Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(egluziukas @ 2010 05 23, 21:14)
Sian as irgi Douglase isipyliau Estee DW ir Nude, rytoj isbandysiu kazkuria. Dabar naudoju Chanel Prolumiere tai karstomis dienomis man ji trupuciuka blizgeti ima, o be to eina i pabaiga tai dairausi kazko naujo, aisku atsizvelgiu ir i eksperciu patarimus biggrin.gif

bent man is visu triju paminetu Chanel geriausia
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2010 05 22, 14:46)
O sakykit pas mus LT yra sios pudros sviesiu atspalviu ? Mano oda labai blyski. ax.gif

Yra. Spalva Ecru, nr 16. Dar kitur ši spalva įvardijama nr 1N1. (ant buteliuko taip ir parašyta 1N1- Ecru- 16). Spalva štai tokia, kaip paveiksliuke, ant odos pakankamai šviesi, gerai, kad neturi jokio rausvo atspalvio. Man asmeniškai vienu tonu per šviesus šis nr, šiandien darbe gavau pastabą, kad atrodau ligotai, nes kaip tik su ja esu pasitepus...
http://eu.strawberry...p/93312/#DETAIL
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 05 14, 10:21)
Vincent Longo Liquid Canvas Healthy Fluid Foundation
user posted image

Ar yra kas naudojes sia kremine pudra?Kazin ar nekemsa poru?

Nors atsiliepimu ir nesulaukiau,vis tik turiu sia krempudra.Naudoju gal savaite,ir kol kas manau,kad tai pati puikiausia krempudra.Idealiai prisitaiko ant odos,nepastebejau,kad kimstu poras,o ir veidas naturaliai atrodo.
Manau,kad dar karta teks isigyti sia krempudra.
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 05 25, 16:38)
Nors atsiliepimu ir nesulaukiau,vis tik turiu sia krempudra.Naudoju gal savaite,ir kol kas manau,kad tai pati puikiausia krempudra.Idealiai prisitaiko ant odos,nepastebejau,kad kimstu poras,o ir veidas naturaliai atrodo.

o kur jus ja pirkote?
Atsakyti
o gal kas bandet sita?sekmadieni busiu duty free,reikia naujos pudros tai mastau apie sita g.gif kazin ji labai matine? ax.gif
Clinique Anti-Blemish Solutions
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 05 25, 16:38)

Turiu as sito gamintojo, bet vos kitokia krempudra ir irgi esu labai patenkinta. Pas mane va tokia (sheer matte):

user posted image

O kaip jusiske maskuoja ir ar pamatina? Maniske, sakyciau, nestipriai maskuoja, nors konsistencija ner labai skysta.

Atsakyti
Mineralinei kosmetikai turime kitą temą
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2010 05 14, 18:09)
Visgi vel ta pacia pasirinkai? bigsmile.gif
As Chanel Mat Lumiere padejau turbut iki rudens,issitraukiau Clarins Truly Matte.Tokiu oru ji man geriausia,bet i vakara blizgesys vistiek islenda.

Vėl tą pačią, per tuos beveik dvejus metus naudojimo neradau geresnės smile.gif Dabar dar vis suku ratus apie Lancome "Teint Idole Silky Mat", jaučiu reiks pirkt ir tą, naudosiu pakaitom biggrin.gif Nors vasarai Clarins lengvesnė, bet Lancome vakarui ar kur išeit bus labai gerai ax.gif
Atsakyti
Kokie makiazo pagrindai tinka visiem veido odos tipams,be make up forever body&face ? 4u.gif
Atsakyti
nu velnias,siandien pabandziau savo Dior nude po kurio laiko-sutirstejo ir mano doh.gif verysad.gif o taip to nenorejau,kaip tik norejau skystos skystuteles pudros sad.gif nervas net paime sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 27, 23:34)
nu velnias,siandien pabandziau savo Dior nude po kurio laiko-sutirstejo ir mano doh.gif  verysad.gif o taip to nenorejau,kaip tik norejau skystos skystuteles pudros sad.gif nervas net paime sad.gif

As savaja naudoju jau kokius 2 men blush2.gif turbut,jei gerai pamenu,tai skystut skystutele 4u.gif bet ne is kristes

g.gif Bandet kas sita ,nusimanot atspalviu nr W , C , N?Kas i ruzavuma ,geltonuma,orandzinuma? smile.gif
http://www.lorealpar...overlay:_blank}
(visi nr)
user posted image
Tie nr gal cool ,warm atspalviai ir neutral ,bet koks tikslus atspalvis tada doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 27, 22:34)
nu velnias,siandien pabandziau savo Dior nude po kurio laiko-sutirstejo ir mano doh.gif  verysad.gif o taip to nenorejau,kaip tik norejau skystos skystuteles pudros sad.gif nervas net paime sad.gif

kaip nesmagu unsure.gif o ir plakant bilekaip smarkiai, vistiek neskystėja? unsure.gif
tada turbūt gerai, kad aš jos dar nenusipirkau g.gif
Atsakyti