Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(weemee @ 2010 06 03, 14:20)
aš net nežinau tokios firmos 4u.gif  gal galėtumėt pakomentuot plačiau, kur galėčiau rasti, kokia kaina? smile.gif

smile.gif jų tėra tik viena parduotuvė, PC "Ozas",Vilniuje. O kaina, tai bijau kad nesumeluočiau. Kažkada pirkau už 22lt, bet dabar man rodos 28lt yra.
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 06 03, 10:32)
taip vasara,kai oras jau isyla po truputi oda gali keistis,gali pablizgeti Tzona nieko nuostabaus,manau,Clinique + kompaktine Jums labiausiai tiktu

kažkiap ir aš mastua kad geras gal variantas butu, nes vaizdas su ja man visai patiko

QUOTE(Šilauogė* @ 2010 06 03, 14:35)
Galvoju uzsisakyt 5nr, jei bus per sviesi sunaudosiu ziema arba uzsidesiu bronzanto ir bus gerai.Dabar naudoju Clinique superbalanced, bet noriu isbandyt kazka naujo. Gal kas galetu palyginti sia Clinique su Clarins truly matte? Idomu ar Clarins stipriau maskuoja ar ne.
Papildyta:
Dar vienas svarbus klausimas, ar Clarins nekemsa poru?

kadangi ilgiau naudojate Clinique superbalanced gal brukštelkit savo pastebėjimus apie ja ir kokia jūsų oda. Nes kiek skaičiau atsiliepimų tai daugeliui T zona blizgedavo ydomu kaip jums
Atsakyti
Clinique man islaiko matiskuma kaip ir daugelis krempudru, nedaro kazkokiu stebuklu bet ir nera taip, kad uz poros h jau reikia taisyt makiaza. Maskuoja vidutiniskai, yra pakankamai skysta.Mano oda misri, riebi T zona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 03 birželio 2010 - 15:06
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 06 03, 11:57)
Clarins truly matte uzmaskuotu raudonas demeles ant veido?
Man idomu kokius nr sios pudros perka vidutinio odos atspalvio savininkes, nei sviesios nei labai rudos...

Žiūrint kokio intensyvumo tas raudonumas g.gif Ir dar manau nuo pudros atspalvio priklauso. Aš esu šviesiaodė, Clarins Truly Matte naudoju 4 arba 5nr., kai įdegu (mano maksimalus įdegis būna, toks, kad kitiems tai visai neatrodo įdegis) biggrin.gif tada perku 7nr.. Bent man asmeniškai geriau maskuoja 7nr. O negalit nueit į parduotuvę ir pasibandyt? Taip geriausia būtų, ir atspalvius visus pažiūrėtumėt, išsirinktumėt, kuris jūsų odai tinkamiausias 4u.gif

QUOTE(weemee @ 2010 06 03, 12:19)
gal galėtumėte palyginti ir pasidalinti atsiliepimais apie šias tris nebrangias pudrytes? Gosh X-ceptional wear, Essence Stay all day, Nivea Extreme resist, Maybelline Dream Matt Mouse  4u.gif

Apie Gosh jau pakomentavo smile.gif Maybelline nesu bandžiusi, bet skaičiau nemažai atsiliepimų, kad kemša poras, apie Essence atsiliepia, kad blizga oda (jei blizgesys neaktualus, oda nėra mišri/riebi, tada gal ir verta bandyti). Nivea bandžiau pati, blizgesys išlindo labai greitai (mano oda riebi), tai greit nusivaliau, nes tokios krempudros mane varo į neviltį, negaliu žiūrėt į tarsi aliejum išteptą veidą doh.gif biggrin.gif

QUOTE(j'aime @ 2010 06 03, 14:27)
as irgi artima sviesiaodem, bet ne balta - man labai tinka nr 7 (5 man atrodo tamsesne). Nors senokai naudojau sia pudra, bet tikrai viena geriausiu mano naudotu matiniu pudru - lengva, bet islaiko matiskuma.

