Lancome photogenic luminessence
Mano atsiliepimai apie šią pudrą:visiškai nesimato ant veido,maloniai dengiasi,svarbiausia nesausina,tik norėtųsi daugiau maskavimo Bet manau kaip pirma mano gyvenime pirkta skysta pudra,tai neprisvilęs blynas
Sveikutes,
gal patartumete kokia stipriau maskuojancia pudra misriai odai?
dabar turiu Tonuojantis kremas "Fluid make up" Laurendor firmos, bet jis man per mazai maskuoja, persisviecia. Seip malonios konsistencijos, nereibina. Kasdienai gerai, bet va vakarui ar iseigai noretusi labiau maskuojancio.
dabar turiu Tonuojantis kremas "Fluid make up" Laurendor firmos, bet jis man per mazai maskuoja, persisviecia. Seip malonios konsistencijos, nereibina. Kasdienai gerai, bet va vakarui ar iseigai noretusi labiau maskuojancio.
QUOTE(dushianerami @ 2010 05 21, 12:06)
Sveikutes,
Estee Lauder DWL Gerai maskuoja, bet ir nera labai sunki, nesimato ant veido, nesudaro kaukes efekto. Man matiskuma islaiko apie 8 val.
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 21, 12:12)
Estee Lauder DWL Gerai maskuoja, bet ir nera labai sunki, nesimato ant veido, nesudaro kaukes efekto. Man matiskuma islaiko apie 8 val.
O kiek ji kainuoja ?Mano oda misri,kaip tik savo kremine baigineju,tai dabar galvoju kokia rinktis
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 21, 11:12)
Na as tai nepasakyciau, kad ji gerai maskuoja, daugu daigiausiai vidutiniskai, be to ir blizgesys gan greitai islenda, kadangi mano oda misri
QUOTE(Vitulka @ 2010 05 19, 10:21)
eik tu man kiti atspslaviai netinka, tik geltoni. Sėdžiu jau su Dior Nude 020, man atspalvis visai ni ftemu , ryškiai skirias nuo kaklo, atspalvis visai netinka, į rudumą kažkoks ir šiaip spalva per tamsi.
Bet labai gražiai oda atrodo, sveikai švytinti, skaisti, visiškai nesimato ant veido, labai graži sau atrodau maskavimas vidutinis, spuogų ir ryškesnių, šviežių dėmių nuo spuogų nelabai maskuoja, bet jei kuri nesistengia jų maskuot, tai pudra liuks
mano oda dbr susinormalizavus, nors šiaip mišri, labai puikiai tepės
Bet labai gražiai oda atrodo, sveikai švytinti, skaisti, visiškai nesimato ant veido, labai graži sau atrodau maskavimas vidutinis, spuogų ir ryškesnių, šviežių dėmių nuo spuogų nelabai maskuoja, bet jei kuri nesistengia jų maskuot, tai pudra liuks
mano oda dbr susinormalizavus, nors šiaip mišri, labai puikiai tepės
siandien bandziau Douglase Dior Nude, tai del jos tirstumo forume buvo ivairiu nuomoniu, o konsultante patvirtino, kad is pradziu ji buna skysta, bet jei ilgiau pastovi virsta vos ne putesiais - labai sutirsteja. Maciau kai ji atsuko senesni testeri parodyt. O ant rankos bandziau is naujo testerio - skysta, maloniai tepasi, lyg pradingsta ant odos.
sake, kad ji yra mineralines pagrindu
020 spalvos neturejo, bandziau kazkokia artima i geltonuma, ar tai 023 ar 022
QUOTE(Giselle @ 2010 05 22, 00:03)
Na as tai nepasakyciau, kad ji gerai maskuoja, daugu daigiausiai vidutiniskai, be to ir blizgesys gan greitai islenda, kadangi mano oda misri
Idomu... mano misri i riebuma, tai puikiai issilaiko visa diena, nenuplaukia, oda neblizga Ir maskuoja pakankamai gerai. Aisku, jei reikia labai daug maskuoti, tada gali but ir per lengva
As ir turiu Estee Lauder DWL,oda mano misri normali,puikiai issilako visa diena,ir blizgesys neislenda kuo as labiausiai patenkinta,maskuoja man irgi gerai,dienai didesnio maskavimo net nenoreciau
QUOTE(Dai'na @ 2010 05 22, 14:31)
As ir turiu Estee Lauder DWL,oda mano misri normali,puikiai issilako visa diena,ir blizgesys neislenda kuo as labiausiai patenkinta,maskuoja man irgi gerai,dienai didesnio maskavimo net nenoreciau
O sakykit pas mus LT yra sios pudros sviesiu atspalviu ? Mano oda labai blyski.
QUOTE(Giselle @ 2010 05 21, 22:03)
na man tai ji tikraio labai gerai maskavo,issilaikydavo ant veido puikiai(vienintele pudra su kuria man nereikedavo birios ir nenuplaukdavo visa diena nes mano oda super riebi)tik vat labai nenaturaliai -negraziai ant veido atrode
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 22, 09:41)
Idomu... mano misri i riebuma, tai puikiai issilaiko visa diena, nenuplaukia, oda neblizga Ir maskuoja pakankamai gerai. Aisku, jei reikia labai daug maskuoti, tada gali but ir per lengva
Na mano oda irgi misri i riebuma, bet blizgesys tai labai greitai islenda, gal del to kad pries tai krema tepu nors ir nedaug maskuoja, bet ant veido labai matosi, tai antra karta tikrai nepirkciau
Sian as irgi Douglase isipyliau Estee DW ir Nude, rytoj isbandysiu kazkuria. Dabar naudoju Chanel Prolumiere tai karstomis dienomis man ji trupuciuka blizgeti ima, o be to eina i pabaiga tai dairausi kazko naujo, aisku atsizvelgiu ir i eksperciu patarimus