Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(lauryna @ 2010 07 14, 21:26)
As naudoju Chanel Pro Lumerie 15 Opaline spalvyte, kaip matau nuotraukyteje jos nera. g.gif

Iš viso pasimečiau dėl tų spalvų....
El. parduotuvėse irgi spalvos nesąmoningos.... doh.gif

4u.gif
Atsakyti
na,15 labai sviesi,o del spalvu,manau,vistiek,geriausia parduotuveje pasiziureti
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 07 15, 12:29)
na,15 labai sviesi,o del spalvu,manau,vistiek,geriausia parduotuveje pasiziureti

na as nzn kaip kitoms,bet nr20 man asmeniskai ziema siek tiek tamsoka smile.gif nusipirkciau ta 15,tik va niekur nerandu g.gif g.gif keista kad musu baltaodziu-sviesiaodziu saly sviesiausias chanel atspalvis 30,as su juo kaip negre atrodau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 07 15, 16:08)
na as nzn kaip kitoms,bet nr20 man asmeniskai ziema siek tiek tamsoka  smile.gif nusipirkciau ta 15,tik va niekur nerandu g.gif  g.gif keista kad musu baltaodziu-sviesiaodziu saly sviesiausias chanel atspalvis 30,as su juo kaip negre atrodau biggrin.gif

jei jau nera nr20 tai 15 tuo labiau nebus musu pardese doh.gif o jus sia krempudra siunciates ar kur perkate?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 07 15, 14:27)
jei jau nera  nr20 tai 15 tuo labiau nebus musu pardese doh.gif o jus sia krempudra siunciates ar kur perkate?

as 20 siunciausi is braskiu,bet dabar nebeapsimoka schmoll.gif pigiau dury free,savo YSL teint resist ten ir pirkau smile.gif
Atsakyti
Ir per siuos karscius pudruojates? Tik iseinu i lauka ir viskas nuplaukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 07 15, 16:12)
Ir per siuos karscius pudruojates? Tik iseinu i lauka ir viskas nuplaukia doh.gif

as asmeniskai visai nesidazau-nei tuso,nieko biggrin.gif cia viena diena reikejo norom nenorom pasidazyt proga siokia tokia buvo,bet man teint resist issilaike ppuikiai wub.gif
Atsakyti
Šiandien nusipirkau Chanel Pro..... Nr. 3, bet buvo ir Nr. 2...
Vadinasi būna pirkti.... 4u.gif

Kai išbandysiu parašysiu.... Nr. 2 pasirodė labai jau geltonas......
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 07 15, 18:40)
Šiandien nusipirkau Chanel  Pro..... Nr. 3, bet buvo ir Nr. 2...
Vadinasi būna pirkti.... 4u.gif

Kai išbandysiu parašysiu.... Nr. 2 pasirodė labai jau geltonas......

o as buvau nusipirkus nr30,tai buvau labai oranzine schmoll.gif man graziausi chanel atspalviai nr20 ir nr50 nors nr 50 man labai tamusu bet jis labai naturaliai atrodo ax.gif pati splava ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 07 15, 20:03)
o as buvau nusipirkus nr30,tai buvau labai oranzine schmoll.gif man graziausi chanel atspalviai nr20 ir nr50 nors nr 50 man labai tamusu bet jis labai naturaliai atrodo ax.gif pati splava ax.gif

As naudoju chanel teit innosence 40 nr.man jis geras ir grazus atspalvis,ziemai pirksiu 30,tai ziuresiu.Siandien gavau pabandymui Dior skin Nude 30nr.,bet vasara isvsi neimanoma nieko teptis,nes nuplaukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 07 15, 14:27)
jei jau nera  nr20 tai 15 tuo labiau nebus musu pardese doh.gif o jus sia krempudra siunciates ar kur perkate?

As 15 nr, pirkau pries metus Gedo pr. kristianoje.
Atsakyti
Neiškenčiau ir išbandžiau.... tai man Nr. 30 per tamsi.... o atrodo bandžiau parduotuvėje ant veido ir atrodė normaliai... doh.gif
Nebepirksiu daugiau nebandžiusi..... Pirkau iš Kristianos tik todėl, kad Kauno Douglas nėra Chanel stendo.... Nėra kaip išbandyti.... doh.gif
O šiaip tai pudrytė lipni ir blizgi, be birios/ kompaktinės niekaip.....
Beja, dėjau ant viršaus meteoritų mikso-tai ir tai ne kas....
Nuotaika nekokia... verysad.gif

Nebent maišyti su šviesesne pudryte... g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 15 liepos 2010 - 21:26