Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 18, 09:44)
Manau naturalu, kad testeriuose ji tirstesne, pastoviai atsukinejama, o ir laikymo salygos negeriausios. Turbut tas vandenukas is jos isgaruoja g.gif

Kad testeriai su dozatorium lyg ir buvo - tai gal nesusensta labai... unsure.gif Nu neisivaziduoju... ax.gif
Atsakyti
Man Douglas'e iš testeriuko su dozatorium įpylė, bet, kaip minėjau, ir man skysta buvo g.gif
ir mano atsiliepimai apie Nude, sakyčiau, visiškai tokie pat, kaip mimoza:) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 17, 22:43)
Truputį virš 30 m. blush2.gif

Mano oda žiemą tampa sausa, O ši Lancome ir skirta sausesnei odytei....
Visai nebloga, lengvai skirstosi, maloni, nesijaučia ant veido....
Bet dabar oda vėl pasikeitė nuo šilumos, tai bandysiu pudrytę mišriai odai....
O Lancome palauks savo eilės.... 4u.gif

Nemanau, kad ši pudrytė tik vyresnioms, jei oda sausa- ją galima naudotį įvairaus amžiaus.... 4u.gif

Ačiū už atsakymą. Aš ir nesakiau, kad ši pudra skirta vyresnėms moterims schmoll.gif Tik buvo įdomu kokią spalvą naudojate rolleyes.gif Ir galvojau gal pudra turi vadinamąjį liftingą (nes man šiuo metu jo nereikia) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Evelinna @ 2010 05 18, 09:34)
Nu jei liejasi nuo rankos, tai skysta sakyciau zinoma  ax.gif gal tuose testeriuose kitaip - neisivaizduoju, bet man ji ne is tolo neprimine fluid'o, greiciau cream textura, tokia net sufle ciu ciut sakyciau  g.gif

Man kai įpylė Douglas'e nude pudros į mėginuką, irgi pagalvojau, kad ji nėra labai skysta, buvo tokia sufle, bet man ir sufle patiko, nes gerai tepėsi ir įsitrynė į veidą. O visgi nusipirkusi pudrą, nustebau, kad ji tokia skysta, ir kaip mimoza sakė, išspaudus išsilieja į šonus. Manau pudra nuo stovėjimo patirštėja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 18, 08:29)
Spalva pasirinkau 020. Gerai, kad nepasiemiau 010, nes jau butu per sviesi, nors esu tikrai sviesios/baltos odos.

020 į geltonumą ar ružavumą?

aš šian irgi parsitempiau Dior Nude įsipylus. Skysta ir mano, iš testerio pardėj, įspūdžiai nežinau kada g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 05 18, 17:26)

aš šian irgi parsitempiau Dior Nude įsipylus. Skysta ir mano, iš testerio pardėj, įspūdžiai nežinau kada  g.gif

tikrai i geltonuma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 05 18, 19:26)

aš šian irgi parsitempiau Dior Nude įsipylus. Skysta ir mano, iš testerio pardėj, įspūdžiai nežinau kada  g.gif

020 nude i naturaluma biggrin.gif
net sunku pasakyt i kuria puse labiau... as kai jos uzsitepiau ant rankos, tai pamaniau "oho kokia ruzava", bet ji kazkaip isitrina i oda, ir tas ruzavumas dingsta. Tas pats ir su 020 Forever...
nors man vos vos noretusi labiau gelsvumo, nes kaklas siek tiek geltonesnis... bet pas mane ir naturaliai kaklas geltonesnis, o veidas baltesnis unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 18 gegužės 2010 - 18:25
020Forever man net smarkiai i geltonuma buvo.Nesu tikra ar Nude atitinka atspalviai.
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2010 05 18, 10:07)
Na as vakar pabandziau dior nude  ax.gif pasitepliojau, bet man ji pasirode laaabaiiii tirsta - iskart pabijojau, kad labai matysis ir susisoks man ant odos  doh.gif tai kazkaip pasidariau ir isigijau make up factory oil-free pudrike. Aj nelabai brangi ir pasirode labai smagiai dengianti  bigsmile.gif siandien uzsitepliojau pazesiu kaip atrodys perpiet  ax.gif

