Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Dovkyte, bet šeip tekstūra jos skysta ar tokia tirštesnė? Na, tarkim su Nude lyginant, kai ji buvo skysta biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
Gal padėtumėt atsirinkti pudryte? Oda sausoka, be gero drėkinimo net papleiskanoja žandukai. Man 27 metai, norčiau lengvos, kaukes efekto nesukuriančios pudros. Per daug nėra ką maskuoti, vienas kitas spuogelis. Labiau norėtusi kad oros spalva sulygintu ir skaistumo priduotu. Nelabai turiu galimybes nubėgti i kosmetikos parduotuves pabandyti(du maži vaikučiai, o norisi buti gražiai net ir namie sėdint)
Neseniai pavyko ištrūkti tai douglas parduotuvej pasiūlė Clinique superbalanced, tai patiko kad lengva ir veidukas gan gražiai atrodė, bet po kurio laiko išlindo blizgesys ant T zonos. Ka patartumėt panandyt? Klausiu kad lengviau tutu orientuotis, o tai tokiais tempais kaip dabar iki kitų metų neiširinksiu doh.gif biggrin.gif
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 06 01, 16:12)
Gal padėtumėt atsirinkti pudryte? Oda sausoka, be gero drėkinimo net papleiskanoja žandukai. Man 27 metai, norčiau lengvos, kaukes efekto nesukuriančios pudros. Per daug nėra ką maskuoti, vienas kitas spuogelis. Labiau norėtusi kad oros spalva sulygintu ir skaistumo priduotu. Nelabai turiu galimybes nubėgti i kosmetikos parduotuves pabandyti(du maži vaikučiai, o norisi buti gražiai net ir namie sėdint)
Neseniai pavyko ištrūkti tai douglas parduotuvej pasiūlė Clinique superbalanced, tai patiko kad lengva ir veidukas gan gražiai atrodė, bet po kurio laiko išlindo blizgesys ant T zonos. Ka patartumėt panandyt? Klausiu kad lengviau tutu orientuotis, o tai tokiais tempais kaip dabar iki kitų metų neiširinksiu  doh.gif  biggrin.gif
Ačiū

As tai siulyciau Kanebo Sensai pudryte, labai faina lengvute, nedaug maskuojanti, suteikia vidinio svytejimo, sviezumo veidukui, man kaip misriaodei su ja blizgesys greit islysdavo, bet sausiaodems manau turetu tikti idealiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 06 01, 17:23)
As tai siulyciau Kanebo Sensai pudryte, labai faina lengvute, nedaug maskuojanti, suteikia vidinio svytejimo, sviezumo veidukui, man kaip misriaodei su ja blizgesys greit islysdavo, bet sausiaodems manau turetu tikti idealiai  smile.gif

Kadangi mano oda į sausumą, Kanebo ją dar labiau sausino, o ir tepėsi labai negražiai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 06 01, 09:39)
Dovkyte, bet šeip tekstūra jos skysta ar tokia tirštesnė? Na, tarkim su Nude lyginant, kai ji buvo skysta  biggrin.gif  smile.gif

lyginant su nude kai buvo laabai skysta tai vos vos gal tirstesne bet tik vos vos mirksiukas.gif siaip is esmes skysta ji,zymiai skystesne nei Matlumiere ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 06 01, 17:39)
Kadangi mano oda į sausumą, Kanebo ją dar labiau sausino, o ir tepėsi labai negražiai... verysad.gif

O jus kalbate apie fluida?
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2010 06 01, 18:22)
O jus kalbate apie fluida?

Kai man pylė pabandymui - ji viena ir tebuvo....
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 06 01, 18:25)
Kai man pylė pabandymui - ji viena ir tebuvo....
smile.gif

Sita gal:
Kanebo Sensai Fluid Finish
user posted image
As tai irgi bandziau is meginuko, bet man tai labai patiko ir labai lengvai dengesi, tokia skysta labai thumbup.gif Tik mano odai per daug to drekinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2010 06 01, 18:29)
Sita gal:
user posted image
As tai irgi bandziau is meginuko, bet man tai labai patiko ir labai lengvai dengesi, tokia skysta labai  thumbup.gif Tik mano odai per daug to drekinimo  smile.gif

Na man skysta nepasirodė....
Gal čia problema mėginukų... g.gif
Gal kaip Nude sutirštėja..... 4u.gif
Atsakyti
sita Kanebo tikrai labai skysta,dabar pabaigineju ja ir konsistencija nepasikeitus-skysta smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2010 06 01, 20:23)
sita Kanebo tikrai labai skysta,dabar pabaigineju ja ir konsistencija nepasikeitus-skysta smile.gif  mirksiukas.gif

Tai va man irgi kai bandziau pasirode labai skysta smile.gif O kaip ji jums? Koks jusu odos tipas?
Atsakyti
sveikos, gal padėtumėte išsirinkti man tinkamiausią pudrytę? turiu ką maskuoti, oda į riebumą, o taip pat norėčiau kokios pigesnės, iki 50 litų, gal ką patartumėt? nes baigiu prarasti viltį vis pirkdama ir leisdama pinigus veltui verysad.gif dėkui iš anksto smile.gif
Atsakyti