Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Maserati @ 2010 06 06, 14:30)
Isbandziau Bourjois healthy mix.

Labai domina si pudryte, tik bijau kad ant mano misrios/riebios odos visai nesilaikys. Beje Maserati, labai idomu kokios isbandytos kremines pudros Tau patiko labiausiai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 06 29, 12:17)
Bandėm, esu jau rašius anksčiau atsilipimus apie ją, paieškokit mirksiukas.gif Jei trumpai, tai nebloga pudra, bet man su riebia oda vis dėlto greitai išlenda blizgesys, o ir nr.1 man buvo per tamsus (o jis šviesiausias). Bet maskuoja gerai, neatrodo kaip kaukė, lengvai pasiskirsto ant odos. Jei neblizgėtų oda su ja, pirkčiau, bet susilaikau butent dėl šitos priežasties. Manau, kad mišrios odos savininkėms ji turėtų patikti smile.gif

aciu uz info:) bet jau jos brangumas 140LT bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 06 29, 17:12)
Labai domina si pudryte, tik bijau kad ant mano misrios/riebios odos visai nesilaikys. Beje Maserati, labai idomu kokios isbandytos kremines pudros Tau patiko labiausiai? ax.gif

Na,laikosi ji normaliai,nenuplaukia,bet blizgejimas islenda. Siaip galvoju,kad noreciau ja nusipirkti,nes veidas graziai atrode,toks dregnas,skaistus smile.gif

Is bandytu,kogero,labiausiai patiko ta bourjois, po to lumene double stay misriai-riebiai odai. Dar chanel mat lumiere nebloga. Siaip dar kas is nelabai sunkiu patiko Nvey eco pudra, + ekologiska,manau su oda gerai draugautu,neturetu kimsti poru g.gif patiko ir pasidengimas ir maskavimas,sita as irgi prisidedu kaip viena is kandidaciu isigyti. Is sunkesniu gera Deborah riebiai odai, bet pries tepant reikia gerai sudrekinti oda,ir siaip kad nebutu jokiu pasausejimu,nes tose vietose gali nelygiai dengtis. Kasdienai jos nerekomenduociau,nes sunkoka,nors ant veido to ir nesimato,bet tikrai tokia gerai ,,ikimbanti".
O is kanebo,EL,shiseido,clarins,chanel niekas nesuzavejo. Na,nepamenu ar jos buvo blogos,kogero, ne,bet tai man pasirode eilines pudros,nepatiko arba dengimas,arba nuplaukdavo,blizgedavo oda ir pan.

Dar noreciau isbandyti YSL teint resist.
Atsakyti
pagaliau issprendziau dilema nusipirkau krempudra, galva susisukus buvo ir mazai kas tinka doh.gif
oda sausa, atspalvio ieskojau naturalaus rozinio labiau, negaliu pakesti geltonu atspalviu, jie gal labiau tamsaus gymio zmonems tinka, o mano galva Lietuvoj dominuoja sviesesnis tipas g.gif
po visu nervaciju ir ieskojimu issirinkau Yves Rocher Nature, kaina ~50lt, neapsirikau, nesimato, kad uzsitepus, gerai maskuoja, atrodo ir issilaiko, sios firmos esu turejus krempudra pries 10 metu irgi buvo nuostabi, tik atrodo daugiau ten neteks nusipirkti, nes keicia linijas ir dabar daugiau geltonu atspalviu - nesuprantu kinieciams gamina? rolleyes.gif pasipiktinau, kad isims ta naturalia, nes pasiseke paemiau paskutinta is senesnes linijos unsure.gif
pardaveja sake, kad jas labai kosmetologes naudoja, taigi idomu ka gamintojai galvoja isimdami naturalius atspalvius

Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 29, 16:43)
Is bandytu,kogero,labiausiai patiko ta bourjois, po to lumene double stay misriai-riebiai odai.

Si Lumene taip pat buvo mano numyleta, sunaudojau kelias, taciau minusas, kad beveik nemaskuoja, o mano oda problemine.. Be to, kai baiginejasi labai sunku ja iskrapstyti. Na o ta Deborah taip pat turiu, taciau ji man per tirsta todel labai matosi ant veido, o dar 3numeriukas siek tiek per tamsus tai nelabai ir naudoju, nors maskuoja tikrai neblogai. Nerandu iseities is padeties, kurios ant odos graziai atrodo ir nepastebimos - nemaskuoja, o kurios maskuoja - labai matosi ant veido biggrin.gif
Dabar naudoju BeYu Velvet Mat, is pradziu kazkaip nepatiko, bet dabar susidraugavau, gerai maskuoja, sulaiko blizgesi, taciau sausesnese vietose (man tarp antakiu) matosi ta pudryte.. Dabar noreciau dar isigyti ta Bourjois vasarai, taip pat noreciau isbandyti Maxfactor lasting perfomance nes turetu gerai maskuoti, visur raso kad ji kemsa poras, taciau pas mane problemine oda tai ir taip jos visada uzsikimsusios blush2.gif
Na o cia kiek maciau tai Tavo odyte laaabai grazi, pavydetina! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2010 06 30, 11:50)
Dabar naudoju BeYu Velvet Mat

kuri atspalvi?
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 06 30, 11:31)
kuri atspalvi?

