Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(*moon* @ 2010 05 30, 20:09)
Na as sia pudryte jau naudoju beveik daugiau nei sav laiko, tai galiu pasakyti, kad man patinka  thumbup.gif

o ta pudra Clarins Everlasting atspalviais sutampa į kitas Clarins pudras? ar nesat turėjus iš Clarins daugiau nieko? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 05 30, 21:40)
o ta pudra Clarins Everlasting atspalviais sutampa į kitas Clarins pudras? ar nesat turėjus iš Clarins daugiau nieko?  ax.gif

Nea nesutampa, jos vosai kita spalvyciu palete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 05 30, 21:09)
Na as sia pudryte jau naudoju beveik daugiau nei sav laiko, tai galiu pasakyti, kad man patinka  thumbup.gif Suteikia matiskumo efekta, bet tikrai neatrodo veidas kaip negyvas, kaip buna su kitomis pudromis, turi tokio vos pastebimo svytejimo, todel veidukas atrodo naturaliai  smile.gif  Tikrai ilgai issilaiko ant veido, maskuoja geriau nei EL DWL, kadangi mano oda misri, tai matiskuma islaiko beveik visa diena  thumbup.gif Tik butu vienas labai svarbus pastebejima, jei pirksit internetu, tai neapsigaukit su spalvytem nes ju tamsumas visiskai neatitinka realybes  doh.gif  As emiau is tamsiausiu atspalviu vasarai, bet dabar veidukas tik vos vos ideges ir ji man dabar ideali, tai bijau kai vasara labiau ydegsiu gali buti per sviesi  doh.gif

o kur Jus pirkot - internetu ? smile.gif nes norejau Douglase ishbandyt Clarins Everlasting, tai jos net neturejo unsure.gif kuria spalva pasirinkote ? smile.gif

gal netycia galetumet palygint Clarins Everlasting ir Clarins Truly Matte ? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 30, 23:26)
[size=1][/size]

o kur Jus pirkot - internetu ? smile.gif nes norejau Douglase ishbandyt Clarins Everlasting, tai jos net neturejo  unsure.gif kuria spalva pasirinkote ? smile.gif

gal netycia galetumet palygint Clarins Everlasting ir Clarins Truly Matte ?  4u.gif

As siandien Kristianoje ieskojau sviesios pudros, nes manoji Givenchy Photogenich jau visai prie pabaigos. Radome tik sia vienintele - Clarins Everlasting Nr. 103 ivory spalva. Pabijojau pirkti, nes norejau pasiskaityti atsiliepimus. O jums ji poru nekemsa? Nes ilgai isliekanti, dar sunkesne, issigandau del sito.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 30, 22:26)
[size=1][/size]

o kur Jus pirkot - internetu ? smile.gif nes norejau Douglase ishbandyt Clarins Everlasting, tai jos net neturejo  unsure.gif kuria spalva pasirinkote ? smile.gif

gal netycia galetumet palygint Clarins Everlasting ir Clarins Truly Matte ?  4u.gif

as pirkau is feelunique, bet pries tai pabandziau meginuka is kristianos smile.gif O palyginti tai negaliu, nes Truly Matte nesu bandziusi, bet kristianoj konsultante rekomendavo kaip geresne butent everlasting g.gif Spalvyte tai mano amber smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Apvalute @ 2010 05 30, 22:32)
As siandien Kristianoje ieskojau sviesios pudros, nes manoji Givenchy Photogenich jau visai prie pabaigos. Radome tik sia vienintele - Clarins Everlasting Nr. 103 ivory spalva. Pabijojau pirkti, nes norejau pasiskaityti atsiliepimus. O jums ji poru nekemsa? Nes ilgai isliekanti, dar sunkesne, issigandau del sito.. unsure.gif

Na kad poras labai kimstu tai tikrai nepastebejau, man visos iki siol turetos pudros kazkiek poras kemsa g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2010 05 30, 22:52)
as pirkau is feelunique, bet pries tai pabandziau meginuka is kristianos  smile.gif O palyginti tai negaliu, nes Truly Matte nesu bandziusi, bet kristianoj konsultante rekomendavo kaip geresne butent everlasting  g.gif Spalvyte tai mano amber  smile.gif

aciuks.gif uz atsakyma! siaip labai mane domina ta Everlasting... ir sprendziant is visu atsiliepimu turetu but gera... ax.gif ka tik nusipirkau Truly Matte, tai kazin ar padariau geriausia pasirinkima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 30, 23:31)
aciuks.gif uz atsakyma!  siaip labai mane domina ta Everlasting...  ir sprendziant is visu atsiliepimu turetu but gera... ax.gif  ka tik nusipirkau Truly Matte, tai kazin ar padariau geriausia pasirinkima biggrin.gif

siandien isbandziau Clarins Truly Matte. Pas mane Nr. 4 Caffe Latte.

ka galiu pasakyt - tikrai gera. Turejau nupilta indeli is Douglas, tai ten ji atrode tamsoka. O pudra is tubeles suteikia labai grazia spalva, net nesimato, kad kazkas tepta.

Matishkuma ishlaike beveik visa diena. Tik pastebejau pries tepant sia pudra reikia gero drekinamojo kremo - ji paryskina net menkiausius pasausejimus ir paserpetojimus, paprastai as niekad nenaudoju kremo priesh krempudra, bet siuo atveju jo tikrai reikia smile.gif

tad nezinau kaip su Everlasting (matyt vis vien bandysiu po sitos), bet Truly Matte esu tikrai patenkinta. Tiesa, galetu ji but bekvape. Po bekvapes Shu Uemura pudros Clarins kvapas siek tiek erzina. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 31 gegužės 2010 - 19:32
Siandien visa diena buvau su savo naujaj YSL Teint Resist ir ka galiu pasakyti-isimylejau wub.gif man ji panasi i Chanel matlumiere tik lengvesne.panasi tuom kad suteikia nzn net kaip issireikst toki matini svytejima g.gif nzn net kaip apibudint,na nera visai matine,su svytejimu bet tas svytejimas naturalus toks,ne blizguciai ir matiskuma islaiko puikiai thumbup.gif man be birios pudros issilaike iki vakaro bigsmile.gif kas yra nerealu bigsmile.gif vakare tik islindo blizgesys.nenuplauke visikai,sulygino poras,esu tiesiog be galo patenkinta savo pirkiniu wub.gif rekomenduoju riebiamodems,misriaodems bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 31, 22:28)
Siandien visa diena buvau su savo naujaj YSL Teint Resist ir ka galiu pasakyti-isimylejau wub.gif man ji panasi i Chanel matlumiere tik lengvesne.panasi tuom kad suteikia nzn net kaip issireikst toki matini svytejima g.gif nzn net kaip apibudint,na nera visai matine,su svytejimu bet tas svytejimas naturalus toks,ne blizguciai ir matiskuma islaiko puikiai thumbup.gif man be birios pudros issilaike iki vakaro bigsmile.gif kas yra nerealu bigsmile.gif vakare tik islindo blizgesys.nenuplauke visikai,sulygino poras,esu tiesiog be galo patenkinta savo pirkiniu wub.gif rekomenduoju riebiamodems,misriaodems  bigsmile.gif

kuria spalva pasirinkot ? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 31 gegužės 2010 - 22:25
QUOTE(lisik @ 2010 05 31, 22:24)

kuria spalva pasirinkot ?  smile.gif

nr4 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 31, 23:41)

o kaip maskavimas?kaip matlumiere panasiai?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 05 31, 23:04)
o kaip maskavimas?kaip matlumiere panasiai?smile.gif