Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(ZBITKA @ 2010 05 10, 20:16)
man atrodo, kad  chanel mat lumiere maskuoja visai normaliai

Man tai tikrai gerai maskuoja, dėl to ir keista buvo, kad prašė, jog mažai.
Atsakyti
Mergaitės, o gal kas galit palyginti Parure Extreme (arba EL DWL) su Dior Nude? Gal Nude lengvesnė, skystesnė? Na, žodžiu, kokia apskritai smile.gif Gundausi pirkti, bet ir Parure Extreme pamiršti negaliu, gal ir jos noriu vėl doh.gif biggrin.gif

i 
Komercinis pasiūlymas ištrintas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 gegužės 2010 - 19:00
Siandien Sarmoj testavau Dior nude, ji tikrai nera skysta schmoll.gif Labai tirsta, piure pavidalo.Dengiasi graziai, maskuoja vidutiniskai.
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 05 10, 21:04)
Siandien Sarmoj testavau Dior nude, ji tikrai nera skysta schmoll.gif  Labai tirsta, piure pavidalo.Dengiasi graziai, maskuoja vidutiniskai.

aš ant riešo greitai patepliojau, tai man dior nude ir dior forever pasirodė iš tų tirštesnių. Tikrai tirštesnės, nei dabar naudojama clarins truly matte ax.gif
aš niekaip neišsirenku. Mišri oda, noriu šiek tiek stipresnio maskavimo nei clarins turimos, bet kad nekimštu porų, neblizgėtų per daug ax.gif
forever pagal aprašymą turėtų laikytis ilgiau ir būti sunkesnė už nude, bet ant riešo "sunkumas"atrodė vienodas. Kaži kaip laikosi jos dienos bėgyje? dar mąstau apie chanel matinę g.gif
Atsakyti
Hmm, ačiū už atsakymus, kaži kur aš čia priskaičius buvau, kad ji lengvutė ir iš skystesnių g.gif Sumaišiau kažką. Tada turbūt atkrenta, nebent nubėgsiu dar pasibandysiu pati realiai.. Nežinau kodėl, bet mane tiršta konsistencija visų pudrų atbaido g.gif Gal kad ne kokia patirtis su Chanel Teint Innosence buvo.. Nežinau wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 05 10, 21:18)
Hmm, ačiū už atsakymus, kaži kur aš čia priskaičius buvau, kad ji lengvutė ir iš skystesnių  g.gif  Sumaišiau kažką. Tada turbūt atkrenta, nebent nubėgsiu dar pasibandysiu pati realiai.. Nežinau kodėl, bet mane tiršta konsistencija visų pudrų atbaido  g.gif  Gal kad ne kokia patirtis su Chanel Teint Innosence buvo.. Nežinau  wacko.gif

jei skistesnės norite, tai užmeskit akį į clarins stendą. Truly matte ir ta naujoji tikrai iš skystesnių mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir aš nenorėjau tirštos bei sunkios pudros. Pabandžiusi Dior Nude (davė pamėginti vienam kartui) nepasakyčiau, kad buvo tiršta. Kaip tik piure pavidalo ir labai lengva ant veido. O visgi susigundžiusi ir nusipirkusi pudrą, net nustebau kokia ji skysta (nors prieš naudojimą gerai paplaku). Matyt iš testerio kai įpylė, pudra jau buvo pastovėjusi ir jos buvo ant dugno. Todėl drįsčiau pasiginčyti, kad ji sunki ir tiršta. Aišku, nesu bandžiusi kitų Jūsų minėtų Clarins ir kitokių pudrų, bet Dior Nude esu patenkinta thumbup.gif ir ji atitiko visus mano reikalavimus ir maskuoja man gerai. Jei abejojat, drąsiai prašykitės, kad įpiltų į indeliuką (už jį reikės sumokėti apie 2 lt.) ir tada apsispręsit mirksiukas.gif
Dar Kanebo Sensai labai skysta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 10, 23:14)
Ir aš nenorėjau tirštos bei sunkios pudros. Pabandžiusi Dior Nude (davė pamėginti vienam kartui) nepasakyčiau, kad buvo tiršta. Kaip tik piure pavidalo ir labai lengva ant veido. O visgi susigundžiusi ir nusipirkusi pudrą, net nustebau kokia ji skysta (nors prieš naudojimą gerai paplaku). Matyt iš testerio kai įpylė, pudra jau buvo pastovėjusi ir jos buvo ant dugno. Todėl drįsčiau pasiginčyti, kad ji sunki ir tiršta. Aišku, nesu bandžiusi kitų Jūsų minėtų Clarins ir kitokių pudrų, bet Dior Nude esu patenkinta  thumbup.gif ir ji atitiko visus mano reikalavimus ir maskuoja man gerai. Jei abejojat, drąsiai prašykitės, kad įpiltų į indeliuką (už jį reikės sumokėti apie 2 lt.) ir tada apsispręsit  mirksiukas.gif
Dar Kanebo Sensai labai skysta  rolleyes.gif

O koki numeriuka Nude pirkot? Koks jusu odos tipas?
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2010 05 10, 20:22)
Man tai tikrai gerai maskuoja, dėl to ir keista buvo, kad prašė, jog mažai.

tikrai normaliai maskuoja
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 05 10, 19:59)
Mergaitės, o gal kas galit palyginti Parure Extreme (arba EL DWL) su Dior Nude? Gal Nude lengvesnė, skystesnė? Na, žodžiu, kokia apskritai smile.gif  Gundausi pirkti, bet ir Parure Extreme pamiršti negaliu, gal ir jos noriu vėl  doh.gif  biggrin.gif

Galiu palyginti: Nude pudryte manau yra tirsciausia is siu visu, o Extreme lengviausia, EL man net vietom pasausindavo veiduka. Geriausia mano manymu maskuoja Nude, bet ji puikiai prisitaiko prie veiduko, neatrodo kaip su kauke. Jei reiketu suskirstyt vietom: 1. Extreme, 2. Nude, 3. DWL. Dabar naudoju Nude, bet vasarai manau imsiu Extreme. Jei del issilaikymo, tai man visos sios pudrytes pakankamai gerai islieka, jei ir islenda blizgesiukas, pasikoreguoju ir vel puikiai atrodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 11 gegužės 2010 - 19:01
ačiū ^^liutuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 05 11, 09:34)
ačiū ^^liutuke  4u.gif

Nera uz ka smile.gif Siuo metu man Nude pats tas, nes atsirado smulkiu paberimu, tai viska puikiai islygina. Tiesa, dar mano manymu Extreme suteikia vos vos dregnos odos efekta, Nude kiek matiskesne.
Atsakyti