Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(makeup @ 2010 06 20, 22:58)
Sveika  4u.gif
Man pati geriausia pudryte ,bandziau ir sausai ir riebiai odai,nes ji keicias pas mane nuo metu laiku  4u.gif .Riebiai odai biski kitaip gal skirstos smile.gif ,sunkiau...

O ar LT yra Revlon? Firma labai girdėta, bet nieko nesu turėjus ir nemačiau niekad... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 06 19, 12:49)
o kiokia kremine naudojat is clarins, kad tiktu misriaodems su blizgancia T zona?
ar kemsa clarins krempudros poras  g.gif ?

Truly Matte.

QUOTE(Undinelle @ 2010 06 19, 20:08)
Sveikos,

Domiuosi Clarins Truly Matte Foundation. Kaip suprantu ji labai tinkama riebia oda turincioms. O ar yra nusivyluiu sia pudra ir nepatenkintu? Ar kemsa poras ir kaip greitai islenda blizgesys?
Dekui uz atsakymus.  4u.gif

Pasitepu anksti ryte, man iki 16-17val. blizgesys tikrai neišlenda smile.gif Vėliau jau pradeda blizgėti, bet taip vos vos, ne bjauriai, kaip su kitom krempudrom, kai atrodo, jog aliejum veidas išteptas doh.gif

QUOTE(errachka @ 2010 06 20, 15:36)
na man ji neblogai, taciau blizgesiukas islysdavo .., ir sausino oda.
ESDW ta reikala sutvarke smile.gif

O su ELDW neišlenda blizgesys? Nes man su ja po valandos oda blizga, su Clarins net nėra ką lygint g.gif

QUOTE(lauryna @ 2010 06 20, 19:04)
Merginos gal galite patarti  kokios pudros suteikia matiskuma veidukui. g.gif Kiek suprantu Clarins Trully Matte  ?

P.S Mano oda yra misri, vasara i sausuma. Siuo metu daudoju Chanel Pro Lumerie, Dior Satin Eclat ir Gyvenchy photoperfextion.

Bet jei oda yra į sausumą, tai gali pasausinti dar labiau.
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 06 21, 08:38)
Truly Matte.
Pasitepu anksti ryte, man iki 16-17val. blizgesys tikrai neišlenda smile.gif Vėliau jau pradeda blizgėti, bet taip vos vos, ne bjauriai, kaip su kitom krempudrom, kai atrodo, jog aliejum veidas išteptas doh.gif

Finna, o pacios kokia oda? Ar labai linkusi i riebuma?
Tai reiktu suprasti, kad Clarins Trully Matte tau geriausia kr. pudra?
4u.gif
P.S. kur geriausia pirkti ja (kainos ir sviezumo atzvilgiu?)
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2010 06 20, 20:32)
Nors ne manes klausiate, atsakysiu as. Taip yra sioje pudroje parabenu. g.gif

Žinokit prisipažinsiu, niekada kažkaip lb nesidomėjau parabenais ir t.t..Žinojau kad visokio mė*lo yra kosmetikoj.. doh.gif Dabar pasiskaičiau kas tai per daiktas..Sakykit tada o kokios krem pudros yra be visokiausio š*do?..Nejaugi tik visose brangiose pudrose jų nėra..?..Kažkaip nesinori tikėti kad pigesnėse visose yra.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 06 21, 14:19)
Žinokit prisipažinsiu, niekada kažkaip lb nesidomėjau parabenais ir t.t..Žinojau kad visokio mė*lo yra kosmetikoj.. doh.gif Dabar pasiskaičiau kas tai per daiktas..Sakykit tada o kokios krem pudros yra be visokiausio š*do?..Nejaugi tik visose brangiose pudrose jų nėra..?..Kažkaip nesinori tikėti kad pigesnėse visose yra.. g.gif

