nuotraukoje aš su ta pačia "Guerlain" pudra biggrin.gif

Perskaičiusi jūsų atsiliepimus pagalvojau, kad, ko gero, būsiu ilgam laikui užstrigusi ties "Parure Extreme" hihihi.gif nebent dar kažkam "Chanel Mat Lumiere" ar "Dior Forever" pasirodė labiau vertos dėmesio g.gif
Atsakyti