Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Elegant @ 2010 06 06, 08:11)
Na na turbūt nematėt kaip atrodo tikra baltaodė, tokia kaip aš, kai pudros reikia porceliano atspalvio,  biggrin.gif  o jūsų oda matau labai gražiai rusva  smile.gif

Mano oda yra labai šviesi, visai ji ne rusva, čia tik nuotrauka tokia apgaulinga išėjo biggrin.gif

QUOTE(Šilauogė* @ 2010 06 06, 12:44)
Finna, subalamutinot mane visiskai doh.gif  biggrin.gif Jus kaip apibudinot 5nr kad jis labai sviesus, tai tvirtai nusprendziau imti 7nr. Bet ziuriu, kad jus ne balta, o gerokai irudus ir tas 7nr visiskai nera sviesus. Ar tik foto taip pasitamsina? g.gif

Foto patamsina doh.gif
Nors vis dėlto gal ir geriau pirkti nr.5, nes tada su bronzantu, meteoritais dar patamsinsit, o jei bus per tamsi, tai pašviesint nelabai jau išeis g.gif

QUOTE(Vitulka @ 2010 06 06, 12:46)
jos nežino, kas yra balta oda  ax.gif

Žino žino, mano oda net ne tai, kad balta, o balta į melsvumą doh.gif Gelbėja savaiminio įdegio kremai ir soliariumas (labai retai).

QUOTE(evelinki @ 2010 06 06, 16:40)
tai taip iseina, kad 07, turbut butu visai geras pasirinkimas, jei ziema naudoji Dior 021, kas yra NC20, o Clarins 05 sviesesnis uz NC20, o jei dar idegus vasara buni, tai 05 jau nebetinka. Uzsimaniau ir as isbandyti Clarins Truly Matte, tai irgi sprendziu koki numeri imti, nes vasara veidas ideges buna tikrai, tai gal ir ne per tamsi 07.

Jei veidas įdegęs, tai 07 tikrai nebus per tamsus.
Dabar negaliu tiksliai palyginti, nes Mac nebeturiu, bet kiek atmintis neša, biggrin.gif NC20 labai panašaus šviesumo su Truly Matte 04, 05nr. atspalviais.
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 05, 22:48)
user posted image

Išbandžiau šiandien šitą pudrytę. Lyginant su dabar baiginėjama "The make up factory", praktiškai nematau jokių skirtumų... rolleyes.gif Gana skysa konsistencija, labai gražiai tepasi ir dengiasi (tepiau šepetėliu), ant veido beveik nesimato, bet pamaskuoja ir gražiai sulygina spalvą. Ant viršaus pudravausi presuotu bronzantu, išsilaikė labai neblogai visą dieną (o tikrai karšta šiandien), blizgesiukas vos vos išlindo, bet toks labai natūralus, spindintis, o ne blizgantis smile.gif Žodžiu, įvertinimas teigiamas smile.gif
Spalvytė mano 4, aš šviesiaplaukė, oda gana šviesi, bet ne balta, gelsvo atspalvio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 07, 15:44)
Išbandžiau šiandien šitą pudrytę. Lyginant su dabar baiginėjama "The make up factory", praktiškai nematau jokių skirtumų...  rolleyes.gif Gana skysa konsistencija, labai gražiai tepasi ir dengiasi (tepiau šepetėliu), ant veido beveik nesimato, bet pamaskuoja ir gražiai sulygina spalvą. Ant viršaus pudravausi presuotu bronzantu, išsilaikė labai neblogai visą dieną (o tikrai karšta šiandien), blizgesiukas vos vos išlindo, bet toks labai natūralus, spindintis, o ne blizgantis smile.gif Žodžiu, įvertinimas teigiamas smile.gif
Spalvytė mano 4, aš šviesiaplaukė, oda gana šviesi, bet ne balta, gelsvo atspalvio smile.gif

ar yra siu pudryciu labai sviesiu spalvu?..
Mano oda sakyciau neutralaus atspalvio,vos vos i rausvuma,bet itin sviesi.
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2010 06 07, 17:09)
ar yra siu pudryciu labai sviesiu spalvu?..
Mano oda sakyciau neutralaus atspalvio,vos vos i rausvuma,bet itin sviesi.

