sveikos merginos,
gal galetumete kokia kremine pudra patart labai sausai ir jautriai odai?
QUOTE(*moon* @ 2010 06 01, 16:23)
As tai siulyciau Kanebo Sensai pudryte, labai faina lengvute, nedaug maskuojanti, suteikia vidinio svytejimo, sviezumo veidukui, man kaip misriaodei su ja blizgesys greit islysdavo, bet sausiaodems manau turetu tikti idealiai
dėkui už pasiūlymą, šiandien išlėkiau į parduotuve, kadangi vienai niekaip nepavyksta (su vaikais) tai viskas vyko gan greitai, bet galiu pasakyt savo nuomonę, Kanebo sensai man netiko atspalviai, vienas per getonas o kitas kažkaip nenatūraliai atrodė tai net netepiau viso veiduko.
Pabandžiau Lancome Photogenic, tai dengiasi gan gražiai bet man kažkaip nelabai gražu, kažkaip su Clinique Superbalanced man gražiau atrodė veidukas sakistesis toks lyg švytėjimas.
Gaila kad neipylė pasimėgint dar namie prie ramesnių sąlygų
Nors rašiau kad oda sausoka, paskutinem dieno per karščius T zona pakito, pasidarė rieboka, tai dabar jau prie mišriaodžių save priskirt?
Tai kad ir kaip gaila paieškot tesiasi...
Ir as isigijau Clarins Everlasting pudra ir likau labai patenkinta. Mano oda misri, tad be to kad naudoju kremine pudra, kelis kartus per diena dar papudruoju kompaktine - taip daug ilgiau issilaiko kremine pudra, nenubega, neblizga ir pan. O atspalviai Everlasting pudros tokie pagyvinantys veido spalva - ne is vieno sulaukiau komplimentu, kad veidukas skaistesnis pasidare )
QUOTE(Kera @ 2010 06 02, 13:51)
Įsigijau ir aš Clarins Everlasting. Likau visiškai nepatenkinta, net buvau įdėjus į išparduotuvę. Kadangi susidomėjusių nebuvo, tai naudoju pati (gaila išmest). Spalva tiko labai gerai, bet su tuo laikymu 15 val. tai visiškas akių dūmimas. Mano oda rieboka, bet dar nei su viena pudra neblizgėjau po poros valandų. Be to, po kokių 5-6 val. pudra išnyksta. Maskuoja gerai, bet man nepatinka, kad porų vietose matosi ,,pudriniai" taškiukai. Truly Matte esu sunaudojusi kokias 4 pakuotes. Žymiai geresnė - ilgai išlieka, nėra kaukės, neišryškina porų ir t. t. Na, gal Everlasting buteliukas gražesnis, yra dozatorius. Bet tik tiek privalumų...
QUOTE(weemee @ 2010 06 02, 14:48)
įdomu, ar pas mus prekiauja kur nors tokiais aparatais
MANYCIAU KAD PAS MUS DAR JU NERA,TIK GAL KOKIAM PRESTIZINIAM GROZIO SALONE GALETU BUTI
QUOTE(vienintelė @ 2010 06 02, 22:04)
dėkui už pasiūlymą, šiandien išlėkiau į parduotuve, kadangi vienai niekaip nepavyksta (su vaikais) tai viskas vyko gan greitai, bet galiu pasakyt savo nuomonę, Kanebo sensai man netiko atspalviai, vienas per getonas o kitas kažkaip nenatūraliai atrodė tai net netepiau viso veiduko.
Pabandžiau Lancome Photogenic, tai dengiasi gan gražiai bet man kažkaip nelabai gražu, kažkaip su Clinique Superbalanced man gražiau atrodė veidukas sakistesis toks lyg švytėjimas.
Nors rašiau kad oda sausoka, paskutinem dieno per karščius T zona pakito, pasidarė rieboka, tai dabar jau prie mišriaodžių save priskirt?
taip vasara,kai oras jau isyla po truputi oda gali keistis,gali pablizgeti Tzona nieko nuostabaus,manau,Clinique + kompaktine Jums labiausiai tiktu
Clarins truly matte uzmaskuotu raudonas demeles ant veido?
Man idomu kokius nr sios pudros perka vidutinio odos atspalvio savininkes, nei sviesios nei labai rudos...
QUOTE(weemee @ 2010 06 03, 13:19)
gal galėtumėte palyginti ir pasidalinti atsiliepimais apie šias tris nebrangias pudrytes? Gosh X-ceptional wear, Essence Stay all day, Nivea Extreme resist, Maybelline Dream Matt Mouse
Galiu pakomentuoti tik Gosh pudrą. Maskuoja gerai, tiršta, ilgam užtenka, na, ir laiko palyginus visai neblogai, bet man ji vasarai yra per sunki, nes ji tikrai ne iš tų lengvųjų. Kas man dar nepatinka, kad kai užsitepi ją, tai ji labai blizga, ant viršaus būtina dėti birią ar presuotą pudrą. Šiuo metu naudoju Inglot YSM kreminę pudrą, tai ji kur kas labiau už Goh patinka, o ir dukart pigesnė.
QUOTE(kootwellaa @ 2010 06 03, 12:31)
Galiu pakomentuoti tik Gosh pudrą. Maskuoja gerai, tiršta, ilgam užtenka, na, ir laiko palyginus visai neblogai, bet man ji vasarai yra per sunki, nes ji tikrai ne iš tų lengvųjų. Kas man dar nepatinka, kad kai užsitepi ją, tai ji labai blizga, ant viršaus būtina dėti birią ar presuotą pudrą. Šiuo metu naudoju Inglot YSM kreminę pudrą, tai ji kur kas labiau už Goh patinka, o ir dukart pigesnė.
aš net nežinau tokios firmos gal galėtumėt pakomentuot plačiau, kur galėčiau rasti, kokia kaina?
QUOTE(Šilauogė* @ 2010 06 03, 12:57)
Clarins truly matte uzmaskuotu raudonas demeles ant veido?
Man idomu kokius nr sios pudros perka vidutinio odos atspalvio savininkes, nei sviesios nei labai rudos...
taip, ji maskuoja tikrai neblogai. Manau uzmaskuotu.
As artimiausia sviesiaodem, tad perku Nr. 4 Latte.
Reikia eiti i parduotuve ir bandyt gyvai atspalvius. gal jums tiks Nr. 5, Nr. 6 ar Nr. 7
QUOTE(lisik @ 2010 06 03, 14:00)
taip, ji maskuoja tikrai neblogai. Manau uzmaskuotu.
Reikia eiti i parduotuve ir bandyt gyvai atspalvius. gal jums tiks Nr. 5, Nr. 6 ar Nr. 7
as irgi artima sviesiaodem, bet ne balta - man labai tinka nr 7 (5 man atrodo tamsesne). Nors senokai naudojau sia pudra, bet tikrai viena geriausiu mano naudotu matiniu pudru - lengva, bet islaiko matiskuma.
Galvoju uzsisakyt 5nr, jei bus per sviesi sunaudosiu ziema arba uzsidesiu bronzanto ir bus gerai.Dabar naudoju Clinique superbalanced, bet noriu isbandyt kazka naujo. Gal kas galetu palyginti sia Clinique su Clarins truly matte? Idomu ar Clarins stipriau maskuoja ar ne.
Papildyta:
Dar vienas svarbus klausimas, ar Clarins nekemsa poru?
Papildyta:
Dar vienas svarbus klausimas, ar Clarins nekemsa poru?