Yra ir brangesnėse, ir labai brangiose wink.gif Gal kažkiek mažiau, ypač jei lyginsime su labai pigiomis. Brangiame produkte rasime gal kiek mažiau piktų konservantų ir pan. Tačiau kiek teko žiūrėti ir brangių krempudrų sudėtis, tia visko ten radau smile.gif
Norint, kad viso šito mė***, kaip sakot, nebūtų, reiktų dairytis į ekologišką produkciją - pavyzdžiui, "Dr. Hauschka", "Nvey eco", "Lavera", "Sante" ir t.t. Turi jie ir krempudrų. Tiesa, atsisakius įtartiną poveikį urinčių medžiagų dažniausiai neįmanoma išgauti tokio pat efekto - t.y. pudra gali sunkiau teptis, pasiskirstyti, trumpiau laikytis, jos paprastai mažiau maskuoja.
Taigi galimybė rinktis yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 21 birželio 2010 - 13:41
QUOTE(lauryna @ 2010 06 20, 21:04)
Merginos gal galite patarti  kokios pudros suteikia matiskuma veidukui. g.gif Kiek suprantu Clarins Trully Matte  ?

P.S Mano oda yra misri, vasara i sausuma. Siuo metu daudoju Chanel Pro Lumerie, Dior Satin Eclat ir Gyvenchy photoperfextion.

Dar matiskuma suteikia ir naujoji YSL Teint Resist
user posted image

man visa diena veidas islieka matinis, po kokiu 8 val islinda silpnas blizgesiukas. Mano oda misri-riebi, tai kol kas esu patenkinta sia pudra. Bet jei jusu oda siek tiek sausa, manau gali ir netikti - dar labiau issausins, nes si pudra padaro veida visiskai matini, greitai isigeria, labai plonai dengiasi, nelabai maskuoja, sulygina spalva, yra kaip nematoma.
Ilga laika taip pat naudojau Givenchy Photo'perfection, tai su ja greiciau blizgesiukas islisdavo, bet oda budavo tokia dregnesne, o su YSL ji visiskai matine, tokia aksomine, man vasarai tokios ir norejosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuika_puika: 21 birželio 2010 - 14:35
QUOTE(Finna @ 2010 06 21, 09:38)
O su ELDW neišlenda blizgesys? Nes man su ja po valandos oda blizga, su Clarins net nėra ką lygint g.gif

o man atvirksciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2010 06 21, 14:34)
Dar matiskuma suteikia ir naujoji YSL Teint Resist

man visa diena veidas islieka matinis, po kokiu 8 val islinda silpnas blizgesiukas. Mano oda misri-riebi, tai kol kas esu patenkinta sia pudra. Bet jei jusu oda siek tiek sausa, manau gali ir netikti - dar labiau issausins, nes si pudra padaro veida visiskai matini, greitai isigeria, labai plonai dengiasi, nelabai maskuoja, sulygina spalva, yra kaip nematoma.
Ilga laika taip pat naudojau Givenchy Photo'perfection, tai su ja greiciau blizgesiukas islisdavo, bet oda budavo tokia dregnesne, o su YSL ji visiskai matine, tokia aksomine, man vasarai tokios ir norejosi.

zuika_puika, kiek laiko jau naudoji sia pudra? O kaip su poromis - ar isryskina/paslepia, kemsa/nekemsa? Idomu labai, kad palaiko oda matine, bet silpnai maskuoja. g.gif Kazkaip manyciau, kad turetu maskuoti....
Gal galetum pasakyti kokia jos kaina? dekui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 06 21, 11:09)
Finna, o pacios kokia oda? Ar labai linkusi i riebuma?
Tai reiktu suprasti, kad Clarins Trully Matte tau geriausia kr. pudra?
4u.gif
P.S. kur geriausia pirkti ja (kainos ir sviezumo atzvilgiu?)

