Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 28, 00:34)
nu velnias,siandien pabandziau savo Dior nude po kurio laiko-sutirstejo ir mano doh.gif  verysad.gif o taip to nenorejau,kaip tik norejau skystos skystuteles pudros sad.gif nervas net paime sad.gif

Po savaites naudojimo mano irgi tirsta pasidare blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tutia @ 2010 05 28, 00:31)
kaip nesmagu  unsure.gif  o ir plakant bilekaip smarkiai, vistiek neskystėja?  unsure.gif
tada turbūt gerai, kad aš jos dar nenusipirkau  g.gif

net ir plakant nesuskysteja sad.gif nu kaip gaila sakes cool.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 28, 08:28)
Po savaites naudojimo mano irgi tirsta pasidare blink.gif

nu bet kodel taip,as nesuprantu...kam daryt tokia pudra kuri pasikeicia unsure.gif juk tam ir perkam kad patinka konsistencija ir pan,o cia nusiperki ir po kiek laiko nebetinka..nebepirksiu dior pudru tikrai cool.gif lieku istikima chanel biggrin.gif
Atsakyti
o aš Dior nude pudrą naudoju kokį mėnesį gal, bet man ji vistiek tokia pat skysta ax.gif Bent jau aš prieš kiekvieną naudojimą labai smarkiai suplaku. Gal vėliau ir mano sutirštės, bet labai tikiuosi, kad ne, arba, kad tik prieš baigiantis pudrai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 27, 23:34)
nu velnias,siandien pabandziau savo Dior nude po kurio laiko-sutirstejo ir mano doh.gif  verysad.gif o taip to nenorejau,kaip tik norejau skystos skystuteles pudros sad.gif nervas net paime sad.gif

O kas nuo to pasikeite kad ji sutirstejo? Blogiau tepasi? Kitaip ant veido atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giselle @ 2010 05 28, 14:42)
O kas nuo to pasikeite kad ji sutirstejo? Blogiau tepasi? Kitaip ant veido atrodo?  g.gif

tai aisku pasikeite,juk tekstura pasikeite,tai kaip gali nepasikeist.storiau tepasi,labiau matosi ant veido smile.gif
Atsakyti
Na as taipogi pasirinkau Dior Nude pudryte si karta, tai ja tikrai reikia suplakti pries naudojima, berods ji yra mineralines pagrindu jei nemaisau kazko, siaip tai labai patinka, triju paspaudimu uztenka visam veidui, pasidengia per milisekunde, laikosi be blizgesio apie 6 valandas, po to blizga, bet nebegaliu naudoti pudru riebiai odai, nes issausejo vietose, tai pasirinkau sia, labai "komfortabiliai" veidas jauciasi, kaip po naktinio kremo visa diena biggrin.gif . Ir pastebejimas, jei kas turi issipletusiu kapiliaru, jei oda tokia pilksvai pavargus, visiskai paslepia sitas zymes, nereikia korektoriaus paakiams visai. Bet grazuioliu spuogenu tai ne.. lotuliukas.gif Na bet nera ko noret, ner reiktu kamufliazo jei jau taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 18, 20:02)
O as laukiu atsiliepimu apie make up factory 4u.gif
Kokia jos kainyte ir kokiai odai skirta?

