Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 06 08, 20:53)
Sveikos, gal kur užmatėt Chanel krempudroms nuolaidėles?
Naudoju Chanel Vitalumiere cameo nr20 thumbup.gif superinė- nesu geresnės turėjusi thumbup.gif

Labai neblogos kainos, ir berods, kaip tik Vitalumiere jusu naudojamas atspalvis yra.
Cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 10 birželio 2010 - 02:11
QUOTE(evelinki @ 2010 06 10, 03:10)
Labai neblogos kainos, ir berods, kaip tik Vitalumiere jusu naudojamas atspalvis yra.
Cia

yahoo.gif ačiū labai, va radau savo mylimiausią thumbup.gif
http://www.beautyenc...5000105060.html
tik klausimas, kas iš čia užsakinėja?mūsų SM tarpininkės? blush2.gif jeigu negalima čia skelbti, gal kas į a.ž parašytumėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 06 10, 08:46)
yahoo.gif ačiū labai, va radau savo mylimiausią thumbup.gif
http://www.beautyenc...5000105060.html
tik klausimas, kas iš čia užsakinėja?mūsų SM tarpininkės? blush2.gif jeigu negalima čia skelbti, gal kas į a.ž parašytumėt mirksiukas.gif

pačiam galima nusipirkt smile.gif
o kiek siuntimas kainuoja?
aš bandžiau "nusipirkt" ją, suvedžiau viską, bet man siuntimo kainos neparodė, iškart nukreipė Paypal'ą doh.gif
Papildyta:
siuntimas 26 dol? blink.gif
pigiau LT pirkt tokiu atveju
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 10, 16:19)
pačiam galima nusipirkt  smile.gif
o kiek siuntimas kainuoja?
aš bandžiau "nusipirkt" ją, suvedžiau viską, bet man siuntimo kainos neparodė, iškart nukreipė Paypal'ą  doh.gif
Papildyta:
siuntimas 26 dol?  blink.gif
pigiau LT pirkt tokiu atveju

as kiek kainas visur paiurejau tai dabar pigiausia pirkt duty free,arba jeigu ten nesigauna tai LT nes kainos tokios pat gaunasi,doleris pakilo,svaras irgi,nebeapsimoka siustis verysad.gif o taip gaila,anksciau viska pigiau siustis buvo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 06 10, 17:44)
as kiek kainas visur paiurejau tai dabar pigiausia pirkt duty free,arba jeigu ten nesigauna tai LT nes kainos tokios pat gaunasi,doleris pakilo,svaras irgi,nebeapsimoka siustis verysad.gif o taip gaila,anksciau viska pigiau siustis buvo cool.gif

Na, nezinau kaip kitur, bet Duty free UK, tai kainos 3-4 svarais mazesnes nei UK parduotuvese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2010 06 11, 11:31)
Na, nezinau kaip kitur, bet Duty free UK, tai kainos 3-4 svarais mazesnes nei UK parduotuvese 4u.gif

as manau kad 3-4svarai irgi nemazai,ypac perkant ne viena daikta :mirksiukas
Atsakyti
kadangi esu nestuke.gif , tai oda gan kaprizinga pasidare, truputi spuogeliu atsiranda tai galvoju apie sias krempudras, nezinau kuria issirinkt, gal kas bandet ir galit parasyt atsiliepimus, buciau dekinga 4u.gif
oda mano misri.
Origins Youthtopia™ SPF 15
user posted image
Dr. Hauschka Translucent Make-up
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2010 06 12, 22:42)

Galiu pakomentuoti Hauschkos pudra. Konsistencija nei tirsta,nei per skysta,zodziu,tokia per viduri, skirstosi ant odos (mano misri) vidutiniskai,gan greit dziuna,sunku retusuoti ,jei yra toks poreikis. Tepti reikia gan nemazai,kad graziai issisklaidytu. Turiu 02 nr,bet man toks tamsokas,na,dabar vasara tai dar nieko,bet siaip per tamsus,o 01 kiek pamenu jau laaabai sviesus. Maskavimo labai nedaug,bet jei nera didesniu problemu su oda,jo pakanka. Nebandziau tepti tik jos vienos,tai del blizgejimo nepakomentuosiu,visad ant virsaus dar tepu mineralines siek tiek ir dr.h birios pudros.
Kiek bandziau eko skystu pudru,si labiausiai patiko kolkas.
Atsakyti
QUOTE(Favorites @ 2010 06 09, 19:48)
sveikos, gal kuri esat bandžiusi mineralinę pudrytę LAVERA va tokią ?  kažkur skaičiau, kad ji visai netepa drabužių  4u.gif įdomu, ar tikrai? nes man tai labai aktualu  ax.gif

Tepa drabužius smile.gif
Atsakyti
o ar labai blogai jei vasra naudoji pudra? noriu atrodyti rudesne vasara, o nudegt nenudegu... o saviminio idegio krema ar galima tepti ant veido odos ar tik ant kuno? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(seipa @ 2010 06 14, 18:52)
o ar labai blogai jei vasra naudoji pudra? noriu atrodyti rudesne vasara, o nudegt nenudegu... o saviminio idegio krema ar galima tepti ant veido odos ar tik ant kuno? ax.gif

yra specialūs savaiminio įdegio kremukai veidui. mirksiukas.gif krem. pudrą galite naudoti ir vasarą, žinoma tik ne pleže gulint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 13, 00:08)
Galiu pakomentuoti Hauschkos pudra. Konsistencija nei tirsta,nei per skysta,zodziu,tokia per viduri, skirstosi ant odos (mano misri) vidutiniskai,gan greit dziuna,sunku retusuoti ,jei yra toks poreikis. Tepti reikia gan nemazai,kad graziai issisklaidytu. Turiu 02 nr,bet man toks tamsokas,na,dabar vasara tai dar nieko,bet siaip per tamsus,o 01 kiek pamenu jau laaabai sviesus. Maskavimo labai nedaug,bet jei nera didesniu problemu su oda,jo pakanka. Nebandziau tepti tik jos vienos,tai del blizgejimo nepakomentuosiu,visad ant virsaus dar tepu mineralines siek tiek ir dr.h birios pudros.
Kiek bandziau eko skystu pudru,si labiausiai patiko kolkas.

Galiu ir aš Hauschkos pudrytę pakomentuoti smile.gif Turiu 03 numeriuką, jis tamsus, bet aš maišau šiek tiek su kremuku ir tada tepu. Iš esmės naudojama ji pas mane ne kaip krempudra, bet kaip kremas su atspalviu rolleyes.gif Maskavimo tai tikrai pasigesčiau. Kasdienai tai gerai smile.gif Bet dengimosi prasme tai irgi nėra labai gerai... Tepti man geriau su pirštais, nes bandžiau su šepetėliu, tai labai veliasi g.gif
Atsakyti