Mano oda riebi. Šita krempudra ko gero didžiausias mano atradimas, jau apie du metus tik ją naudoju smile.gif Su jokia kita pudra šitiek neišsilaikydavo matiškumas odos schmoll.gif Dar tiesa, MAC Studio Fix šiuo atžvilgiu nebloga buvo, bet labai poras kimšo, berdavo siaubingai ją naudojant, tai mečiau.
Perku Kristianoj arba Sarmoj, nepastebėjau skirtumo ir kaina abejose parduotuvėse vienoda. Visada būna šviežia, skysta, be jokių gumulėlių ir pan. Kažkada benaršydama radau puslapį, iš kurio galima Clarins prekių atsisiųsti pigiau tik dabar greitai nesurasiu, nes neprisimenu kuri čia internetinė parduotuvė, bet skaičiavau, kad būtent šita krempudra kainuotų nepilnai 90Lt, tuo tarpu, kai mūsų parduotuvėse jos kaina 125Lt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 21 birželio 2010 - 16:54
QUOTE(Undinelle @ 2010 06 21, 16:16)
zuika_puika, kiek laiko jau naudoji sia pudra? O kaip su poromis - ar isryskina/paslepia, kemsa/nekemsa? Idomu labai, kad palaiko oda matine, bet silpnai maskuoja.  g.gif Kazkaip manyciau, kad turetu maskuoti....
Gal galetum pasakyti kokia jos kaina? dekui.  4u.gif

as ja turiu,nepasakyciau kad ji nemaskuoja schmoll.gif man ji gan neblogai maskuoja,lengvai dengiasi ir atrodo,matiskuma puikiai islaiko thumbup.gif man ji nr 1 dabar wub.gif poru bent man tikrai nekemsa ir poras maskuoja graziai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 06 21, 18:16)
zuika_puika, kiek laiko jau naudoji sia pudra? O kaip su poromis - ar isryskina/paslepia, kemsa/nekemsa? Idomu labai, kad palaiko oda matine, bet silpnai maskuoja.  g.gif Kazkaip manyciau, kad turetu maskuoti....
Gal galetum pasakyti kokia jos kaina? dekui.  4u.gif

QUOTE(Dovkyte @ 2010 06 21, 20:33)
as ja turiu,nepasakyciau kad ji nemaskuoja schmoll.gif man ji gan neblogai maskuoja,lengvai dengiasi ir atrodo,matiskuma puikiai islaiko thumbup.gif man ji nr 1 dabar wub.gif poru bent man tikrai nekemsa ir poras maskuoja graziai ax.gif

As ja neseniai naudoju, mazdaug savaite laiko. Na taip, daugiau uztepus, ji pamaskuoja, vidutiniskai. Man patinka plonai uztepti, labai naturaliai atrodo veidas, neturiu dideliu problemu su oda, daugiausia ji man reikalinga, kad spalva sulygintu ir matiskuma islaikytu. Poru kol kas nekemsa, ir neisryskina. Kazkokiu minusu as jos nepastebejau kol kas, labai patinka. Tik jos dozatorius galetu maziau pudros isspaust, turiu omeny, kad nelabai galima reguliuoti kieki kiek jos ispausti.
O kaina 155 lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2010 06 21, 19:55)
As ja neseniai naudoju, mazdaug savaite laiko. Na taip, daugiau uztepus, ji pamaskuoja, vidutiniskai. Man patinka plonai uztepti, labai naturaliai atrodo veidas, neturiu dideliu problemu su oda, daugiausia ji man reikalinga, kad spalva sulygintu ir matiskuma islaikytu. Poru kol kas nekemsa, ir neisryskina. Kazkokiu minusu as jos nepastebejau kol kas, labai patinka. Tik jos dozatorius galetu maziau pudros isspaust, turiu omeny, kad nelabai galima reguliuoti kieki kiek jos ispausti.
O kaina 155 lt.  mirksiukas.gif

kad as daug netepu ant veido sutepu viena paspaudima pudros ir man maskuoja tikrai labai normaliai ax.gif del dozatoriaus pritariu neimanoma paspaust mnaziau nei visa paspaudima iki galo ax.gif na manau suprantat ka turiu omeny biggrin.gif
Atsakyti