O as laukiu atsiliepimu apie make up factory 4u.gif
Kokia jos kainyte ir kokiai odai skirta?
Atsakyti
QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 18, 18:21)
tikrai i geltonuma mirksiukas.gif

QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 18, 18:25)
020  nude i naturaluma biggrin.gif
net sunku pasakyt i kuria puse labiau... as kai jos uzsitepiau ant rankos, tai pamaniau "oho kokia ruzava", bet ji kazkaip isitrina i oda, ir tas ruzavumas dingsta. Tas pats ir su 020 Forever...
nors man vos vos noretusi labiau gelsvumo, nes kaklas siek tiek geltonesnis... bet pas mane ir naturaliai kaklas geltonesnis, o veidas baltesnis unsure.gif

biggrin.gif
man atrodo, kad irgi į neutralumą doh.gif
aš pati į geltonumą, nelabai tinka man pudros į neutralumą. Pardėj tikrai atrodė į geltonumą, parsinešus į neutralumą doh.gif nu žiesiu, jei patiks pudra, kitą nr bandysiu rolleyes.gif
nekenčiu atsirinkinėt krempudros doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 05 18, 21:14)
biggrin.gif
man atrodo, kad irgi į neutralumą  doh.gif
aš pati į geltonumą, nelabai tinka man pudros į neutralumą. Pardėj tikrai atrodė į geltonumą, parsinešus į neutralumą doh.gif nu žiesiu, jei patiks pudra, kitą nr bandysiu  rolleyes.gif
nekenčiu atsirinkinėt krempudros  doh.gif

as irgi nekenciu schmoll.gif
o koki numeriuka turi?
as ryt bandysiu 020 forever. Biskiuka jau pabandziau blush2.gif tai apie puse tono tamsesne uz nude... O nebandei 021 spalvos? ji man atrodo, kad gerokai geltonesne. Douglas'e nebuvo, bet sprendziu is internetines nuorodos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 18 gegužės 2010 - 19:22
QUOTE(Vitulka @ 2010 05 18, 18:14)
biggrin.gif
man atrodo, kad irgi į neutralumą  doh.gif
aš pati į geltonumą, nelabai tinka man pudros į neutralumą. Pardėj tikrai atrodė į geltonumą, parsinešus į neutralumą doh.gif nu žiesiu, jei patiks pudra, kitą nr bandysiu  rolleyes.gif
nekenčiu atsirinkinėt krempudros  doh.gif

020 skirta neutraliam odos atspalviui (undertone), 021 spalvytė būtent geltonumo turinčiai odelei smile.gif
Čia dailiai viskas surašyta ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Panelė Rožė: 18 gegužės 2010 - 22:53
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 18, 19:21)
o koki numeriuka turi?
as ryt bandysiu 020 forever. Biskiuka jau pabandziau blush2.gif  tai apie puse tono tamsesne uz nude... O nebandei 021 spalvos? ji man atrodo, kad gerokai geltonesne. Douglas'e nebuvo, bet sprendziu is internetines nuorodos...

prisipyliau Dior Nude 020 smile.gif neiškentus turbūt ryt bandysiu, nelauksiu jokios progos ar išėjimo į miestą biggrin.gif
nenagrinėjau spalvų, jei atvirai, Dior Sculpt 020 turėjau, galvojau Nude spalvos bus identiškos. Apsišoviau ax.gif
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 05 18, 22:50)
020 skirta neutraliam odos atspalviui (undertone), 021 spalvytė būtent geltonumo turinčiai odelei smile.gif
Čia dailiai viskas surašyta ax.gif

taip būna, kai nesidomi internete ir SM biggrin.gif Ėjau na ura piltis, gi tokia banga dbr SM, kaip čia neišbandysi biggrin.gif
ačiū 4u.gif
Atsakyti