Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(rugelė @ 2010 05 09, 20:51)
Buvau pasiryzus rinktis tarp minetos CHANEL ir LACOME photogenic. Pabandziau puse veido vienos ir kitos, tai lancome nelabai patiko, lyg per sunki..Dior nebandziau, bet gal vertejo unsure.gif Bet vat jei daugiau maskuoja, islenda problemines vieteles..

Dior irgi sunki, todėl irgi gali nepatikt. Lancome Photogenic lengvesnė ax.gif
kodėl jei labiau maskuoja išlenda probleminės vietos? kaip tik problemines vietas puikiai užmaskuoja ax.gif
Atsakyti
ateinu su atsiliepimais apie sia mineraline pudra
Jane Iredale Liquid minerals
user posted image
naudojau apie savaite priekaistu kaip ir neturiu apart vieno neatitaikiau spalvos doh.gif man per tamsi ,tai maisiau su drekinanciu kremuku kad kiek pasviesintu dengiasi lengvai uztepus veidas atrodo taip pat kaip ir su biria mineraline pudra kokia as ir naudoju.kai grysiu i Lietuva ieskosiu jai seimininkes su kiek tamsesne oda .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 rugpjūčio 2010 - 18:00
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 09, 16:39)
2. Chanel Pro Lumiere (maskuoja vidutiniškai);

3. Chanel Mat lumiere (maskuoja mažai);

Man tai tikrai neprastai pamaskuoja "Chanel Mat Lumiere". Aišku, gal ne kaip grimas ar koks kamufliažas biggrin.gif , bet lygint su bandytom, naudotom "EL DWL", "Clarins Teint Eclat Mat", "Guerlain Parure Extreme", " Lancome Photogenic", "EL Futurist", "Kanebo Sensai Fluid" (nežinau, kodėl ši paminėta prie skirtų tik sausai odai - bet ir daugiau netikslumų matau šitam klasifikavime g.gif ) ir kitomis, tai ši, manau, kad maskuoja ir išsilaiko bene geriausiai iš visų. Beje, esu turėjus ir "Pro Lumiere" versiją - man jų maskavimas labai panašus, tik kad skiriasi matiškumo formulė.
Atsakyti
Jei matote kokių netikslumų klasifikavime-rašykite

konkrečiai, taisysime, nes visas sąrašas

sudarytas būtent iš visų forumo mergaičių

pasisakymų...

Aš jų pati nesugalvojau... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 10 gegužės 2010 - 14:19
OK, pavardinsiu ir ivertinsiu savo turimas pudrytes...

YSL radiance smooting foundation (SPF 8) - turiu spalva nr 7. tai brangiausia is mano turimu krempudru, deja ne geriausia. dengia l stipriai ( mano manymu, siaip mano veido odai to nereikia), gana nemaloniai kvepia, man yra per geltona, bet tai greiciausiai del to, kad mano veido naturali spalva i rausvuma. as manyciau, kad riebiai ir misriai odai si pudra gerai tiktu. beje, ji labai paryskina sausos odos vietas ant veido blink.gif

Rimmel Illuminating anti-fatigue foundation, ( ruzavu dangteliu). viena is mano megstamiausiu. ja isteptas veidas pradeda tiesiog svyteti, kartais ir per daug biggrin.gif ( riebia veido oda turincioms nepatarciau), todel megstu ja maisyti su kitomis pudromis, arba naudoju ne visam veidui. beje, ji dengia vidutiniskai-silpnokai, gaiviai kvepia, ir pavargusi veideli pavercia zvaliu.

Max Factor Soft Resistant man ji atstoja maskuokli biggrin.gif . turiu spalva light, ji tikrai sviesi. mano sausai odai netinka, bet as ja modeliuoju veida, t.y. tepu tik kai kurias jo vietas. tai makiazo pagrindas, kuris iki vakaro puikiai issilaiko.

Max Factor Second Skin Foundation. ji neduoda pudruotos veido odos efekto, ji tikrai 'prilimpa' kaip antra veido oda, bet dienos begyje mano veidas tampa demetas. manau, si pudra labiau tinka sausai arba misriai odai. dengia silpnai.

Max Factor Colour Adapt. labai lengvai uzsitepa, jei pageidaujama, ja galima tepti ir antru sluoksniu, kai reikia labiau pamaskuoti. nesukelia kaukes efekto, tai gera pudra norincioms naturaliai atrodyti. kaip jau sakyta, ji puiki sausai, misriai odai. jei norite stipraus dengimo, geriau paieskoti kitokios.

Max Factor Naturals Minerals Foundation. tai biri mineraline pudryte, man ji l smagi, ja papudruotas veidas svyti. nedengia nieko, tik suteikia veidui atspalvi. as megstu ja vasara, kai nesinori veido 'apkrauti' sunkiomis pudromis. probleminiu veido vietu ja neuzmaskuosi..

