Vasarai nusipirkau 2 pudras Estee DWL ir Clarins Truly Mate Abi nenuvyle, islaiko matiskuma, Clarinso spalva pataikiau idealiai, pirkau 4 numeriuka Late, nes nezadu labai degintis sia vasara, veidas su ja labai naturaliai atrodo, Estee pirkau 2 numeri, spalva prisitaikanti prie veido, matiskuma islaiko esu patenkinta savo pirkiniais
QUOTE(egluziukas @ 2010 07 01, 11:22)
Vasarai nusipirkau 2 pudras Estee DWL ir Clarins Truly Mate Abi nenuvyle, islaiko matiskuma, Clarinso spalva pataikiau idealiai, pirkau 4 numeriuka Late, nes nezadu labai degintis sia vasara, veidas su ja labai naturaliai atrodo, Estee pirkau 2 numeri, spalva prisitaikanti prie veido, matiskuma islaiko esu patenkinta savo pirkiniais
nemazai isleidot lt o kam jums dvi?
QUOTE(kumiko @ 2010 07 01, 10:35)
nemazai isleidot lt o kam jums dvi?
Pirkau ne abi is karto pirmiau nusipirkau Estee, naudojau kokias 2 sav, ji sakyciau gan greitai naudojasi, nes yra tokia gan skysrta, o veliau pirkau Clarins As kremine tepu kasdien, tai manau tikrai sunaudosiu
QUOTE(Tutia @ 2010 06 30, 23:49)
o, kaip faina, reiks tikrai pabandyt
Maserati, o tu kokia spalvytę rinkais ir ar didelis pasirinkimas? beje, ar Bourjois dar duag kur yra pas mus? Nes girdėjau kažkokių šnekų, kad tik toj Aistruolėj, ar kokia ten parduotuvė
Maserati, o tu kokia spalvytę rinkais ir ar didelis pasirinkimas? beje, ar Bourjois dar duag kur yra pas mus? Nes girdėjau kažkokių šnekų, kad tik toj Aistruolėj, ar kokia ten parduotuvė
Zinok,neuzsirasiau nr. Bet kazkuria is sviesiu,ir kai namie bandziausi,tai pataikiau is esmes su atspalviu,gal dar vos vos sviesesni imciau,kai pirkciau. Siaip pasirinkimas atspalviu normalus
O pirkti ju yra tikrai daug kur,bent Droguose tai visuose.
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 05 16, 17:45)
Paprasciausiai jos nesuplaka buteliuko.Butent ant Dior nude buteliuko parodyta,kad pries naudojant ji reikia suplakti.O jos ten paima ir ipila paprastai,tai klientas ir klaidinasi
aš nude sunaudojau du buteliukus, kiekvieną sykį suplakdavau kaip reikiant, ir abi įpusėjus naudot sušokdavo į gumuliukus. laikiau tamsioj uždaroj spintelėj, ne karštyje.
kažkas su ja negerai vistik. trečio buteliuko nebepirkau , ir ačiūdie radau geresnių pudrų.
QUOTE(Merveilleux @ 2010 07 01, 11:45)
kažkas su ja negerai vistik. trečio buteliuko nebepirkau , ir ačiūdie radau geresnių pudrų.
Kokių?
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 01, 00:41)
kam atrodo, kad blizga, kam švyti
ir TIK sausiaodėms. Jei veido oda linkus T zonoj riebėt, gali nepatikt ir nuplaukt tiesiog
o šiaip labai lengva, beveik nemaskuojanti krempudra
ir TIK sausiaodėms. Jei veido oda linkus T zonoj riebėt, gali nepatikt ir nuplaukt tiesiog
o šiaip labai lengva, beveik nemaskuojanti krempudra
mano oda labai sausa, tai manau butu pats tas.. bet jei Maserati sako, kad Bourjois efektas panasus, tai reiks gal pirma ta pabandyt
QUOTE(amber123 @ 2010 07 01, 21:09)
mano oda labai sausa, tai manau butu pats tas.. bet jei Maserati sako, kad Bourjois efektas panasus, tai reiks gal pirma ta pabandyt
Tai abi ismegink pries perkant,isiliek i induka ir bus aisku,kai namie uzsitepsi,pasiziuresi kaip laikosi ir t.t.
QUOTE(Maserati @ 2010 07 01, 21:21)
Tai abi ismegink pries perkant,isiliek i induka ir bus aisku,kai namie uzsitepsi,pasiziuresi kaip laikosi ir t.t.
O kosmetikos parduotuves neturi paprastu megineliu po 1-2ml kaip kad zurnaluose buna ideta? Mano mieste turbut nugriutu konsultantes pamaciusios ateinant mane su induku pudros isipilti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 07 01, 12:49)
Kokių?
pvz. Kanebo sensai, dabar nusipirkau Clarins teint haute tenue. Pastarąja kol kas labai patenkinta.