Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

jos nežino, kas yra balta oda ax.gif
Šilauoge, kokius nr. kitų pudrų naudoji? Mac/Dior/Chanel gal turėjus?
Atsakyti
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 05, 22:48)
Gal kas turit ar turėjot? smile.gif

As dabar naudoju, jau link pabaigos. Ketinu sia Clinique pakeisti i Clarins, bet atrodo jos labai panasios konsistencijos, tai gal ir efektas toks pats bus rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 06, 13:46)
Šilauoge, kokius nr. kitų pudrų naudoji? Mac/Dior/Chanel gal turėjus?

Dior forever 021 nr, Clinique superbalanced 04 cream chamois. O kitu neatsimenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 06 06, 13:55)
As dabar naudoju, jau link pabaigos.

O kaip sekasi link pabaigos naudoti? Normaliai išbėga iš buteliuko? Man neduoda ramyės šis aspektas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man labai gerai isbega, kadangi si pudra skysta ir laikui begant nesutirsteja.
O kai liks jau labai labai mazai, tik ant buteliuko sieneliu, iskrapstysiu su mazu maskavimo teptuku.
Atsakyti
Šilauoge, tai bandyk žiūrėt Clarins nr. 01, 02, 03, gal net 05. Nors 01 linen bus per šviesus ryškiai g.gif
bandyčiau 05 tavo vietoj ax.gif
nerandu internete išvis jos šviesių atspalvių doh.gif
Čia prie pudros aprašyta spalva truputį, orentuotis galima.

kai pudrą renkuos ieškau info užsienio forumuose. Ten labai dažnai lygina vieno gamintojo atspalvį su kitais, ypač MAC. MAC ima kaip lyginamąją pudrą. Todėl jei tik pasitaiko galimybė pasižiūrėkit, kokio numerio pudra tiktų pagal jūsų odos atspalvį iš MAC.
čia lygina Clarins truly matt su MAC "The color range is towards the light side. I wear this in 05 Shell and Mac Studio Fix Fluid spf15 in NC20. I compared them, 05 is lighter than NC20. Since NC20 is the second lightest NC shade in SFF, I image Truly Matt 01, 02 and 03 would be very light."

Dior 021 prilyginama MAC NC20 smile.gif
Atsakyti
Isbandziau Bourjois healthy mix. Mano oda misri i riebuma, tai pastebejimai butu tokie: dengiasi super lengvai, skysta,bet tokia iskart neprikimbanti prie odos,galima ilgeliau paretusuoti (tepiau sepeteliu), tepasi labai graziai,net pakankamai nemaza kieki norint ,,uzkrauti" ant veido ar isgauti maskavima. Oda svytinti lieka,tokia gaivi,siek tiek dregna. Man pakankamai greit islindo odos blizgejimas T zonoj,bet manau pasidarbavus po to su biria pudra,butu imanoma istempti ilgesni laika smile.gif Deja,teko pabuti su ja vos apie 40 min,tai pastebejimai tokie,idomu kaip atlaikytu pvz. visa diena. Isvadoj galeciau pasakyti,kad tikrai suzavejo,noriu pabandyti dar ir dar,kad isitikinciau jos tinkamumu/netinkamumu. Manau labiau i sausuma linkusiai ir ne itin probleminei odai ji butu laaabai geras variantas.
P.s. idomu,ar nekimstu poru ilgainiui,nes visgi silikono ten nemazai,kaip suprantu is sudeties.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 06, 14:26)
I compared them, 05 is lighter than NC20. Since NC20 is the second lightest NC shade in SFF, I image Truly Matt 01, 02 and 03 would be very light."

