Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 05 19, 00:50)
020 skirta neutraliam odos atspalviui (undertone), 021 spalvytė būtent geltonumo turinčiai odelei smile.gif
Čia dailiai viskas surašyta ax.gif

Bet ar nebus ta 021 jau pakankamai geltona g.gif gali oda nesveika atrodyti arba kaip kokios azijietes... as turbut tos geltonos privengciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 18, 20:02)
O as laukiu atsiliepimu apie make up factory 4u.gif
Kokia jos kainyte ir kokiai odai skirta?

Dar tik antra diena tepuosi ax.gif iskart pasisakau, kad bandziau tepti pirstais, kempinele ir sepeteliu - labiausiai patiko sepeteliu. Ji gan skysta. Oda lieka labai lygi, man bent nesausina rolleyes.gif nes dauguma dienos eigoj susisokdavo ant veido verysad.gif naturaliai atrodo, nepasidaro kauke. Zodziu kolkas thumbup.gif
Ji siaip oil-free - tai daro odyte a la labiau matine, bet nepasakyciau, kad ji negyva atrodo paskui, man rodo raso normaliai-riebiai odai. As prisiskirciau prie misrios save turbut, nes vietom oda pleiskanoja nuos ausumo, vietom pariebeja mirksiukas.gif
O kainyte - 63 Lt Kristej mokejau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Evelinna: 19 gegužės 2010 - 07:47
Na as ka tik po dior forever 020... Net nezinau... nelabai ji man patinka, kazkaip net nusivalyt norisi unsure.gif jauciu tempima kaktos srityje.
Atspalvis, palyginus su nude, tamsesnis. Jei pasitepus su nude pajaunejau, tai su forever atvirksciai - pasenau unsure.gif Su nude veidas svyti, o su forever matinis.
Man EL DWL labiau patinka, nes ji prilimpa prie veido, o si ne. Beje, abieju atspalviai labai panasus.
Tiek ziniu 4u.gif Turbut einu nusivalyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 19, 07:44)
Bet ar nebus ta 021 jau pakankamai geltona g.gif  gali oda nesveika atrodyti arba kaip kokios azijietes... as turbut tos geltonos privengciau ax.gif

eik tu tongue.gif man kiti atspslaviai netinka, tik geltoni. Sėdžiu jau su Dior Nude 020, man atspalvis visai ni ftemu , ryškiai skirias nuo kaklo, atspalvis visai netinka, į rudumą kažkoks g.gif ir šiaip spalva per tamsi.
Bet labai gražiai oda atrodo, sveikai švytinti, skaisti, visiškai nesimato ant veido, labai graži sau atrodau flirt.gif maskavimas vidutinis, spuogų ir ryškesnių, šviežių dėmių nuo spuogų nelabai maskuoja, bet jei kuri nesistengia jų maskuot, tai pudra liuks bigsmile.gif
mano oda dbr susinormalizavus, nors šiaip mišri, labai puikiai tepės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 05 19, 11:21)
eik tu  tongue.gif  man kiti atspslaviai netinka, tik geltoni. Sėdžiu jau su Dior Nude 020, man atspalvis visai ni ftemu , ryškiai skirias nuo kaklo, atspalvis visai netinka, į rudumą kažkoks  g.gif ir šiaip spalva per tamsi.
Bet labai gražiai oda atrodo, sveikai švytinti, skaisti, visiškai nesimato ant veido, labai graži sau atrodau flirt.gif maskavimas vidutinis, spuogų ir ryškesnių, šviežių dėmių nuo spuogų nelabai maskuoja, bet jei kuri nesistengia jų maskuot, tai pudra liuks  bigsmile.gif
mano oda dbr susinormalizavus, nors šiaip mišri, labai puikiai tepės ax.gif

man ir tokie pat atsiliepimai bigsmile.gif
tik idomu kaip tau laikys blizgesiuka, jei toks islenda ax.gif
Gal reikia 010, bet ji irgi ne i geltonuma unsure.gif
Atsakyti
Išbandžiau... nr. 2
Matt Effect Cream-Powder Foundation Collistar