5nr. tikrai ne tamsesnis, o šviesesnis už 7nr. 4u.gif Aš 7nr. naudoju tik jau kai būnu įdegus, o 5nr. visą žiemą pranaudojau smile.gif
Jei kažką labai domins, rytoj vakare galėsiu įdėti foto kaip atrodo abu atspalviai ant rankos.
---
Dėl lengvumo ir matiškumo pritariu 100% drinks_cheers.gif Neradau ir jau nebeieškau nieko geresnio smile.gif

QUOTE(Šilauogė* @ 2010 06 03, 14:35)
Galvoju uzsisakyt 5nr, jei bus per sviesi sunaudosiu ziema arba uzsidesiu bronzanto ir bus gerai.
---
Dar vienas svarbus klausimas, ar Clarins nekemsa poru?

Net nežinau kaip patart smile.gif 5nr. yra šviesus, tai jei bus per šviesi, užsitepsit bronzanto/meteoritų ar pan. ir bus gerai. Pati kartais taip darau, ir su Beige meteoritais man gaunasi pakankamai tamsiai (primenu, kad esu šviesiaodė) biggrin.gif bet kita vertus, 7nr. tikrai negaliu sakyt, kad yra tamsus, jei oda nėra labai šviesi, tai gali šita spalva būti pats tas g.gif Pvz. mano mama yra nei šviesios, nei tamsios odos- per vidurį, tai jai mano tas 7nr. jau vos ne per šviesus doh.gif
---
Naudoju seniai, nepastebėjau, kad kimštų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 03 birželio 2010 - 23:35
Aciu labai uz atsakymus 4u.gif

Manau kad Trully matte labiau tiktu. Dar cia kazkas sake kad ir jaunesnei odai labiau tiktu, butent to ir ieskau. O kaip jos maskavimas? nes kiek maciau Parure extreme laaabai graziai maskuoja wub.gif ir taip oda svytinti palieka biggrin.gif tas labai vilioja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2010 06 04, 00:32)
5nr. tikrai ne tamsesnis, o šviesesnis už 7nr. 4u.gif  Aš 7nr. naudoju tik jau kai būnu įdegus, o 5nr. visą žiemą pranaudojau smile.gif
Jei kažką labai domins, rytoj vakare galėsiu įdėti foto kaip atrodo abu atspalviai ant rankos.

Aciu uz toki issamu atsakyma bigsmile.gif Labai laukiu siu dvieju atspalviu foto 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 04, 12:56)
Aciu labai uz atsakymus  4u.gif

nes kiek maciau Parure extreme laaabai graziai maskuoja  wub.gif  ir taip oda svytinti palieka  biggrin.gif  tas labai vilioja  biggrin.gif

Po jusu sito komentaro labai norisi isbandyt sia Guerlain pudra, bet jos ir kaina didesne uz Clarins doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šilauogė*: 04 birželio 2010 - 14:58

As ziema naudoju sviesesni nr, vasarai perku tamsesni ir perku jau pavasari, tad tuo metu sumaisau abu atspalvius: sviesesni ir tamsesni ir atrandu nerealiai tinkanti atspalvi tam pereinamajam laikotarpiui kol dar nesu idegusi, bet ir netokia balta kaip ziema smile.gif
---
Dėl lengvumo ir matiškumo pritariu 100% drinks_cheers.gif Neradau ir jau nebeieškau nieko geresnio smile.gif
Net nežinau kaip patart smile.gif 5nr. yra šviesus, tai jei bus per šviesi, užsitepsit bronzanto/meteoritų ar pan. ir bus gerai. Pati kartais taip darau, ir su Beige meteoritais man gaunasi pakankamai tamsiai (primenu, kad esu šviesiaodė) biggrin.gif bet kita vertus, 7nr. tikrai negaliu sakyt, kad yra tamsus, jei oda nėra labai šviesi, tai gali šita spalva būti pats tas g.gif Pvz. mano mama yra nei šviesios, nei tamsios odos- per vidurį, tai jai mano tas 7nr. jau vos ne per šviesus doh.gif
---
Naudoju seniai, nepastebėjau, kad kimštų.
[/quote]
Atsakyti
Vakar rinkasi is matiskuma islaikanciu pudru, isbandziau estee DWL, o Clarins Trully Mat neradau nei Kauno Akropolio Sarmoj nei Kristiaoj, sake jau jos negamins ir nebus prekyboje doh.gif tai nusipirkau Estee, ziuresiu kaip islaikys blizgejima ir ar pateisins tuos geruosius atsiliepimus apie ja bigsmile.gif
Atsakyti
Nusipirkau šiandien šią:
Clinique Superbalanced
user posted image
Negalėjau apsispręsti, ką pirkti doh.gif
Gal kas turit ar turėjot? smile.gif
Tik žiūriu, kad buteliuko (stiklinio) kakliukas siauras, netilps šepetėlis... unsure.gif Kaip reiks krapštyti, kai nebebėgs?? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 06 04, 14:58)
Aciu uz toki issamu atsakyma bigsmile.gif  Labai laukiu siu dvieju atspalviu foto 4u.gif

