QUOTE(Elegant @ 2010 06 06, 08:11)
Na na turbūt nematėt kaip atrodo tikra baltaodė, tokia kaip aš, kai pudros reikia porceliano atspalvio, o jūsų oda matau labai gražiai rusva
Mano oda yra labai šviesi, visai ji ne rusva, čia tik nuotrauka tokia apgaulinga išėjo
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 06 06, 12:44)
Finna, subalamutinot mane visiskai Jus kaip apibudinot 5nr kad jis labai sviesus, tai tvirtai nusprendziau imti 7nr. Bet ziuriu, kad jus ne balta, o gerokai irudus ir tas 7nr visiskai nera sviesus. Ar tik foto taip pasitamsina?
Foto patamsina
Nors vis dėlto gal ir geriau pirkti nr.5, nes tada su bronzantu, meteoritais dar patamsinsit, o jei bus per tamsi, tai pašviesint nelabai jau išeis
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 06, 12:46)
jos nežino, kas yra balta oda
Žino žino, mano oda net ne tai, kad balta, o balta į melsvumą Gelbėja savaiminio įdegio kremai ir soliariumas (labai retai).
QUOTE(evelinki @ 2010 06 06, 16:40)
tai taip iseina, kad 07, turbut butu visai geras pasirinkimas, jei ziema naudoji Dior 021, kas yra NC20, o Clarins 05 sviesesnis uz NC20, o jei dar idegus vasara buni, tai 05 jau nebetinka. Uzsimaniau ir as isbandyti Clarins Truly Matte, tai irgi sprendziu koki numeri imti, nes vasara veidas ideges buna tikrai, tai gal ir ne per tamsi 07.
Jei veidas įdegęs, tai 07 tikrai nebus per tamsus.
Dabar negaliu tiksliai palyginti, nes Mac nebeturiu, bet kiek atmintis neša, NC20 labai panašaus šviesumo su Truly Matte 04, 05nr. atspalviais.