QUOTE(Finna @ 2010 06 21, 17:53)
Mano oda riebi. Šita krempudra ko gero didžiausias mano atradimas, jau apie du metus tik ją naudoju Su jokia kita pudra šitiek neišsilaikydavo matiškumas odos Dar tiesa, MAC Studio Fix šiuo atžvilgiu nebloga buvo, bet labai poras kimšo, berdavo siaubingai ją naudojant, tai mečiau.
Perku Kristianoj arba Sarmoj, nepastebėjau skirtumo ir kaina abejose parduotuvėse vienoda. Visada būna šviežia, skysta, be jokių gumulėlių ir pan. Kažkada benaršydama radau puslapį, iš kurio galima Clarins prekių atsisiųsti pigiau tik dabar greitai nesurasiu, nes neprisimenu kuri čia internetinė parduotuvė, bet skaičiavau, kad būtent šita krempudra kainuotų nepilnai 90Lt, tuo tarpu, kai mūsų parduotuvėse jos kaina 125Lt
Perku Kristianoj arba Sarmoj, nepastebėjau skirtumo ir kaina abejose parduotuvėse vienoda. Visada būna šviežia, skysta, be jokių gumulėlių ir pan. Kažkada benaršydama radau puslapį, iš kurio galima Clarins prekių atsisiųsti pigiau tik dabar greitai nesurasiu, nes neprisimenu kuri čia internetinė parduotuvė, bet skaičiavau, kad būtent šita krempudra kainuotų nepilnai 90Lt, tuo tarpu, kai mūsų parduotuvėse jos kaina 125Lt
O koki numeriuka jus naudojat vasarai? Nes va nesenai as ziurinejau spalvytes tai visos labai sviesios Nes va tepliojau ant rankos berods 10 ar 11 nr ir to man per sviesus, o esu tik vidutiniskai idegus Bet va internetinese parduotuvese tai spalvos gana tamsios pavaizduotos Del to labai lengva apsirikti