16nr
Atsakyti
QUOTE(Cebule @ 2010 06 30, 09:02)
negaliu pakesti geltonu atspalviu, jie gal labiau tamsaus gymio zmonems tinka, o mano galva Lietuvoj dominuoja sviesesnis tipas  g.gif
  nes keicia linijas ir dabar daugiau geltonu atspalviu - nesuprantu kinieciams gamina? rolleyes.gif

neįžeidinėkit rolleyes.gif
mano oda į geltonumą, tai nereiškia, kad aš tamsi, o tuo labiau kinietė doh.gif
jei labiau pasidomėtumėt yra tokia firma MAC. Ji krempudras gamina vienas į geltonumą, kitas į ružavumą, ir kiek esu skaičius, susidūrus, vis dėl to krempudros į geltonumą yra paklausesnės ax.gif
jei krempudra į geltonumą, dar nereiškia, kad ji tamsi schmoll.gif

Aš jau daugiau nei mėnesį naudoju Bourjois healthy mix. Tepu ne kasdien, gal buvo kelios dienos, kad tepiau diena iš dienos, bet porų nekimšo, nors antru numeriu silikonas.
Šiaip labai faina krempudra, labai gražiai ant veido atrodo, toks atsigavęs, pailsėjęs, sausesnių vietų neišryškina, jei dar maskuotų geriau būtų pasaka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 30, 13:28)
neįžeidinėkit  rolleyes.gif
mano oda į geltonumą, tai nereiškia, kad aš tamsi, o tuo labiau kinietė  doh.gif
jei labiau pasidomėtumėt yra tokia firma MAC. Ji krempudras gamina vienas į geltonumą, kitas į ružavumą, ir kiek esu skaičius, susidūrus, vis dėl to krempudros į geltonumą yra paklausesnės  ax.gif

nieko nenoriu izeidineti smile.gif tik retoriskai svarsciau, taip pat girdejau is pardaveju, kad i geltonuma labai perka g.gif ziurejau tas geltonas, nesakau, kad jos tamsios, bet , kaip tikra lietuve su siaudu spalvos plaukais, su geltonu atspalviu atrodyciau, kaip kokia kauke uzsidejus rolleyes.gif Tai va ir nesuvokiu as vista, kaip cia su tuo geltonumu smile.gif smile.gif Arba mano grozio supratimas labai savotiskas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 30, 13:28)
neįžeidinėkit  rolleyes.gif
mano oda į geltonumą, tai nereiškia, kad aš tamsi, o tuo labiau kinietė  doh.gif

drinks_cheers.gif Ir aš lygtai ne kinietė... ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Cebule @ 2010 06 30, 14:38)
nieko nenoriu izeidineti  smile.gif tik retoriskai svarsciau, taip pat girdejau is pardaveju, kad i geltonuma labai perka  g.gif ziurejau  tas geltonas, nesakau, kad jos tamsios, bet , kaip tikra lietuve su siaudu spalvos plaukais, su geltonu atspalviu atrodyciau, kaip kokia kauke uzsidejus rolleyes.gif Tai va ir nesuvokiu as vista, kaip cia su tuo geltonumu  smile.gif  smile.gif Arba mano grozio supratimas labai savotiskas  lotuliukas.gif

Nu, gal rimtai ten kažkosk jau ypatingas geltonumas... g.gif Tos firmos pudrų nežiūrėjus, nežinau...
Atsakyti
gal praleidau, bet paklausiu, kokia maždaug Bourjois Healthy Mix pudros kaina? Ir, suprantu, mišriai odai tinkama smile.gif Sugundėt pabandyt.
Atsakyti
QUOTE(Cebule @ 2010 06 30, 13:38)
nieko nenoriu izeidineti  smile.gif tik retoriskai svarsciau, taip pat girdejau is pardaveju, kad i geltonuma labai perka  g.gif ziurejau  tas geltonas, nesakau, kad jos tamsios, bet , kaip tikra lietuve su siaudu spalvos plaukais, su geltonu atspalviu atrodyciau, kaip kokia kauke uzsidejus rolleyes.gif Tai va ir nesuvokiu as vista, kaip cia su tuo geltonumu  smile.gif  smile.gif Arba mano grozio supratimas labai savotiskas  lotuliukas.gif

juk ne saulės geltonumo biggrin.gif juk krempudros geltonumas visokių atspalvių būna. Visos šitos pudros, kur paveikslėlyje skirtos odoms į geltonumą wink.gif
user posted image
user posted image
QUOTE(Tutia @ 2010 06 30, 16:47)
gal praleidau, bet paklausiu, kokia maždaug Bourjois Healthy Mix pudros kaina? Ir, suprantu, mišriai odai tinkama  smile.gif Sugundėt pabandyt.

aš mokėjau apie 60 lt, bet čia ne Lietuvoj. Lietuvoj turėtų būt pigiau smile.gif
Atsakyti