Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(b-l-o-n-d-e @ 2010 07 08, 18:02)
o jei viena rinktis tai kuri geresne?man aktualiausia kad islaikytu matiskuma ir maskuotu;)

Aš irgi abi turėjus. Tik Colorstay 4u.gif
Atsakyti
sakykit koks Chanel Nr. krempudros sviesiasias?
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 07 07, 16:35)
Gal kas naudojot NARS Sheer Glow? ax.gif Labai ji mane gundo, prisiziurejau per youtube vaizdeliu doh.gif tik brangi rupuze  doh.gif o as amziais su spalvom prasaunu doh.gif

Aš turiu Sheer Glow, labai patinka, nė kiek nesigailiu, kad pirkau smile.gif Maskuoja vidutiniškai, neblogai laikosi, natūraliai atrodo (prisitaiko prie odos gerai).
Atsakyti
Nu va ir aš išbandžiau Bourjois Healthy Mix'ą. Tai manyčiau kasdienai visai nebloga turėtų būti, manau dėsiu ją į artimiausių pirkinių sąrašiuką smile.gif Labiausiai patiko, kaip dengiasi, labai lengvai ir maloniai, nėra šeip labai skysta, patinka skystesnės, bet dengiasi tai sakau, tikrai super. Vaizdas tikrai neblogas, oda įgavus švytėjimo, gaiviai atrodo, labai švelni palietus. Trūksta maskavimo, bet viską atperka tas lengvumo ir gaivumo pojūtis, realiai jaučiuosi kaip be pudros. Įdomu, kaip išsilaikys visą dieną smile.gif Ai tiesa, jau kvaaapas wub.gif Labai liuks.
Atsakyti
Vakarop išlindo blizgesiukas, bet, manau, nėra tokios stebuklingos pudros, su kuria neišlįstų biggrin.gif šitai Bourjois pudrai duočiau kokius 8,5 balo iš 10 smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif gal galetumet man paaiskinti skirtuma tarp make up primer ir make up base? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 07 09, 16:51)
Nu va ir aš išbandžiau Bourjois Healthy Mix'ą. Tai manyčiau kasdienai visai nebloga turėtų būti, manau dėsiu ją į artimiausių pirkinių sąrašiuką  smile.gif  Labiausiai patiko, kaip dengiasi, labai lengvai ir maloniai, nėra šeip labai skysta, patinka skystesnės, bet dengiasi tai sakau, tikrai super. Vaizdas tikrai neblogas, oda įgavus švytėjimo, gaiviai atrodo, labai švelni palietus. Trūksta maskavimo, bet viską atperka tas lengvumo ir gaivumo pojūtis, realiai jaučiuosi kaip be pudros. Įdomu, kaip išsilaikys visą dieną  smile.gif  Ai tiesa, jau kvaaapas  wub.gif  Labai liuks.

koks jusu odos tipas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate26 @ 2010 07 10, 03:00)
sveikos  4u.gif  gal galetumet man paaiskinti skirtuma tarp  make up primer ir make up base? g.gif

čia tam skirta tema 4u.gif

QUOTE(agvill @ 2010 07 10, 05:50)
koks jusu odos tipas smile.gif

Mano oda mišri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 07 09, 15:51)
Nu va ir aš išbandžiau Bourjois Healthy Mix'ą. Tai manyčiau kasdienai visai nebloga turėtų būti
mano oda sausa, tai man ji jau po 5 minučių pradėjo jaustis, tempė veidą ne vienoj vietoj. nepatiko, nors tikėjausi...
Atsakyti
Nagi mergaites ir kuri gi pudra Jums islaiko siuos beprotiskus karscius biggrin.gif man siuo metu geriausia Estee Lauder DWL wub.gif tikras pudru isbandymo metas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2010 07 11, 20:27)
Nagi mergaites ir kuri gi pudra Jums islaiko siuos beprotiskus karscius biggrin.gif man siuo metu geriausia Estee Lauder DWL wub.gif tikras pudru isbandymo metas lotuliukas.gif

man YSL teint resist thumbup.gif nenubega ne velnio ir iki vakaro veidukas graziai atrodo wub.gif kol kas cia mano gyvenimo atradimas turbut biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2010 07 11, 21:27)

O aš tai žiūriu, kad kaip taip šilta ir dar veidukas saulės gavo, tai pudrų poreikis labai sumažėjo biggrin.gif Dažnai užtenka birios ir maskuoklio lašiuko smile.gif
Atsakyti