Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(weemee @ 2010 06 01, 23:04)
sveikos, gal padėtumėte išsirinkti man tinkamiausią pudrytę? turiu ką maskuoti, oda į riebumą, o taip pat norėčiau kokios pigesnės, iki 50 litų, gal ką patartumėt? nes baigiu prarasti viltį vis pirkdama ir leisdama pinigus veltui verysad.gif  dėkui iš anksto smile.gif

Nebandziau,bet daug ko giriama Gosh exceptional wear,stipriai maskuojanti smile.gif Geriausia pasiimkit induku ir eikit i parduotuve isipilti nusiziuretu pudru,isbandysit taip.
Atsakyti
QUOTE(weemee @ 2010 06 01, 22:17)
o gal žinote šios pudros kainą? 4u.gif

beje, ar kas domėjotės šiuo aparatu pudrytei užpurkšti? http://www.youtube.c...h?v=ubFFSRyFyS0
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 06 01, 22:20)
Iki 50 lt. berods.

ačiū labai, reikės pasidomėti daugiau šia pudra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2010 06 01, 18:29)
Sita gal:
user posted image
As tai irgi bandziau is meginuko, bet man tai labai patiko ir labai lengvai dengesi, tokia skysta labai  thumbup.gif Tik mano odai per daug to drekinimo  smile.gif

taip, Kanebo Sensai Fluid Finish yra tikrai skysta ir lengvai dengias. Netirshteja.
tik ir man kiek perdaug drekinimo. Bet siaip 9.5 balai is 10 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(weemee @ 2010 06 02, 00:21)
beje, ar kas domėjotės šiuo aparatu pudrytei užpurkšti? http://www.youtube.c...h?v=ubFFSRyFyS0
Papildyta:

ačiū labai, reikės pasidomėti daugiau šia pudra  smile.gif

Tas aparatas tai idomus dalykas,butu faina ji namie tureti
Atsakyti
QUOTE(weemee @ 2010 06 01, 22:04)
sveikos, gal padėtumėte išsirinkti man tinkamiausią pudrytę? turiu ką maskuoti, oda į riebumą, o taip pat norėčiau kokios pigesnės, iki 50 litų, gal ką patartumėt? nes baigiu prarasti viltį vis pirkdama ir leisdama pinigus veltui verysad.gif  dėkui iš anksto smile.gif

QUOTE(Maserati @ 2010 06 01, 22:09)
Nebandziau,bet daug ko giriama Gosh exceptional wear,stipriai maskuojanti smile.gif Geriausia pasiimkit induku ir eikit i parduotuve isipilti nusiziuretu pudru,isbandysit taip.

drinks_cheers.gif
Tą pačią norėjau siūlyti riebiai, maskavimo prašančiai odai už tokią kainą smile.gif

----------------
 i 
Ištrinta pacituota žinutė, kurioje komercinis pasiūlymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 birželio 2010 - 16:09
make up for ever HD foundation wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute37 @ 2010 06 01, 22:52)
Tas aparatas tai idomus dalykas,butu faina ji namie tureti

įdomu, ar pas mus prekiauja kur nors tokiais aparatais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2010 05 30, 18:46)
Senoje temoje radau keleta syksciu atsiliepimu apie Clarins Everlasting pudra. Gal kuri jau ilgiau naudoja ir galetu pasidalinti ispudziais, kaip ji draugauja su misria oda?/riebia oda?

