Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Finna @ 2010 06 21, 17:53)
Mano oda riebi. Šita krempudra ko gero didžiausias mano atradimas, jau apie du metus tik ją naudoju smile.gif Su jokia kita pudra šitiek neišsilaikydavo matiškumas odos schmoll.gif  Dar tiesa, MAC Studio Fix šiuo atžvilgiu nebloga buvo, bet labai poras kimšo, berdavo siaubingai ją naudojant, tai mečiau.
Perku Kristianoj arba Sarmoj, nepastebėjau skirtumo ir kaina abejose parduotuvėse vienoda. Visada būna šviežia, skysta, be jokių gumulėlių ir pan. Kažkada benaršydama radau puslapį, iš kurio galima  Clarins prekių atsisiųsti pigiau tik dabar greitai nesurasiu, nes neprisimenu kuri čia internetinė parduotuvė, bet skaičiavau, kad būtent šita krempudra kainuotų nepilnai 90Lt, tuo tarpu, kai mūsų parduotuvėse jos kaina 125Lt doh.gif

O koki numeriuka jus naudojat vasarai? Nes va nesenai as ziurinejau spalvytes tai visos labai sviesios doh.gif Nes va tepliojau ant rankos berods 10 ar 11 nr ir to man per sviesus, o esu tik vidutiniskai idegus g.gif Bet va internetinese parduotuvese tai spalvos gana tamsios pavaizduotos g.gif Del to labai lengva apsirikti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2010 06 21, 20:29)
O koki numeriuka jus naudojat vasarai? Nes va nesenai as ziurinejau spalvytes tai visos labai sviesios  doh.gif Nes va tepliojau ant rankos berods 10 ar 11 nr ir to man per sviesus, o esu tik vidutiniskai idegus  g.gif Bet va internetinese parduotuvese tai spalvos gana tamsios pavaizduotos  g.gif Del to labai lengva apsirikti  doh.gif

Vasarai naudoju 7nr., jis nėra šviesus, bent mano odai smile.gif Internetinėse parduotuvėse geriau atspalvių nesirinkti, nes monitoriuje jie atrodo visiškai kitaip doh.gif Išsirinkit Kristianoj ar Sarmoj, o po to jau galima ir iš kur nors pigiau užsisakyti biggrin.gif
Atsakyti
deimante89 :4u
antroji pudra yra artdeco hydra silk pirkau savaitgali per ispardavimus 1 numeriuka.
va idedu dar karteli nuoroda tos pudros 4u.gif 4u.gif 4u.gif
http://www_artdeco_d...-up/hydra-silk/
Atsakyti
QUOTE(Deimantė89 @ 2010 06 19, 12:04)
Gal kas bandėte Revlon ColorStay? Būtų įdomiausia išgirsti, kokie minusai šios pudros, kiek skaitinėjau, tai vien pliusai (gal patys Revlon ir rašo tuos atsiliepimus hihihi.gif ). 4u.gif

turejau. Man pati paciausia turejau misriai odai. Oda lieka skaisti, kai padengi net nesimato, gerai uzmaskuoja. Gaila Lietuvoje nera. O svarbiausia kaina labai padori.
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 06 21, 22:25)
kad as daug netepu ant veido sutepu viena paspaudima pudros ir man maskuoja tikrai labai normaliai ax.gif del dozatoriaus pritariu neimanoma paspaust mnaziau nei visa paspaudima iki galo ax.gif na manau suprantat ka turiu omeny biggrin.gif

Oi su vienu paspaudimu pasipudruoti tai cia jau menas 4u.gif as du sunaudoju, kartais dar kokio lasiuko pritruksta. Nes ji labai greitai isigeria, akimirksniu.
Man tokia raudona demele reikajo uzmaskuot, tai kiek tepiau, vis tiek matesi, tai gal del to padariau isvadas, kad maziau nei vidutiniskai maskuoja. Siiap tikrai gera pudra, malonus jausmas su ja, veidas neapkrautas.
Atsakyti
Man misriai odai geriausiai tinka maxfactor kremine pudryte smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamadija: 24 birželio 2010 - 15:14
QUOTE(mamadija @ 2010 06 24, 15:13)
Man misriai odai geriausiai tinka maxfactor kremine pudryte smile.gif

kuri butent?
Atsakyti
QUOTE(Incredible Me @ 2010 06 24, 16:15)
kuri butent?

Lasting performance, naudoju 109 spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadija @ 2010 06 24, 21:09)
Lasting performance, naudoju 109 spalva mirksiukas.gif

Man sita irgi geriausiai patinka ,tik mano spalva kita .Nors mano oda sausesne ,bet ji puikiai tinka ,nuo ryto iki vakaro issilaiko,ant virsaus dedu biria...
Dar ta Miracle labai patinka , net labai,tik kainoj tai Lasting geriau apsimoka ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 24 birželio 2010 - 22:31
Sveikos,
gal patarsite kokia pudra, kuri gerai sleptu veido raudoni, taciau nebutu labai sunki, tiktu vasarai? Noreciau padovanoti mamai smile.gif
Atsakyti
Gal kas bandėte LANCOME TEINT IDOLE SILKY MAT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2010 06 28, 18:31)
Gal kas bandėte LANCOME TEINT IDOLE SILKY MAT?  g.gif

Bandėm, esu jau rašius anksčiau atsilipimus apie ją, paieškokit mirksiukas.gif Jei trumpai, tai nebloga pudra, bet man su riebia oda vis dėlto greitai išlenda blizgesys, o ir nr.1 man buvo per tamsus (o jis šviesiausias). Bet maskuoja gerai, neatrodo kaip kaukė, lengvai pasiskirsto ant odos. Jei neblizgėtų oda su ja, pirkčiau, bet susilaikau butent dėl šitos priežasties. Manau, kad mišrios odos savininkėms ji turėtų patikti smile.gif
Atsakyti