OK, pavardinsiu ir ivertinsiu savo turimas pudrytes...
YSL radiance smooting foundation (SPF 8) - turiu spalva nr 7. tai brangiausia is mano turimu krempudru, deja ne geriausia. dengia l stipriai ( mano manymu, siaip mano veido odai to nereikia), gana nemaloniai kvepia, man yra per geltona, bet tai greiciausiai del to, kad mano veido naturali spalva i rausvuma. as manyciau, kad riebiai ir misriai odai si pudra gerai tiktu. beje, ji labai paryskina sausos odos vietas ant veido
Rimmel Illuminating anti-fatigue foundation, ( ruzavu dangteliu). viena is mano megstamiausiu. ja isteptas veidas pradeda tiesiog svyteti, kartais ir per daug
( riebia veido oda turincioms nepatarciau), todel megstu ja maisyti su kitomis pudromis, arba naudoju ne visam veidui. beje, ji dengia vidutiniskai-silpnokai, gaiviai kvepia, ir pavargusi veideli pavercia zvaliu.
Max Factor Soft Resistant man ji atstoja maskuokli
. turiu spalva light, ji tikrai sviesi. mano sausai odai netinka, bet as ja modeliuoju veida, t.y. tepu tik kai kurias jo vietas. tai makiazo pagrindas, kuris iki vakaro puikiai issilaiko.
Max Factor Second Skin Foundation. ji neduoda pudruotos veido odos efekto, ji tikrai 'prilimpa' kaip antra veido oda, bet dienos begyje mano veidas tampa demetas. manau, si pudra labiau tinka sausai arba misriai odai. dengia silpnai.
Max Factor Colour Adapt. labai lengvai uzsitepa, jei pageidaujama, ja galima tepti ir antru sluoksniu, kai reikia labiau pamaskuoti. nesukelia kaukes efekto, tai gera pudra norincioms naturaliai atrodyti. kaip jau sakyta, ji puiki sausai, misriai odai. jei norite stipraus dengimo, geriau paieskoti kitokios.
Max Factor Naturals Minerals Foundation. tai biri mineraline pudryte, man ji l smagi, ja papudruotas veidas svyti. nedengia nieko, tik suteikia veidui atspalvi. as megstu ja vasara, kai nesinori veido 'apkrauti' sunkiomis pudromis. probleminiu veido vietu ja neuzmaskuosi..
Maybelline Drekinamasis Make up, net nezinau kaip tiksliai lietuviskai, pas mane viskas vokiskai
kai ja pirkau, tikejausi lengvo toninio kremo, bet pasakykite, kas bandete, kaip reikia sia kremine pudra uztepti, kad nereiktu taip tampyti veido odos? nesitepa niekaip, bandziau maisyti su skysti veido kremu, nesimaiso.. nusivyliau.
Essence Soft and Natural. pagal savo kaina, tai gera pudra, sausai veido odai, lengvai tepasi, mazai maskuoja. bet ant veido jauciasi sunkokai ir riebiai. as ja tepu kakla, ir esu patenkinta
pamirsau pasakyti, mano veido oda misri, skruostai sausi, tai turi itakos mano vertinimams