Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Vitulka @ 2010 06 30, 06:28)
mano oda į geltonumą, tai nereiškia, kad aš tamsi, o tuo labiau kinietė  doh.gif
jei labiau pasidomėtumėt yra tokia firma MAC. Ji krempudras gamina vienas į geltonumą, kitas į ružavumą, ir kiek esu skaičius, susidūrus, vis dėl to krempudros į geltonumą yra paklausesnės  ax.gif

Teisingai, daugumos baltaodžių veido tonas linkęs į geltonumą. Rausvi atspalviai dažniausiai būdingi porcelianinės odos turėtojams, o tokių yra mažuma. Jei oda yra linkusi į ružavumą, nereiškia, kad ir pudra turi būti ružava... Nors tos vadinamos neutralios pudros dažniausiai irgi būna per geltonos labai šviesiai odai.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 29, 16:43)

Is bandytu,kogero,labiausiai patiko ta bourjois, po to lumene double stay misriai-riebiai odai. Dar chanel mat lumiere nebloga. Siaip dar kas is nelabai sunkiu patiko Nvey eco pudra, + ekologiska,manau su oda gerai draugautu,neturetu kimsti poru g.gif  patiko ir pasidengimas ir maskavimas,sita as irgi prisidedu kaip viena is kandidaciu isigyti. Is sunkesniu gera Deborah riebiai odai, bet pries tepant reikia gerai sudrekinti oda,ir siaip kad nebutu jokiu pasausejimu,nes tose vietose gali nelygiai dengtis. Kasdienai jos nerekomenduociau,nes sunkoka,nors ant veido to ir nesimato,bet tikrai tokia gerai ,,ikimbanti".
O is kanebo,EL,shiseido,clarins,chanel niekas nesuzavejo. Na,nepamenu ar jos buvo blogos,kogero, ne,bet tai man pasirode eilines pudros,nepatiko arba dengimas,arba nuplaukdavo,blizgedavo oda ir pan.

Dar noreciau isbandyti YSL teint resist.

Jeigu patiko chanel matlumiere tikrai siulau pabandyt YSL teint resist manjos abi labai labai thumbup.gif tik YSL zymiai lengvesne,labiau vasarai,maziau maskuoja,bet ant veido puikiai issilaiko ir labai graziai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 06 30, 19:28)
Jeigu patiko chanel matlumiere tikrai siulau pabandyt YSL teint resist manjos abi labai labai thumbup.gif tik YSL zymiai lengvesne,labiau vasarai,maziau maskuoja,bet ant veido puikiai issilaiko ir labai graziai atrodo  wub.gif

Aciu,man va kaiptik lengvesnes ir noretusi smile.gif

Tutia, pas mus healthy mix'o kaina iki 40 lt.
Atsakyti
Mergaites, domina atsiliepimai apie Chanel Vitalumier bigsmile.gif seip pudros nenaudoju.. ax.gif slapios ta prasme, bet sita labai sudomino.. ar ji tikrai taip lengvai tepas, jos nesimato.. veidas svyti? bigsmile.gif va cia imetu video 4u.gif aisku ir mergaites oda silkine.. bet toks jausmas, kad kaip kremukas tepas bigsmile.gif
http://www.youtube.c.../49/5mVnP1D8ZrU
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 06 30, 20:00)
Mergaites, domina atsiliepimai apie Chanel Vitalumier  bigsmile.gif seip pudros nenaudoju.. ax.gif slapios ta prasme, bet sita labai sudomino.. ar ji tikrai taip lengvai tepas, jos nesimato.. veidas svyti? bigsmile.gif va cia imetu video 4u.gif aisku ir mergaites oda silkine.. bet toks jausmas, kad kaip kremukas tepas bigsmile.gif

Man dengimusi labai panasu i apkalbetaja bourjois smile.gif
Beje,o nivea tau netiko,ta zeline?Nes lyg kazkada gyrei,kad geria dengia ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 06 30, 20:00)
Mergaites, domina atsiliepimai apie Chanel Vitalumier  bigsmile.gif seip pudros nenaudoju.. ax.gif slapios ta prasme, bet sita labai sudomino.. ar ji tikrai taip lengvai tepas, jos nesimato.. veidas svyti? bigsmile.gif va cia imetu video 4u.gif aisku ir mergaites oda silkine.. bet toks jausmas, kad kaip kremukas tepas bigsmile.gif

graziai atrodo bigsmile.gif o as vis nenusiperku Dior skin nude,kaip tik baigiau chanelio teint inosence,ziemai vel reikes ja pirkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 30 birželio 2010 - 19:26
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 30, 18:00)
juk ne saulės geltonumo...

