Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Krisanta>>> ačiū už atsakymą.
Buvot minėjusi, kad būnant su Dior nude pudra Jums išryškėja raukšleles. Dabar ir pati pamačiau, kad man tas pats doh.gif Ir riebesnė yra T zona nei visa kita. Vadinasi oda labai panaši į Jūsų. O kokį numerį naudojate Lancome pudros? Klausiu šiaip iš smalsumo, nes mano mama irgi ją naudoja, bet man jos pudra per tamsi. O šviesiaodėms yra itin mažas labai šviesių atspalvių pasirinkimas, todėl man teliko nude pudra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 17, 19:57)
Krisanta>>> ačiū už atsakymą.
Buvot minėjusi, kad būnant su Dior nude pudra Jums išryškėja raukšleles. Dabar ir pati pamačiau, kad man tas pats  doh.gif  Ir riebesnė yra T zona nei visa kita. Vadinasi oda labai panaši į Jūsų. O kokį numerį naudojate Lancome pudros? Klausiu šiaip iš smalsumo, nes mano mama irgi ją naudoja, bet man jos pudra per tamsi. O šviesiaodėms yra itin mažas labai šviesių atspalvių pasirinkimas, todėl man teliko nude pudra  ax.gif

o labai tos rauksleles isryskeja ? blush2.gif unsure.gif pas mane ju mazai, bet kaip ir pas visus aplink akis ir lupas kai sypsausi kazkiek atsiranda, galvojau apie Nude, bet jei isryskina rauksles tai visai man nepatiktu .... doh.gif

kol kas nusipirkau Clarins Truly Matte Nr. 4, bet dar nebandziau, kai isbandysiu parasysiu ispudzius... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2010 05 17, 20:42)
o labai tos rauksleles isryskeja ?  blush2.gif   unsure.gif  pas mane ju mazai, bet kaip ir pas visus aplink akis ir lupas kai sypsausi kazkiek atsiranda, galvojau apie Nude, bet jei isryskina rauksles tai visai man nepatiktu ....  doh.gif

kol kas nusipirkau Clarins Truly Matte Nr. 4, bet dar nebandziau, kai isbandysiu parasysiu ispudzius...  smile.gif

Na nėra, kad labai labai, bet matosi (bent jau prie lūpų šie tiek) doh.gif Žinokit sunku pasakyti, nes kiekvienai skirtingai išryškėja arba neišryškėja. Gal tai dar priklauso nuo kremo, kuriuo tepama prieš pudrą rolleyes.gif Geriau pasibandykit (paprašykit parduotuvėje mėginuko- nieko nenutiks mirksiukas.gif )

Lauksim įspūdžių apie Clarins. O Jūsų odos tipas koks? Ir ar šviesi (tamsi) esat? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 17 gegužės 2010 - 21:02
Vasarai Lancome Nr. 2, bet man dabar dar šiek tiek per tamsi....
4u.gif Galėjau imti Nr. 1. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akacijaorama @ 2010 05 17, 22:01)
Na nėra, kad labai labai, bet matosi (bent jau prie lūpų šie tiek) doh.gif Žinokit sunku pasakyti, nes kiekvienai skirtingai išryškėja arba neišryškėja. Gal tai dar priklauso nuo kremo, kuriuo tepama prieš pudrą  rolleyes.gif Geriau pasibandykit (paprašykit parduotuvėje mėginuko- nieko nenutiks  mirksiukas.gif )

Lauksim įspūdžių apie Clarins. O Jūsų odos tipas koks? Ir ar šviesi (tamsi) esat?  g.gif

taip, paprasysiu kad Nude kokiam Douglase ipiltu ax.gif

mano oda misri, kartais pasauseja, T zona siek tiek blizga.

pakankamai sviesi, ne pati sviesiausia, kaip pienas, bet sviesesne uz vidutiniska.
pavyzdziui, Guerlain Parure Extreme Nr. 2 man per tamsus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 17, 22:04)
Vasarai Lancome Nr. 2,  bet man dabar dar šiek tiek per tamsi.... 
4u.gif Galėjau imti Nr. 1.  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ir Jums Lancome tinka bei patinka? Ir raukšlelių nesimato? Jei nepaslaptis, kokio amžiaus esate- iki trisdešimties ar virš trisdešimties? g.gif
Papildyta:
QUOTE(lisik @ 2010 05 17, 22:14)
1. taip, paprasysiu kad Nude kokiam Douglase ipiltu  ax.gif

2. mano oda misri, kartais pasauseja, T zona siek tiek blizga.