Įsigijau ir aš Clarins Everlasting. Likau visiškai nepatenkinta, net buvau įdėjus į išparduotuvę. Kadangi susidomėjusių nebuvo, tai naudoju pati (gaila išmest). Spalva tiko labai gerai, bet su tuo laikymu 15 val. tai visiškas akių dūmimas. Mano oda rieboka, bet dar nei su viena pudra neblizgėjau po poros valandų. Be to, po kokių 5-6 val. pudra išnyksta. Maskuoja gerai, bet man nepatinka, kad porų vietose matosi ,,pudriniai" taškiukai. Truly Matte esu sunaudojusi kokias 4 pakuotes. Žymiai geresnė - ilgai išlieka, nėra kaukės, neišryškina porų ir t. t. Na, gal Everlasting buteliukas gražesnis, yra dozatorius. Bet tik tiek privalumų...
Atsakyti
O kuria geriau rekomenduotumete Clarins Trully Matte ar Guerlain Parure Extreme? Oda misri, norisi kad butu toks tarsi vidinis svytejimas odos, tuo paciu ir matinis lotuliukas.gif , kad po keliu val. neimtu blizgeti oda tarsi butu riebi 4u.gif Taip pat ant nosies buna pleiskaneles daznai, tai noretusi, kad ju neisryskintu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 06 02, 14:25)
O kuria geriau rekomenduotumete Clarins Trully Matte ar Guerlain Parure Extreme? Oda misri, norisi kad butu toks tarsi vidinis svytejimas odos, tuo paciu ir matinis  lotuliukas.gif  , kad po keliu val. neimtu blizgeti oda tarsi butu riebi  4u.gif  Taip pat ant nosies buna pleiskaneles daznai, tai noretusi, kad ju neisryskintu  biggrin.gif  biggrin.gif

Naudojau clarins, dabar nusipirkau guerlain. Abi normaliai maskuoja, clarins spalvų pasirinkimas platesnis. Pati clarins naudojau 04, o guerlain 02, tai guerlain žymiai tamsesnė, o 01 labai rožinė. Tad labai šviesios odos savininkėms manau nelabai yra iš ko pasirinkti. Guerlain drėgnesnė, clarins manau išryškins šerpetojimus. Su odos riebalavimusi labai didelių problemų neturiu, tad negaliu pakomentuoti dėl blizgėjimo. Guerlain pakuotė gražesnė, ir patogiau naudojama, nes su dozatoriumi. Beje parure turi gan stiprų kvapą, ko nepasakyčiau apie Trully matte. 4u.gif
Atsakyti
O kuria geriau rekomenduotumete Clarins Trully Matte ar Guerlain Parure Extreme? Oda misri, norisi kad butu toks tarsi vidinis svytejimas odos, tuo paciu ir matinis  lotuliukas.gif  , kad po keliu val. neimtu blizgeti oda tarsi butu riebi  4u.gif  Taip pat ant nosies buna pleiskaneles daznai, tai noretusi, kad ju neisryskintu  biggrin.gif  biggrin.gif

ziurint kiek ta odele linkusi blizgeti?su Guerlainu gali dienos begyje blizgesys islysti,dar galiu pasakyti,kad Clarins orientuotas i jaunesne oda bei jos poreikius
Atsakyti
QUOTE(Kera @ 2010 06 02, 13:51)
Įsigijau ir aš Clarins Everlasting. Likau visiškai nepatenkinta, net buvau įdėjus į išparduotuvę. Kadangi susidomėjusių nebuvo, tai naudoju pati (gaila išmest). Spalva tiko labai gerai, bet su tuo laikymu 15 val. tai visiškas akių dūmimas. Mano oda rieboka, bet dar nei su viena pudra neblizgėjau po poros valandų. Be to, po kokių 5-6 val. pudra išnyksta.  Maskuoja gerai, bet man nepatinka, kad porų vietose matosi ,,pudriniai" taškiukai. Truly Matte esu sunaudojusi kokias 4 pakuotes. Žymiai geresnė - ilgai išlieka, nėra kaukės, neišryškina porų ir t. t. Na, gal Everlasting buteliukas gražesnis, yra dozatorius. Bet tik tiek privalumų...

labai labai dekuj uz ishsamu aprasyma 4u.gif smile.gif

Parure Extreme yra sunkesne, su ja man daug greiciau pradedavo blizget veidas nei su Clarins Truly Matte. smile.gif Clarins gali paryskinti serpetojimus, uztat veidas neatrodo sviestuotas smile.gif

be to, kaip ir minejo kitos forumietes, Clarins spalvos yra naturalesnes, labiau tinkamos shviesiaodems. O Parure Extreme Nr. 2 tiktu tik gerokai idegusioms shviesiaodems. Man ji tinka tik kai deginuos soliariume ax.gif

QUOTE(vetruze @ 2010 06 02, 16:12)
ziurint kiek ta odele linkusi blizgeti?su Guerlainu gali dienos begyje blizgesys islysti,dar galiu pasakyti,kad Clarins orientuotas i jaunesne oda bei jos poreikius

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 02 birželio 2010 - 16:23