Dior 021 prilyginama MAC NC20  smile.gif

tai taip iseina, kad 07, turbut butu visai geras pasirinkimas, jei ziema naudoji Dior 021, kas yra NC20, o Clarins 05 sviesesnis uz NC20, o jei dar idegus vasara buni, tai 05 jau nebetinka. Uzsimaniau ir as isbandyti Clarins Truly Matte, tai irgi sprendziu koki numeri imti, nes vasara veidas ideges buna tikrai, tai gal ir ne per tamsi 07. Kazkaip manau, ta nuotrauka tamsoka, uztai taip atrodo, galetu Finna dienos sviesoj be blico padaryti foto smile.gif

o Clarins visu pudru atspalviai vienodi? g.gif nes as True Radiance 06 (Praline)turejau, tai sakyciau tokia oranzine labiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 06 birželio 2010 - 16:42
matau apie clarins truly matte diskutuojate.
Tai parodysiu saviškę - 04 latte, gal kam pravers 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2010 06 06, 16:40)
tai taip iseina, kad 07, turbut butu visai geras pasirinkimas, jei ziema naudoji Dior 021, kas yra NC20, o Clarins 05 sviesesnis uz NC20, o jei dar idegus vasara buni, tai 05 jau nebetinka. Uzsimaniau ir as isbandyti Clarins Truly Matte, tai irgi sprendziu koki numeri imti, nes vasara veidas ideges buna tikrai, tai gal ir ne per tamsi 07. Kazkaip manau, ta nuotrauka tamsoka, uztai taip atrodo, galetu Finna dienos sviesoj be blico padaryti foto  smile.gif

o Clarins visu pudru atspalviai vienodi? g.gif  nes as True Radiance 06 (Praline)turejau, tai sakyciau tokia oranzine labiau..

aš abejoju, kad Clarins 05 švisesnis už MAC NC20.
Jei MAC NC25/30 Clarins truly mat nr. 07 (pagal http://www.makeupalley.com). Tai NC20 turėtų lygiuotis į nr.05
Man pačiai dabar NC15 pat tas, turiu Clarins 01 nr.
03 nr. išskaičiau, kad neutralus, nei per ružavas, nei per geltonas.

Ant rankos užtepus kitas vaizdas, išskirsčius krempudrą ant veido gaunas visai kitaip ax.gif

Clarins kiekvienos pudros atspalvis vis kitoks, bent jau Truly matt ir Clarins Everlasting smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 06, 18:40)
aš abejoju, kad Clarins 05 švisesnis už MAC NC20.
Jei MAC NC25/30 Clarins truly mat nr. 07 (pagal http://www.makeupalley.com). Tai NC20 turėtų lygiuotis į nr.05
Man pačiai dabar NC15 pat tas, turiu Clarins 01 nr.
03 nr. išskaičiau, kad neutralus, nei per ružavas, nei per geltonas.

Ant rankos užtepus kitas vaizdas, išskirsčius krempudrą ant veido gaunas visai kitaip  ax.gif

Clarins kiekvienos pudros atspalvis vis kitoks, bent jau Truly matt ir Clarins Everlasting  smile.gif

jau isidejus i krepsi 07 esu, bet gal reiks kur paieskot isbandyt g.gif nes man ziemine spalva darosi per sviesi. Net jeigu 05 ir nesviesesne uz NC20, o atitinka, tai vistiek iseina butu idegus sviesoka. Idomu, kaip 06 Truly Matte.
o tau vasara ir 05 per tamsus butu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evelinki: 06 birželio 2010 - 17:59
QUOTE(evelinki @ 2010 06 06, 17:58)
jau isidejus i krepsi 07 esu, bet gal reiks kur paieskot isbandyt g.gif nes man ziemine spalva darosi per sviesi. Net jeigu 05 ir nesviesesne uz NC20, o atitinka, tai vistiek iseina butu idegus sviesoka. Idomu, kaip 06 Truly Matte.
o tau vasara ir 05 per tamsus butu?

išvis niekur neradau apie nr. 06, lyg neegzistuotų, o turbūt ir nėra g.gif
nr. 05 man vasarą būtų per šviesus, nes jei įdegu, tai įdegu ryškiai, žiūrėčiau nr. 07 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 06 06, 19:19)
išvis niekur neradau apie nr. 06, lyg neegzistuotų, o turbūt ir nėra  g.gif
nr. 05 man vasarą būtų per šviesus, nes jei įdegu, tai įdegu  ryškiai, žiūrėčiau nr. 07  ax.gif

kad pirkti yra tai tikrai, ne vienoj vietoj maciau, bet aptartos irgi neuztikau kazkaip.
Atsakyti