3. pakankamai sviesi, ne pati sviesiausia, kaip pienas, bet sviesesne uz vidutiniska.
pavyzdziui, Guerlain Parure Extreme Nr. 2 man per tamsus smile.gif

1. drinks_cheers.gif

2. manau ir mano oda labai panaši į Jūsų rolleyes.gif
3. Į Guerlain dar nežiūrėjau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akacijaorama: 17 gegužės 2010 - 21:21
Truputį virš 30 m. blush2.gif

Mano oda žiemą tampa sausa, O ši Lancome ir skirta sausesnei odytei....
Visai nebloga, lengvai skirstosi, maloni, nesijaučia ant veido....
Bet dabar oda vėl pasikeitė nuo šilumos, tai bandysiu pudrytę mišriai odai....
O Lancome palauks savo eilės.... 4u.gif

Nemanau, kad ši pudrytė tik vyresnioms, jei oda sausa- ją galima naudotį įvairaus amžiaus.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 17 gegužės 2010 - 21:45
Na as vakar pabandziau dior nude ax.gif pasitepliojau, bet man ji pasirode laaabaiiii tirsta - iskart pabijojau, kad labai matysis ir susisoks man ant odos doh.gif tai kazkaip pasidariau ir isigijau make up factory oil-free pudrike. Aj nelabai brangi ir pasirode labai smagiai dengianti bigsmile.gif siandien uzsitepliojau pazesiu kaip atrodys perpiet ax.gif
Atsakyti
As irgi jau po NUDE pabandymu bigsmile.gif
man keista kokie skirtingi postai del jos tirstumo, gal mes ta skystuma skirtingai isivaizduojam g.gif Maniske tai tikrai skysta, uzspaudus ant rankos ji tiesiog issilieja i sonus.
Ant veido nesimato, oda svyti, atrodo lyg lengvai dregna. Matiskuma islaike apie 5 val. paskui siek tiek pradejo blyzgeti, bet ne tiek, kad jau reiketu taisyti ax.gif
Spalva pasirinkau 020. Gerai, kad nepasiemiau 010, nes jau butu per sviesi, nors esu tikrai sviesios/baltos odos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 18 gegužės 2010 - 08:30
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 18, 09:29)
As irgi jau po NUDE pabandymu bigsmile.gif
man keista kokie skirtingi postai del jos tirstumo, gal mes ta skystuma skirtingai isivaizduojam g.gif  Maniske tai tikrai skysta, uzspaudus ant rankos ji tiesiog issilieja i sonus.
Ant veido nesimato, oda svyti, atrodo lyg lengvai dregna. Matiskuma islaike apie 5 val. paskui siek tiek pradejo blyzgeti, bet ne tiek, kad jau reiketu taisyti ax.gif
Spalva pasirinkau 020. Gerai, kad nepasiemiau 010, nes jau butu per sviesi, nors esu tikrai sviesios/baltos odos.

Nu jei liejasi nuo rankos, tai skysta sakyciau zinoma ax.gif gal tuose testeriuose kitaip - neisivaizduoju, bet man ji ne is tolo neprimine fluid'o, greiciau cream textura, tokia net sufle ciu ciut sakyciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2010 05 18, 10:34)
Nu jei liejasi nuo rankos, tai skysta sakyciau zinoma  ax.gif gal tuose testeriuose kitaip - neisivaizduoju, bet man ji ne is tolo neprimine fluid'o, greiciau cream textura, tokia net sufle ciu ciut sakyciau  g.gif

as ir turiu nude, man ji nera tirsta, skysta sakyciau
Atsakyti
QUOTE(Evelinna @ 2010 05 18, 10:34)
Nu jei liejasi nuo rankos, tai skysta sakyciau zinoma  ax.gif gal tuose testeriuose kitaip - neisivaizduoju, bet man ji ne is tolo neprimine fluid'o, greiciau cream textura, tokia net sufle ciu ciut sakyciau  g.gif

Manau naturalu, kad testeriuose ji tirstesne, pastoviai atsukinejama, o ir laikymo salygos negeriausios. Turbut tas vandenukas is jos isgaruoja g.gif
Atsakyti