Man, asmeniškai, geltonos pudros bet kokiam odos tipui gražiau atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 06 30, 13:00)

Su tokia oda kaip video bet kokia pudra gražiai atrodytų biggrin.gif O šiaip, ta Chanel- normali, paprasta pudra, tepasi lengvai, nelabai dengia, sausaodėms pats tas turėtų būt.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 30, 20:15)
Man dengimusi labai panasu i apkalbetaja bourjois smile.gif
Beje,o nivea tau netiko,ta zeline?Nes lyg kazkada gyrei,kad geria dengia ir t.t.

Ane? bigsmile.gif jo tiko, jau antra naudoju..super ji man.. bet ji juk ne pudra 4u.gif nemaskuoja.. tik kaip tinted moisturise daugiau man kazkas.. smile.gif galvoju vakarui reik tu normalios pudros biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2010 06 30, 22:03)
Su tokia oda kaip video bet kokia pudra gražiai atrodytų  biggrin.gif O šiaip, ta Chanel- normali, paprasta pudra, tepasi lengvai, nelabai dengia, sausaodėms pats tas turėtų būt.

As irgi taip manau drinks_cheers.gif biggrin.gif bet ir pudra matos tokia skystoka.. lengvai dengias bigsmile.gif reiks nubegt pabandyt.. ir kada nors pasidovanot is pirmos algos, kai po 100metu susirasiu darba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 30, 18:37)
Aciu,man va kaiptik lengvesnes ir noretusi smile.gif

Tutia, pas mus healthy mix'o kaina iki 40 lt.

o, kaip faina, reiks tikrai pabandyt thumbup.gif
Maserati, o tu kokia spalvytę rinkais ir ar didelis pasirinkimas? beje, ar Bourjois dar duag kur yra pas mus? Nes girdėjau kažkokių šnekų, kad tik toj Aistruolėj, ar kokia ten parduotuvė g.gif

Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 06 30, 19:00)
Mergaites, domina atsiliepimai apie Chanel Vitalumier  bigsmile.gif seip pudros nenaudoju.. ax.gif slapios ta prasme, bet sita labai sudomino.. ar ji tikrai taip lengvai tepas, jos nesimato.. veidas svyti? bigsmile.gif

kam atrodo, kad blizga, kam švyti smile.gif
ir TIK sausiaodėms. Jei veido oda linkus T zonoj riebėt, gali nepatikt ir nuplaukt tiesiog ax.gif
o šiaip labai lengva, beveik nemaskuojanti krempudra
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 30, 18:36)
Teisingai, daugumos baltaodžių veido tonas linkęs į geltonumą. Rausvi atspalviai dažniausiai būdingi porcelianinės odos turėtojams, o tokių yra mažuma. Jei oda yra linkusi į ružavumą, nereiškia, kad ir pudra turi būti ružava... Nors tos vadinamos neutralios pudros dažniausiai irgi būna per geltonos labai šviesiai odai.

reiks atidziau pasizvalgyt i zmones smile.gif bet grupej kazkada buvau geriausia tapybos disciplinoj, tai butent su spalvom gerai draugauju, bent taip atrode iki siol biggrin.gif

grynas ruzavumas teisingai tinka porcelianines odos turetojams, bet as galvoju apie rozini atspalvi plius tokio grazaus persikinio atspalvio derini, kad butu visiskai naturali spalva veidui - praktiskai nesiskirtu nuo kaklo - gal Jus tai vadinate geltonumu - ta persikini? g.gif
Atsakyti