user posted image

Pabandžiusi ant rankos galvojau bus per tamsi man, nes esu baltaodė, bet ištepus viskas gerai....
Mano oda šiuo metu normali-mišri (žiemą tampa mišri į sausumą....).
Tai vienintelį minusą įžvelgiu- konsistenciją.... pakankamai tiršta, tarsi sausoka ir man ant normalios odos sunku paskirstyti/ištepti....
Sakyčiau ši pudrytė labiau skirta riebiai odytei.....
Maskavimą apibūdinčiau tarp vidutinio-mažo..... Nežinau kaip išsireikšti
Negaliu pasakyti, kad maskuoja mažai, bet negaliu pasakyti, kad maskuoja vidutiniškai.. per viduriuką....

Lietuviškas aprašymas:

Matinė kreminė pudra Matt Finish
kremo švelnumo bei pudros lengvumo derinys užtikrina nepriekaištingą makiažą, šilkinį odos paviršių bei lengvumo pojūtį. Dėl naujosios kreminės tekstūros formulės odos paviršius padengiamas lengvos pudros šydu. Veidas tampa matinis, tačiau spindintis, spalva idealiai prisitaiko prie veido odos spalvos. Atspari vandeniui.

Visas jos aprašypas pasiteisina...ką ir norėčiau pasakyti pati, tad nebesikartosiu...
Tik dar mano pastebėtas pliusas...pudrytės spalva... nei geltona, nei pilka.....tokia labai natūrali......

Na, o aš ją planuoju vis vien sunaudoti vasarą karštomis dienomis.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 rugpjūčio 2010 - 18:49
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 19, 10:23)

Tikrai 010 sakyčiau labiau į rūžavumą rolleyes.gif Nors prieš tepdamasi galvojau kad būsiu rožinė ir iš pradžių taip atrodė, bet netrukus spalva lygtais pasikeitė- susiliejo su veido spalva ir nebeatrodė rožinė, o natūrali spalva ax.gif Bet aišku toms, kurios ryškiai į geltonumą, 010 spalva turbūt netiktų unsure.gif
Atsakyti
turiu misria oda, plona ir pakankamai jautria, tai nusipirkau Lancome Colors Ideal Sarmoje..
http://www.lancome-u...color-ideal.htm

Tikrai labai puiki, labai svelniai ir lygiai pasiskirsto, pirkau vos tamsesne vasarai ir dabar jau galima teptis..nesimato, kaip matines kai kurios-tiesiog naturaliai ir graziai..
rekomenduoju, jei kam negaila ~150 lt
Atsakyti
O kaip maskuoja???
Lancome Color Ideal
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 19, 15:10)
O kaip maskuoja???

ziurint ko nori, galite juk pasibandyti salone..as tepu veida kasdien, bet nenoriu jog butu kaip kauke ir noriu kad atrodytu naturaliai, tai taip ir atrodau..uzmaskavo strasdanas siek tiek, paaukius ar spuogelius..tik nera kaip kauke, jei to ieskai..
tikrai esu patenkinta, veidukas toks skaistus ir naturalus-tai pasibandykite ir gal tiks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 gegužės 2010 - 17:53
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 19, 16:10)
O kaip maskuoja???

Maskuoja nedaug ši.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 19 gegužės 2010 - 17:53
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 19, 09:23)

tai ką, praėjo 9 val.
lauke šian labai karšta, dirbant virš lūpos buvo atsiradę prakaito lašelių ir šiaip karštis mušė, bet pudra išlaikė, nenubėgo, nedingo nuo veido, kaip būna su pigesnėm. Atrodau beveik kaip ryte, blizgesys šioks toks atsirado T zonoj, bet pakenčiamas, lyg stipriai švytinčios krempudros biggrin.gif tikrai neatrodau kaip riebalais išsitepus schmoll.gif
jei maskuotų stipriau būtų superinė pudra bigsmile.gif
010 nr.tikrai į rūžavumą, jau net parduotuvėj mačiau ax.gif
Atsakyti