Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(pupyte666 @ 2010 07 02, 10:32)
Make up forever pati pati paciausia  wub.gif  Ne veltui, visas nesenstancias televizijos zviagzdes ja pudruoja  biggrin.gif

kuri konkrečiai?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 07 01, 22:30)
O kosmetikos parduotuves neturi paprastu megineliu po 1-2ml kaip kad zurnaluose buna ideta? Mano mieste turbut nugriutu konsultantes pamaciusios ateinant mane su induku pudros isipilti biggrin.gif

Reiketu klausti konkrecioj parduotuvej,bent man tai tik shiseido megineliu dave,o visas kitas ipildavo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 07 01, 22:21)
Tai abi ismegink pries perkant,isiliek i induka ir bus aisku,kai namie uzsitepsi,pasiziuresi kaip laikosi ir t.t.

Tai aisku, kitaip net nepirkciau smile.gif
Atsakyti
Vaziuosiu siandien i akropoli ,prasysiu,kad ipiltu nude pudros,gal neisgins biggrin.gif
Atsakyti
gal yra bandziusiu sia pudryte
Bobbi Braun Natural Finish Long Lasting Foundation SPF 15
user posted image
atsiliepimus paskaiciau, tai tik patys geriausi. kazin kaip dienos begy laikosi, kazin blizgesys greit islenda ir ar nekemsa kazin poru g.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 06 29, 12:17)
Bandėm, esu jau rašius anksčiau atsilipimus apie ją, paieškokit mirksiukas.gif Jei trumpai, tai nebloga pudra, bet man su riebia oda vis dėlto greitai išlenda blizgesys, o ir nr.1 man buvo per tamsus (o jis šviesiausias). Bet maskuoja gerai, neatrodo kaip kaukė, lengvai pasiskirsto ant odos. Jei neblizgėtų oda su ja, pirkčiau, bet susilaikau butent dėl šitos priežasties. Manau, kad mišrios odos savininkėms ji turėtų patikti smile.gif

bandziau ta lancome teint idole truly mat,tai jusu tiesa,lb blizga oda,nei baze negelbejo unsure.gif o ka jus siuo metu naudojate?
Atsakyti
Iš Make up for ever bandžiau ir Mat velvet+, ir High Definition. Stebuklas neįvyko. Tęsiu paieškas. Prieš kelias dienas parsisiunčiau MAC Mineralize Satinfinish, vis dar prisijaukinimo procesas, bet labai labai nesiseka
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 06 30, 19:00)
Mergaites, domina atsiliepimai apie Chanel Vitalumier  bigsmile.gif seip pudros nenaudoju.. ax.gif slapios ta prasme, bet sita labai sudomino.. ar ji tikrai taip lengvai tepas, jos nesimato.. veidas svyti? bigsmile.gif va cia imetu video 4u.gif aisku ir mergaites oda silkine.. bet toks jausmas, kad kaip kremukas tepas bigsmile.gif
http://www.youtube.c.../49/5mVnP1D8ZrU

Labai daug apie ja buvo rasyta, bet pasikartosiu. Ji labai gerai dengiasi ( beje geru dengimusi pasiziymi visos chanel pudros), drekina, stangrina, priduoda veidui svytejimo. Tinka labiau odoms i sausuma, nes blizgesio nelaiko visiskai. Tai jos vienintelis minusas, kad ja pasitepus ida praktiskai is karto blizga, nebent ant virsaus naudosite presuota ar biria pudra. Kazkada ji buvo mano numeris vienas, taciau kaip atsiranda nauju norisi isbandyti naujienas.
Papildyta:
QUOTE(egluziukas @ 2010 07 01, 09:48)
Pirkau ne abi is karto mirksiukas.gif pirmiau nusipirkau Estee, naudojau kokias 2 sav, ji sakyciau gan greitai naudojasi, nes yra tokia gan skysrta, o veliau pirkau Clarins smile.gif As kremine tepu kasdien, tai manau tikrai sunaudosiu drinks_cheers.gif

jau trecia buteliuka naudoju ELDWL - as kaip tik sakyciau, kad ji labai taupiai naudojasi, jos labai nedaug reikia, nes padauginus, ji matosi ant odos. O matiskuma tikrai labai puikiai islaiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal kuri esate bandziusi REVLON-PhotoReady Makeup?ir galite palyginti su Clinique -even better?wink.gif
Atsakyti
Gal kas naudojot NARS Sheer Glow? ax.gif Labai ji mane gundo, prisiziurejau per youtube vaizdeliu doh.gif tik brangi rupuze doh.gif o as amziais su spalvom prasaunu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2010 07 07, 15:35)
Gal kas naudojot NARS Sheer Glow? ax.gif Labai ji mane gundo, prisiziurejau per youtube vaizdeliu doh.gif tik brangi rupuze  doh.gif o as amziais su spalvom prasaunu doh.gif

as turejau sheer mat ,sako kad ji siek tiek sunkesne nei sheer glow,bet manau nedaug nes man ji pasirode labai lengvute,mazai maskuojanti,graziai ir gaiviai ant veido atrode bet baisiai kimso poras smile.gif spalvos tai labai geros,berods nars temoj buvau idejus vienos mergaites parodytus atspalvius ant rankos as taip ir rinkausi ir pataikiau tiesiog puikiai smile.gif siaip rekomenduociau jeigu neturit problemu su poru kimsimusi ir neturit ka maskuoti smile.gif nes ji tikrai labai labai lengva smile.gif
Atsakyti
Merginos,gal turit atsiliepimų apie šias pudras? Mano oda mišri, gan principinga g.gif bet tokia situacija,kad reikia kuo pigiau ir kuo geriau blush2.gif

maybelline mineral power
user posted image
L'Oreal Visible Lift
user posted image
Maybelline Superstay Silky
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 rugpjūčio 2010 - 23:02