Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Sveikos,

Domiuosi Clarins Truly Matte Foundation. Kaip suprantu ji labai tinkama riebia oda turincioms. O ar yra nusivyluiu sia pudra ir nepatenkintu? Ar kemsa poras ir kaip greitai islenda blizgesys?
Dekui uz atsakymus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 06 19, 13:49)
o kiokia kremine naudojat is clarins, kad tiktu misriaodems su blizgancia T zona?
ar kemsa clarins krempudros poras  g.gif ?

Pati naudoju naujaja Clarins everlasting tai esu be galo patenkinta, tik dabar pardavineju isparduotuvej, nes spalvyte vasarai pasidare per sviesi, kai parduosiu butinai imsiu tokia pat tik tamsesni numeriuka thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai atradau pudrytę Delia Mineral Velvet skin..Lenkiška bet man thumbup.gif Mano oda mišri/riebi, tai ši pudra nekemša porų, užmaskuoja trūkumus, lengvos konsistencijos.. thumbup.gif Kažkaip užkliuvo, galvoju ai paimsiu pažiūrėsiu, nepatiks išmesiu, ~10lt (su centais berods) tekainuoja..Tai dabar baigiu jau buteliuką, lėksiu antrą pirkti, tik spalvą tamsesnę.. thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
sveikos, 4u.gif

mano oda yra misri, taciau linkusi vietomis sauseti. Pastaruoju metu naudoju ir man laabai tinka sia pudra is manhatan light&natural

http://www.manhattan...ke-up/42038627/

o vakar nusipirkau ir jau isbandziau artdeco sia pudra Artdeci Hydra Silk
http://www_artdeco_d...-up/hydra-silk/ pabandziau ir taip pat labai tiko

net nezinau kuri geresne butu, dabar jos abi mano favorites drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 06 20, 00:56)
Aš tai atradau pudrytę Delia Mineral Velvet skin..Lenkiška bet man  thumbup.gif Mano oda mišri/riebi, tai ši pudra nekemša porų, užmaskuoja trūkumus, lengvos konsistencijos.. thumbup.gif Kažkaip užkliuvo, galvoju ai paimsiu pažiūrėsiu, nepatiks išmesiu, ~10lt (su centais berods) tekainuoja..Tai dabar baigiu jau buteliuką, lėksiu antrą pirkti, tik spalvą tamsesnę.. thumbup.gif
user posted image

Kur radote ją? ax.gif Ir kiek čia ml yra? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(laukianti stebuklo @ 2010 06 20, 10:23)

o vakar nusipirkau ir jau isbandziau artdeco sia pudra
http://www_artdeco_d...-up/hydra-silk/ pabandziau ir taip pat labai tiko

Neatidaro... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Undinelle @ 2010 06 19, 21:08)
Sveikos,

Domiuosi Clarins Truly Matte Foundation. Kaip suprantu ji labai tinkama riebia oda turincioms. O ar yra nusivyluiu sia pudra ir nepatenkintu? Ar kemsa poras ir kaip greitai islenda blizgesys?
Dekui uz atsakymus.  4u.gif

na man ji neblogai, taciau blizgesiukas islysdavo .., ir sausino oda.
ESDW ta reikala sutvarke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantė89 @ 2010 06 20, 12:12)
Kur radote ją? ax.gif  Ir kiek čia ml yra? smile.gif

Pagooglinau ir radau, kad 30 ml. Bet va kur Lietuvoj parsiduoda, tai nerandu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2010 06 20, 18:53)
Pagooglinau ir radau, kad 30 ml. Bet va kur Lietuvoj parsiduoda, tai nerandu schmoll.gif

Pas mane 35ml.. ax.gif O perku ją tai Vilkpėdės bazėje, čia parduotuvėj kur nuo gatvės įėjimas..Ji su dozatoriumi, tai jos lb nedaug reikia.. smile.gif
Atsakyti
Merginos gal galite patarti kokios pudros suteikia matiskuma veidukui. g.gif Kiek suprantu Clarins Trully Matte ?

P.S Mano oda yra misri, vasara i sausuma. Siuo metu daudoju Chanel Pro Lumerie, Dior Satin Eclat ir Gyvenchy photoperfextion.
Atsakyti
QUOTE(patrakusi @ 2010 06 19, 23:56)
Aš tai atradau pudrytę Delia Mineral Velvet skin..Lenkiška bet man  thumbup.gif Mano oda mišri/riebi, tai ši pudra nekemša porų, užmaskuoja trūkumus, lengvos konsistencijos.. thumbup.gif Kažkaip užkliuvo, galvoju ai paimsiu pažiūrėsiu, nepatiks išmesiu, ~10lt (su centais berods) tekainuoja..Tai dabar baigiu jau buteliuką, lėksiu antrą pirkti, tik spalvą tamsesnę.. thumbup.gif
user posted image

turiu prasyma,paziurekit ant pakuotes ar sudetyje yra parabenu.. tokiu kaip methylparaben ir t.t
Aciuuu labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 06 20, 19:22)
turiu prasyma,paziurekit ant pakuotes ar sudetyje yra parabenu.. tokiu kaip methylparaben ir t.t
Aciuuu labai  smile.gif

Nors ne manes klausiate, atsakysiu as. Taip yra sioje pudroje parabenu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantė89 @ 2010 06 19, 12:04)
Gal kas bandėte Revlon ColorStay? Būtų įdomiausia išgirsti, kokie minusai šios pudros, kiek skaitinėjau, tai vien pliusai (gal patys Revlon ir rašo tuos atsiliepimus hihihi.gif ). 4u.gif

Sveika 4u.gif
Man pati geriausia pudryte ,bandziau ir sausai ir riebiai odai,nes ji keicias pas mane nuo metu laiku 4u.gif .Riebiai odai biski kitaip gal skirstos smile.gif ,sunkiau...
Atsakyti