Pagaliau ištaikiau progą užsukt į Douglas, įliejo man Nude, pasibandysiu kurią dieną, parašysiu atsiliepimus bet ant rankos pasirodė tikrai skystutė pakankamai ir maloni odai. Tikrai kažkas panašaus į Parure Extreme, bet gal Extreme ir skystesnė buvo
Neiškenčiau, šiandien pasitepiau Nu vaizdas tai man laaabai gražus su ja, skaistus toks veidukas, susigėrė fainai taip, žodžiu, patiko labai. Įdomu, kaip laikysis tik. Tiesa, ir dengėsi maloniai, skysta ji tikrai, kas čia sakė, kad tiršta, tai tikrai ne Maskuoja vidutiniškai man
QUOTE(Tutia @ 2010 05 16, 13:42)
Neiškenčiau, šiandien pasitepiau Nu vaizdas tai man laaabai gražus su ja, skaistus toks veidukas, susigėrė fainai taip, žodžiu, patiko labai. Įdomu, kaip laikysis tik. Tiesa, ir dengėsi maloniai, skysta ji tikrai, kas čia sakė, kad tiršta, tai tikrai ne Maskuoja vidutiniškai man
Turejau as ja, tikrai tirsta. Bent jau man dengdavosi labai nemaloniai, matydavosi pudros padengimas. Pardaviau nunaudojus puse.. Dabar turiu parure aqua, viskas gerai su ja, bet atspalviai tokie nenaturalus.. I pilkuma ar rausvuma
QUOTE(Pampariskinas @ 2010 05 16, 15:28)
Turejau as ja, tikrai tirsta. Bent jau man dengdavosi labai nemaloniai, matydavosi pudros padengimas. Pardaviau nunaudojus puse.. Dabar turiu parure aqua, viskas gerai su ja, bet atspalviai tokie nenaturalus.. I pilkuma ar rausvuma
O negali būt, kad neoriginali? Arba pastovėjusi, prie galiojimo pabaigos Nes kažkaip nerealu, kad taip tekstūros skiriasi.
Kai aš bandžiau irgi nebuvo skystoka.... Bet man pylė iš testerio, tai gal jame pasenę buvo.... Nes gi pasenęs gali patirštėti... Gal skysta kaip tik naujesnė....
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 16, 18:35)
Kai aš bandžiau irgi nebuvo skystoka.... Bet man pylė iš testerio, tai gal jame pasenę buvo.... Nes gi pasenęs gali patirštėti... Gal skysta kaip tik naujesnė....
Paprasciausiai jos nesuplaka buteliuko.Butent ant Dior nude buteliuko parodyta,kad pries naudojant ji reikia suplakti.O jos ten paima ir ipila paprastai,tai klientas ir klaidinasi
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 05 16, 17:45)
Paprasciausiai jos nesuplaka buteliuko.Butent ant Dior nude buteliuko parodyta,kad pries naudojant ji reikia suplakti.O jos ten paima ir ipila paprastai,tai klientas ir klaidinasi
tai kad as suplaku savo nude visada bet man ji vis vien skysta labai
QUOTE(Dovkyte @ 2010 05 16, 19:02)
tai kad as suplaku savo nude visada bet man ji vis vien skysta labai
Nude teksturos ir as niekaip nesuprantu. Turiu chanelio pudru, kitu dioro, clarins ir kt., bet tik
su sia tokia mistika. Tikrai suplaku as ja, bet pries kokias pora savaiciu ji tiesipg varvejo is buteliuko, tokia skysta, o dabar labai labai tirsta, isspaudi ant plastakos ir lieka toks susoformaves gumuliukas, neisteka. Zodziu, nepagaunu, nors tikrai orginali ir nepasenus.
QUOTE(Misse @ 2010 05 16, 20:13)
Nude teksturos ir as niekaip nesuprantu. Turiu chanelio pudru, kitu dioro, clarins ir kt., bet tik
su sia tokia mistika. Tikrai suplaku as ja, bet pries kokias pora savaiciu ji tiesipg varvejo is buteliuko, tokia skysta, o dabar labai labai tirsta, isspaudi ant plastakos ir lieka toks susoformaves gumuliukas, neisteka. Zodziu, nepagaunu, nors tikrai orginali ir nepasenus.
Kazkada kelios merginos SM rase, kad joms gumuliukai darosi ir ju neina i oda itrinti Buvo irgi originalios ir gero galiojimo... Gal kokios laikymo salygos netinkamos
O kokia dar dioro turit? gal galit palyginti su nude?
QUOTE(Misse @ 2010 05 16, 19:13)
Oho kaip įdomiai Aš pati tik visai neseniai nusipirkau nude pudrą, tai tikrai ji labai skysta. Visada prieš naudodama suplaku pudrą. Gal Jūs nesuplakdavot prieš naudodama, kad taip sutirštėjo? Jeigu ir man taip pasidarys, tada jau negerai bus
Papildyta:
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 05 16, 18:45)
Ir aš taip manau
Papildyta:
QUOTE(Krisanta @ 2010 05 16, 17:35)
Priminkit kokią pudrą naudojate?
Priminkit kokią pudrą naudojate?
[/quote]
Naudoju
ir Dior kremą su spalva...
Bet dabar laukiu
Neradau atsiliepimų, nusprendžiau pati išbandyti, kadangi oda pariebėjo....
[/quote]
Naudoju
ir Dior kremą su spalva...
Bet dabar laukiu
Neradau atsiliepimų, nusprendžiau pati išbandyti, kadangi oda pariebėjo....