Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 07 12, 10:12)
O aš tai žiūriu, kad kaip taip šilta ir dar veidukas saulės gavo, tai pudrų poreikis labai sumažėjo biggrin.gif Dažnai užtenka birios ir maskuoklio lašiuko smile.gif

As paskutinem dienom per siuos karscius isvi netepu pudros, siek tiek svytejimo suteikiancias skaistalais perbrauku skruostikaulius ir viskas, nesinori nieko daugiau ant veido doh.gif
Atsakyti
Gal praleidau, bet kokia YSL teint resist kaina? Ieskojau jos kauno akropolio sarmoje, bet neradau g.gif Ir kaip reikalai su atspalviais?Yra ne labai sviesiu, kad idegusis odai tinkami butu?
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2010 07 12, 13:06)
As paskutinem dienom per siuos karscius isvi netepu pudros, siek tiek svytejimo suteikiancias  skaistalais perbrauku skruostikaulius ir viskas, nesinori nieko daugiau ant veido  doh.gif

as siaip irgi nenaudoju vasra ,bet karta teko (pries savaite) vaziuot i kita miesta pasidazius ,ir ten dien avisa lauke tupet ant saules,tai grizau vakare o veidas vis dar graziai atrode wub.gif su manpo riebia oda tai kazkokai mistika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinamonine @ 2010 07 12, 15:10)
Gal praleidau, bet kokia YSL teint resist kaina? Ieskojau jos kauno akropolio sarmoje, bet neradau g.gif  Ir kaip reikalai su atspalviais?Yra ne labai sviesiu, kad idegusis odai tinkami butu?

155 lt. kainuoja, as ieskojau Kauno Akropolio Kritianoje, tai kita norejo isiulyt, tubeleje (Matt Touch), sake kad tai naujausia yra, misriai odai skirta smile.gif Tai gerai, kad paieskojau dar ir kitur smile.gif Ir nusipirkau Kristianoj prie Soboro. Karstu oru pakankamai gerai matiskuma islaiko, man siek tiek blizga i dienos pabaiga, bet "nenuplaukia" kaip kitos. Jau beveik menesi laiko naudoju, kol kas priekaistu jai neturiu. O del atspalviu, tai maciau, kad nemazai ju yra, bet kadangi mane domino patys sviesiausi, tai neatkreipiau demesio i tamsius. Pirkau 4 nr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 12 liepos 2010 - 15:26
Kaip tepasi Chanel Pro Lumiere ??? Tekstūra (skysta, tiršta)???
Reikia naujos pudrytės, nes manoji Lancome Photo.... per šviesi, o ir po poros val. dingsta nuo veido..... Žiemą viskas gerai, bet dabar - ne kas...
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 12 liepos 2010 - 21:43
QUOTE(Krisanta @ 2010 07 12, 22:43)
Chanel Pro Lumiere

Man ši pudra buvo pati mylimiausia, kol naudojau kremines. Pati pudra ganėtinai skysta, tepasi lygiai ir maloniai, taip drėgnai, neišdžiūna ant veido vos tik užtepus.
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 07 04, 19:31)
bandziau ta lancome teint idole truly mat,tai jusu tiesa,lb blizga oda,nei baze negelbejo unsure.gif o  ka jus siuo metu naudojate?

Clarins Truly Matte.

QUOTE(Svetė @ 2010 07 04, 20:49)
Iš Make up for ever bandžiau ir Mat velvet+, ir High Definition. Stebuklas neįvyko. Tęsiu paieškas. Prieš kelias dienas parsisiunčiau MAC Mineralize Satinfinish, vis dar prisijaukinimo procesas, bet labai labai nesiseka

Turėjau Mat velvet+, labai nepatiko schmoll.gif Matiškumo su ja nebuvo visai, veidas blizgėdavo kaip aliejum išteptas, greitai nuplaukdavo nuo veido, vos sunaudojau doh.gif

QUOTE(kumiko @ 2010 07 09, 14:25)
sakykit koks Chanel Nr. krempudros sviesiasias?

Kiek ieškojau LT Kristianose, šviesiausią Chanel atspalvį pavyko rasti 30nr., kuris man buvo per tamsus. Bet teko pabandyti (vienos labai geros forumietės dėka) biggrin.gif 20nr., tai mano šviesiai odai buvo kaip tik ax.gif

QUOTE(egluziukas @ 2010 07 11, 20:27)
Nagi mergaites ir kuri gi pudra Jums islaiko siuos beprotiskus karscius biggrin.gif man siuo metu geriausia Estee Lauder DWL wub.gif tikras pudru isbandymo metas lotuliukas.gif

Pastaruoju metu per tokius karščius vengiu teptis krempudra, tiesiog nesinori nieko tepti ant veido. Jei jau labai reikalas prispiria ar reikia išeiti kur, minėtoji Clarins nepaveda, net ir per baisius karščius smile.gif
Atsakyti
Vienintele pudra, kuri itiko mano odai Clinique double moisturizing, ir drekina ir maskuoja thumbup.gif Visos iki sios sausino.
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 07 13, 00:54)

Kiek ieškojau LT Kristianose, šviesiausią Chanel atspalvį pavyko rasti 30nr., kuris man buvo per tamsus. Bet teko pabandyti (vienos labai geros forumietės dėka) biggrin.gif 20nr., tai mano šviesiai odai buvo kaip tik ax.gif

as irgi ieskaujau 20nr., sake nuo vasario nebeveza doh.gif o sakykit siustis chanel mat lumiere pigiau? siustis siaip nemoku..bet gal kas padetu ax.gif
Atsakyti
Bandau apsispręsti dėl spalvos....
2 ar 3 g.gif g.gif g.gif
Gal kas patars.... 4u.gif

Jei Lancome Photo... 2 numeriukas vos per šviesus (iš bėdos geras), bet geriau būtų 3 nr., tai Chanel Pro lumiere kuris nr. geriau????
g.gif
Gal gali kas palyginti panašumą...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 14 liepos 2010 - 14:02
QUOTE(Krisanta @ 2010 07 14, 14:01)
2 ar 3  g.gif  g.gif  g.gif
Gal kas patars....  4u.gif

bandyk 3ią, antras tikrai bus per šviesus.
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 07 14, 14:01)
2 ar 3  g.gif  g.gif  g.gif
Gal kas patars....  4u.gif

Jei Lancome Photo... 2 numeriukas vos per šviesus (iš bėdos geras), bet geriau būtų 3 nr.,  tai Chanel Pro lumiere kuris nr. geriau????
g.gif
Gal gali kas palyginti panašumą...

user posted image

As naudoju Chanel Pro Lumerie 15 Opaline spalvyte, kaip matau nuotraukyteje jos nera. g.gif
Atsakyti