QUOTE(Šilauogė* @ 2010 06 03, 11:57)
Clarins truly matte uzmaskuotu raudonas demeles ant veido?
Man idomu kokius nr sios pudros perka vidutinio odos atspalvio savininkes, nei sviesios nei labai rudos...
Žiūrint kokio intensyvumo tas raudonumas
Ir dar manau nuo pudros atspalvio priklauso. Aš esu šviesiaodė, Clarins Truly Matte naudoju 4 arba 5nr., kai įdegu (mano maksimalus įdegis būna, toks, kad kitiems tai visai neatrodo įdegis)
tada perku 7nr.. Bent man asmeniškai geriau maskuoja 7nr. O negalit nueit į parduotuvę ir pasibandyt? Taip geriausia būtų, ir atspalvius visus pažiūrėtumėt, išsirinktumėt, kuris jūsų odai tinkamiausias
QUOTE(weemee @ 2010 06 03, 12:19)
gal galėtumėte palyginti ir pasidalinti atsiliepimais apie šias tris nebrangias pudrytes? Gosh X-ceptional wear, Essence Stay all day, Nivea Extreme resist, Maybelline Dream Matt Mouse
Apie Gosh jau pakomentavo
Maybelline nesu bandžiusi, bet skaičiau nemažai atsiliepimų, kad kemša poras, apie Essence atsiliepia, kad blizga oda (jei blizgesys neaktualus, oda nėra mišri/riebi, tada gal ir verta bandyti). Nivea bandžiau pati, blizgesys išlindo labai greitai (mano oda riebi), tai greit nusivaliau, nes tokios krempudros mane varo į neviltį, negaliu žiūrėt į tarsi aliejum išteptą veidą
QUOTE(j'aime @ 2010 06 03, 14:27)
as irgi artima sviesiaodem, bet ne balta - man labai tinka nr 7 (5 man atrodo tamsesne). Nors senokai naudojau sia pudra, bet tikrai viena geriausiu mano naudotu matiniu pudru - lengva, bet islaiko matiskuma.
5nr. tikrai ne tamsesnis, o šviesesnis už 7nr.
Aš 7nr. naudoju tik jau kai būnu įdegus, o 5nr. visą žiemą pranaudojau
Jei kažką labai domins, rytoj vakare galėsiu įdėti foto kaip atrodo abu atspalviai ant rankos.
---
Dėl lengvumo ir matiškumo pritariu 100%
Neradau ir jau nebeieškau nieko geresnio
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 06 03, 14:35)
Galvoju uzsisakyt 5nr, jei bus per sviesi sunaudosiu ziema arba uzsidesiu bronzanto ir bus gerai.
---
Dar vienas svarbus klausimas, ar Clarins nekemsa poru?
Net nežinau kaip patart
5nr. yra šviesus, tai jei bus per šviesi, užsitepsit bronzanto/meteoritų ar pan. ir bus gerai. Pati kartais taip darau, ir su Beige meteoritais man gaunasi pakankamai tamsiai (primenu, kad esu šviesiaodė)
bet kita vertus, 7nr. tikrai negaliu sakyt, kad yra tamsus, jei oda nėra labai šviesi, tai gali šita spalva būti pats tas
Pvz. mano mama yra nei šviesios, nei tamsios odos- per vidurį, tai jai mano tas 7nr. jau vos ne per šviesus
---
Naudoju seniai, nepastebėjau, kad kimštų.