Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Vasarai nusipirkau 2 pudras Estee DWL ir Clarins Truly Mate 4u.gif Abi nenuvyle, islaiko matiskuma, Clarinso spalva pataikiau idealiai, pirkau 4 numeriuka Late, nes nezadu labai degintis sia vasara, veidas su ja labai naturaliai atrodo, Estee pirkau 2 numeri, spalva prisitaikanti prie veido, matiskuma islaiko wub.gif esu patenkinta savo pirkiniais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2010 07 01, 11:22)
Vasarai nusipirkau 2 pudras Estee DWL ir Clarins Truly Mate 4u.gif Abi nenuvyle, islaiko matiskuma, Clarinso spalva pataikiau idealiai, pirkau 4 numeriuka Late, nes nezadu labai degintis sia vasara, veidas su ja labai naturaliai atrodo, Estee pirkau 2 numeri, spalva prisitaikanti prie veido, matiskuma islaiko  wub.gif esu patenkinta savo pirkiniais smile.gif

nemazai isleidot lt ax.gif o kam jums dvi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 07 01, 10:35)
nemazai isleidot lt ax.gif o kam jums dvi? smile.gif

Pirkau ne abi is karto mirksiukas.gif pirmiau nusipirkau Estee, naudojau kokias 2 sav, ji sakyciau gan greitai naudojasi, nes yra tokia gan skysrta, o veliau pirkau Clarins smile.gif As kremine tepu kasdien, tai manau tikrai sunaudosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 06 30, 23:49)
o, kaip faina, reiks tikrai pabandyt  thumbup.gif
Maserati, o tu kokia spalvytę rinkais ir ar didelis pasirinkimas? beje, ar Bourjois dar duag kur yra pas mus? Nes girdėjau kažkokių šnekų, kad tik toj Aistruolėj, ar kokia ten parduotuvė  g.gif

Zinok,neuzsirasiau nr. doh.gif Bet kazkuria is sviesiu,ir kai namie bandziausi,tai pataikiau is esmes su atspalviu,gal dar vos vos sviesesni imciau,kai pirkciau. Siaip pasirinkimas atspalviu normalus thumbup.gif

O pirkti ju yra tikrai daug kur,bent Droguose tai visuose.
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 05 16, 17:45)
Paprasciausiai jos nesuplaka buteliuko.Butent ant Dior nude buteliuko parodyta,kad pries naudojant ji reikia suplakti.O jos ten paima ir ipila paprastai,tai klientas ir klaidinasi smile.gif

aš nude sunaudojau du buteliukus, kiekvieną sykį suplakdavau kaip reikiant, ir abi įpusėjus naudot sušokdavo į gumuliukus. laikiau tamsioj uždaroj spintelėj, ne karštyje.
kažkas su ja negerai vistik. trečio buteliuko nebepirkau , ir ačiūdie biggrin.gif radau geresnių pudrų.
Atsakyti
QUOTE(Merveilleux @ 2010 07 01, 11:45)

kažkas su ja negerai vistik. trečio buteliuko nebepirkau , ir ačiūdie biggrin.gif radau geresnių pudrų.

Kokių? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 07 01, 13:49)

mane irgi domintu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 01, 00:41)
kam atrodo, kad blizga, kam švyti  smile.gif
ir TIK sausiaodėms. Jei veido oda linkus T zonoj riebėt, gali nepatikt ir nuplaukt tiesiog  ax.gif
o šiaip labai lengva, beveik nemaskuojanti krempudra

lotuliukas.gif
mano oda labai sausa, tai manau butu pats tas.. bet jei Maserati sako, kad Bourjois efektas panasus, tai reiks gal pirma ta pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 01, 21:09)
lotuliukas.gif
mano oda labai sausa, tai manau butu pats tas.. bet jei Maserati sako, kad Bourjois efektas panasus, tai reiks gal pirma ta pabandyt bigsmile.gif

Tai abi ismegink pries perkant,isiliek i induka ir bus aisku,kai namie uzsitepsi,pasiziuresi kaip laikosi ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 07 01, 21:21)
Tai abi ismegink pries perkant,isiliek i induka ir bus aisku,kai namie uzsitepsi,pasiziuresi kaip laikosi ir t.t.

O kosmetikos parduotuves neturi paprastu megineliu po 1-2ml kaip kad zurnaluose buna ideta? Mano mieste turbut nugriutu konsultantes pamaciusios ateinant mane su induku pudros isipilti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 07 01, 12:49)
pvz. Kanebo sensai, dabar nusipirkau Clarins teint haute tenue. Pastarąja kol kas labai patenkinta.
Atsakyti
Make up forever pati pati paciausia wub.gif Ne veltui, visas nesenstancias televizijos zviagzdes ja pudruoja biggrin.gif
Atsakyti