Tiesą sakant, neatkreipiau dėmesio... g.gif Rinkausi tarp 3 ir 4 numeriukų, tai jie man praktiškai vienodi atrodė. O pirmų dviejų nežinau net... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 07, 16:44)
Išbandžiau šiandien šitą pudrytę. Lyginant su dabar baiginėjama "The make up factory", praktiškai nematau jokių skirtumų...  rolleyes.gif Gana skysa konsistencija, labai gražiai tepasi ir dengiasi (tepiau šepetėliu), ant veido beveik nesimato, bet pamaskuoja ir gražiai sulygina spalvą. Ant viršaus pudravausi presuotu bronzantu, išsilaikė labai neblogai visą dieną (o tikrai karšta šiandien), blizgesiukas vos vos išlindo, bet toks labai natūralus, spindintis, o ne blizgantis smile.gif Žodžiu, įvertinimas teigiamas smile.gif

kokią iš Make Up Factory turit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 06 07, 19:12)
kokią iš Make Up Factory turit?  g.gif

Mineral foundation Nr. 8 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 07, 19:44)
Mineral foundation Nr. 8 smile.gif

o kaip tik šitos labai norėjau, bet ,man visos spalvos per tamsios g.gif o jos su Clinique tikrai panašios? ar galit nors kažkuo išskirti kuri jum geresnė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 07, 16:44)

As irgi 4 nr turiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegant @ 2010 06 07, 21:52)
o kaip tik šitos labai norėjau, bet ,man visos spalvos per tamsios  g.gif  o jos su Clinique tikrai panašios? ar galit nors kažkuo išskirti kuri jum geresnė?  4u.gif

Na, tada tikrai šviesi Jūsų odytė smile.gif
Taip, man jos labai panašios. Tiesa, Clinique tik pirmą dieną naudojau, tai gal sunku kažką iš vieno karto pasakyti. Bet šiaip anksčiau įvairių Clinique esu turėjusi - tai man jos irgi visos iš esmės panašios biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Kadangi vis dar neišsirinkau ir paieškos tesiasi, tai dabar mano bandyta pudryte estee lauder nutritious vita-mineral(butent apie šita labai mažai atsiliepimu), tai man ji pasakiška pasirodė, tepasi lengvai atrodo gražiai ir spalva puikiai tiko, lengva gražiai pagyvina veiduka , tik truputi blizga veidukas su ja ir į dienos pabaiga toks vaizdas kad nelabai jos lieka(bet vakar diena buvo labai karšta), kadangi patiko ši firma įdomu kaip kitos jos pudrytes? Gal ka patarsit? Ir kaip jos ar nekemša poru nes man vienas kitas spuogelis panoro išlysti.
Atsakyti
Sveikos, gal kur užmatėt Chanel krempudroms nuolaidėles?
Naudoju Chanel Vitalumiere cameo nr20 thumbup.gif superinė- nesu geresnės turėjusi thumbup.gif bet jau baiginėjasi, žiūrinėju, kur pigiau, bet kainos blink.gif prieš 7 mėn pirkau supermamos išparduotuvėj ir tikrai pigiau mokėjau, o ji tikrai originali g.gif čia gal koks pabrangimas g.gif
beje, gal kuri nuorodėlę turit, kur būtų galima pamatyti visą chanel pudrikių paletę g.gif ačiū 4u.gif
gal kuri irgi ją naudojat? kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 06 08, 19:53)
Sveikos, gal kur užmatėt Chanel krempudroms nuolaidėles?
Naudoju Chanel Vitalumiere cameo nr20 thumbup.gif superinė- nesu geresnės turėjusi thumbup.gif bet jau baiginėjasi, žiūrinėju, kur pigiau, bet kainos blink.gif prieš 7 mėn pirkau supermamos išparduotuvėj ir tikrai pigiau mokėjau, o ji tikrai originali g.gif čia gal koks pabrangimas g.gif
beje, gal kuri nuorodėlę turit, kur būtų galima pamatyti visą chanel pudrikių paletę g.gif ačiū 4u.gif
gal kuri irgi ją naudojat? kokie atsiliepimai? g.gif

nėr nuolaidų.
Bandyk dažniau išparduotuvėj skelbimą pakelt, nebent ten pasiūlys, int. pardėse kainos didelės, nes doleris pakilęs doh.gif
o kokią paletę? kaip realiai ant rankos atrodo? g.gif
atsiliepimų daug, įvesk į paieška "Chanel Vitalumiere" smile.gif
Atsakyti