Prašom, tik atsiprašau už nuotraukos kokybę- daryta telefonu, gal kažką įžiūrėsit smile.gif
user posted image
Iš kairės nr.5, dešiniau nr.7.
QUOTE(Safarida @ 2010 06 04, 21:37)
As ziema naudoju sviesesni nr, vasarai perku tamsesni ir perku jau pavasari, tad tuo metu sumaisau abu atspalvius: sviesesni ir tamsesni ir atrandu nerealiai tinkanti atspalvi tam pereinamajam laikotarpiui kol dar nesu idegusi, bet ir netokia balta kaip ziema smile.gif

Čia irgi geras variantas biggrin.gif
Aš per tamsią pudrą nuo rudens pabaigos pasidėjau, dabar išsitraukiau neseniai ir vėl sėkmingai naudoju ax.gif

QUOTE(egluziukas @ 2010 06 05, 11:25)
o  Clarins Trully Mat neradau nei Kauno Akropolio Sarmoj nei Kristianoj, sake jau jos negamins ir nebus prekyboje doh.gif
---
tai nusipirkau Estee, ziuresiu kaip islaikys blizgejima ir ar pateisins tuos geruosius atsiliepimus apie ja  bigsmile.gif

Prašom negąsdint unsure.gif Bijau net pagalvot kas būtų, jei jos nebegamintų unsure.gif
Bet tai kaip keista, aš neseniai visai pirkau Akropolio Sarmoj ją ir kai atidarė man išimti, buvo pilnas stalčius Clarins pudrų, Truly Matte taip pat tarp jų buvo nemažai g.gif Manau ir tikiuosi, kad konsultantė suklydo, nes dažnai jos net nežino, kai paklausi tokios pudros, pati renku, rodau kuri čia ta, kurios ieškau doh.gif
---
Man DWL visiškai matiškumo nelaikė ir šiaip nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 05 birželio 2010 - 23:54
QUOTE(Finna @ 2010 06 04, 00:32)
kai įdegu (mano maksimalus įdegis būna, toks, kad kitiems tai visai neatrodo įdegis) biggrin.gif

QUOTE(Finna @ 2010 06 06, 00:52)
Prašom, tik atsiprašau už nuotraukos kokybę- daryta telefonu, gal kažką įžiūrėsit smile.gif
user posted image

Na na turbūt nematėt kaip atrodo tikra baltaodė, tokia kaip aš, kai pudros reikia porceliano atspalvio, biggrin.gif o jūsų oda matau labai gražiai rusva smile.gif
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 06 05, 22:48)
Nusipirkau šiandien šią:
user posted image
Negalėjau apsispręsti, ką pirkti  doh.gif
Gal kas turit ar turėjot? smile.gif
Tik žiūriu, kad buteliuko (stiklinio) kakliukas siauras, netilps šepetėlis...  unsure.gif Kaip reiks krapštyti, kai nebebėgs??  doh.gif

labai labai laukiu atsiliepimų, kaip atrodo užtepus, ar neblizga, kokią spalvą išsirinkot, kaip išsilaiko? 4u.gif
Atsakyti
Finna, subalamutinot mane visiskai doh.gif biggrin.gif Jus kaip apibudinot 5nr kad jis labai sviesus, tai tvirtai nusprendziau imti 7nr. Bet ziuriu, kad jus ne balta, o gerokai irudus ir tas 7nr visiskai nera sviesus. Ar tik foto taip pasitamsina? g.gif
Atsakyti