Baiginėju ir aš šitą dabar smile.gif Iš esmės tiko ir patiko, bet aš nerami siela šiuo atžvilgiu - reikia ką nors naujo dabar bandyt... doh.gif biggrin.gif Prieš tai dažniausiai Clinique naudodavau - irgi patenkinta buvau.
Oda mano normali, vidutinė - nei sausa, nei riebi. Tai sėdžiu dabar, skaitau ir mąstau, ką čia nusižiūrėjus toliau rolleyes.gif Labai vilioja sutaupyt internetu perkant, bet su atspalviais nesinori rizikuot... Arba reikia pirma žvalgomąjį žygį per parduotuves padaryt biggrin.gif
Tiesa, dar bandymuose turiu ir natūralią pudrytę - Dr. Hausckos. Pigiai perpirkau pabandymui, tai negaila, bet pati nepirkčiau turbūt... ax.gif Maskavimo tikrai nėra, tik palygina spalvytę šiek tiek ir man kaip bronzantas iš dalies, nes tamsesnis atspalvis. Tepu dažniausiai vos vos su kremuku pamaišius. Paprastom dienom ok, bet kai norisi rimčiau, tai nustumiu į šalį ir imu Make up factory ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 28 gegužės 2010 - 23:01
QUOTE(TekilaSunrise @ 2010 05 29, 00:58)
Baiginėju ir aš šitą dabar smile.gif Iš esmės tiko ir patiko, bet aš nerami siela šiuo atžvilgiu - reikia ką nors naujo dabar bandyt...  doh.gif  biggrin.gif Prieš tai dažniausiai Clinique naudodavau - irgi patenkinta buvau.
Oda mano normali, vidutinė - nei sausa, nei riebi. Tai sėdžiu dabar, skaitau ir mąstau, ką čia nusižiūrėjus toliau  rolleyes.gif Labai vilioja sutaupyt internetu perkant, bet su atspalviais nesinori rizikuot... Arba reikia pirma žvalgomąjį žygį per parduotuves padaryt  biggrin.gif
Tiesa, dar bandymuose turiu ir natūralią pudrytę - Dr. Hausckos. Pigiai perpirkau pabandymui, tai negaila, bet pati nepirkčiau turbūt...  ax.gif Maskavimo tikrai nėra, tik palygina spalvytę šiek tiek ir man kaip bronzantas iš dalies, nes tamsesnis atspalvis. Tepu dažniausiai vos vos su kremuku pamaišius. Paprastom dienom ok, bet kai norisi rimčiau, tai nustumiu į šalį ir imu Make up factory  ax.gif

O kokia butent MUF naudojot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 29, 17:58)
O kokia butent MUF naudojot? 4u.gif

Mineral Foundation, 8 numeriuką smile.gif
Atsakyti
Senoje temoje radau keleta syksciu atsiliepimu apie Clarins Everlasting pudra. Gal kuri jau ilgiau naudoja ir galetu pasidalinti ispudziais, kaip ji draugauja su misria oda?/riebia oda?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2010 05 30, 19:46)
Senoje temoje radau keleta syksciu atsiliepimu apie Clarins Everlasting pudra. Gal kuri jau ilgiau naudoja ir galetu pasidalinti ispudziais, kaip ji draugauja su misria oda?/riebia oda?

Na as sia pudryte jau naudoju beveik daugiau nei sav laiko, tai galiu pasakyti, kad man patinka thumbup.gif Suteikia matiskumo efekta, bet tikrai neatrodo veidas kaip negyvas, kaip buna su kitomis pudromis, turi tokio vos pastebimo svytejimo, todel veidukas atrodo naturaliai smile.gif Tikrai ilgai issilaiko ant veido, maskuoja geriau nei EL DWL, kadangi mano oda misri, tai matiskuma islaiko beveik visa diena thumbup.gif Tik butu vienas labai svarbus pastebejima, jei pirksit internetu, tai neapsigaukit su spalvytem nes ju tamsumas visiskai neatitinka realybes doh.gif As emiau is tamsiausiu atspalviu vasarai, bet dabar veidukas tik vos vos ideges ir ji man dabar ideali, tai bijau kai vasara labiau ydegsiu gali buti per sviesi doh.gif
Atsakyti
na ka,nusipirkau ir as nauja pudryte,masciau pirkti clinique anti blemish pudryte,bet man ji labai nepatiko,kazkokia tirstoka pasirode,spalvos tragiskos doh.gif tai isigijau \ysl teint resist thumbup.gif kol kas esu patenkinta,nors bandziau tik ant smakro ax.gif labai patiko tekstura ir spalva.imiau nr4,bent kol kas atrodo kad pataikiau idealiai bigsmile.gif parasysiu atsiliepimus po ilgesnio naudojimo ax.gif
Atsakyti