Maybelline Drekinamasis Make up, net nezinau kaip tiksliai lietuviskai, pas mane viskas vokiskai ax.gif kai ja pirkau, tikejausi lengvo toninio kremo, bet pasakykite, kas bandete, kaip reikia sia kremine pudra uztepti, kad nereiktu taip tampyti veido odos? nesitepa niekaip, bandziau maisyti su skysti veido kremu, nesimaiso.. nusivyliau.

Essence Soft and Natural. pagal savo kaina, tai gera pudra, sausai veido odai, lengvai tepasi, mazai maskuoja. bet ant veido jauciasi sunkokai ir riebiai. as ja tepu kakla, ir esu patenkinta lotuliukas.gif

pamirsau pasakyti, mano veido oda misri, skruostai sausi, tai turi itakos mano vertinimams
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 10 gegužės 2010 - 15:38
[quote=Victorious,2010 05 10, 14:29]
"Kanebo Sensai Fluide-JI NORMALIAI MISRIAI ODAI
Papildyta:
QUOTE(rugelė @ 2010 05 09, 21:16)
Sveikos merginos 4u.gif
Pradejau rinktis kremine pudra ir apsisuko galva rolleyes.gif
Mano oda sausa, jautri, brandi smile.gif
Pagal jusu pasisakymus jau buvau apsisprendus jamti CHANEL vitalumier, bet Douglase neturejo reikiamos spalvytes testeriuko, pasiule CHANEL lift lumiere. Gal kuri  naudojo sia pudryte?Kokie komentarai?Kuo is esmes skiriasi sios dvi krempudros....

As naudoju Chanel lift lumiere-gera,maskuoja neblogai,nera sunki,man tinka,tik nerekomenduociau anksciau nei nuo 35
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 05 10, 17:47)
As naudoju Chanel lift lumiere-gera,maskuoja neblogai,nera sunki,man tinka,tik nerekomenduociau anksciau nei nuo 35

O koks Jūsų odos tipas? t.y. mišri? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 10, 17:56)
O koks Jūsų odos tipas? t.y. mišri?  4u.gif  4u.gif

na,mano normali,vos i sausuma,bet sausumas del dregmes trukumo islenda,kai tik pajuntu tuoj puolu visaip drekinti
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 05 10, 18:24)
na,mano normali,vos i sausuma,bet sausumas del dregmes trukumo islenda,kai tik pajuntu tuoj puolu visaip drekinti

Visgi, kokiai odytei Chanel lift lumiere skirta....???? g.gif g.gif g.gif
Gal labiau sausai??? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 10 gegužės 2010 - 17:33
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 10, 18:32)
Visgi, kokiai odytei Chanel lift lumiere skirta....????  g.gif  g.gif  g.gif
Gal labiau sausai??? g.gif  g.gif  g.gif

na,si pudra,kadangi jau su liftingu,aisku,jau siek tiek vyresnems moterims,o vyresniu moteru oda dazniausiai sausesne,todel ji labiau i sausuma linkusiai odai,bet nera grieztai apibrezta
Atsakyti
Jau kelios dienos naudoju Chanel Mat Lumiere ir Clarins Trully matte. Abi neblogos, ale kad visa diena sulaikytu blizgesi...manau, tiesiog tokios nera..Dienos begyje 2-3kartus reikia pataisyti blizganti veida schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2010 05 10, 13:29)
Man tai tikrai neprastai pamaskuoja "Chanel Mat Lumiere". Aišku, gal ne kaip grimas ar koks kamufliažas biggrin.gif , bet lygint su bandytom, naudotom "EL DWL", "Clarins Teint Eclat Mat", "Guerlain Parure Extreme", " Lancome Photogenic", "EL Futurist", "Kanebo Sensai Fluid" (nežinau, kodėl ši paminėta prie skirtų tik sausai odai - bet ir daugiau netikslumų matau šitam klasifikavime  g.gif ) ir kitomis, tai ši, manau, kad maskuoja ir  išsilaiko bene geriausiai iš visų. Beje, esu turėjus ir "Pro Lumiere" versiją - man jų maskavimas labai panašus, tik kad skiriasi matiškumo formulė.

man atrodo, kad chanel mat lumiere maskuoja visai normaliai
Atsakyti
Gal kas pagelbės su šiomis pudrytėmis????

Neaišku tik kokiai odai priskirti šias pudrytes:

• Maybelline Super stay 24 (visiems tipams)
• Gosh X-ceptional wear
• Essence Sty all day (ilgai išliekanti, sunki, maskuoja gerai)
• Lumene Time freeze
• L‘oreal Infallible (sunki
• Lumene Vitamin C+ 12 H
• Nivea Extreme resist (sunkoka, maskuoja vidutiniškai)
• Nivea Beauty lift
• Nivea teint delight (maskuoja mažai)
• Nivea Stay real
• Nivea Ideal finish

• Shiseido Lifting
• Lancome Color Ideal (mažai maskuoja)
• IsaDora Sheer to cover (gerai maskuoja/ rašo visų tipų)
• IsaDora High perfomance all-day (rašo visų tipų)
• IsaDora 16Hrs active moist (rašo visų tipų)

4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti