Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

user posted image

user posted image

Sena tena čia:
http://www.supermama...?...5565&st=588

Pudrytės sausai odai:
1. Chanel Vitalumiere (maskuoja vidutiniškai);
2. Chanel Pro Lumiere (maskuoja vidutiniškai);
3. La Prairi anti… (maskuoja vidutiniškai);
4. Givenchy Subl’mine (maskuoja mažai);
5. Lancome Photogenic (maskuoja vidutiniškai/panaši į EL DW L, bet riebesnė);
6. Dior Eclat Satin (maskuoja vidutiniškai, mažiau nei EL DW L);
7. Dior Sculpt (maskuoja labai gerai, bet sunkesnė, riebesnė);
8. Dior pure liht
9. Artdeco mineral Fluid
10. EL Futurist (maskuoja vidutiniškai)
11. Guerlain Parure aqua (maskuoja vidutiniškai);
12. Make up Forever Fluid
13. YSL Perfect Touch (maskuoja mažai);
14. Clarins Teint éclat
15. Collistar silk effect
16. Clinique Supermoisture (maskuoja mažai);
17. Kanebo Sensai (maskuoja vidutiniškai)

Pudrytės mišriai odai:
1. Dior Nude (gerai maskuoja, lengvesnė už Forever);
2. Dior Forever (pakankamai sunki, ilgiau išsilaiko);
3. Chanel Mat lumiere (maskuoja mažai);
4. Chanel True comfort
5. Chanel Teint innocence (maskuoja mažai);
6. EL DW (maskuoja vidutiniškai);
7. EL DW Liht (maskuoja vidutiniškai);
8. Guerlain Parure extreme (panaši į EL DW L, bet maskuoja mažiau);
9. Clarins truly matte
10. Clarins everlasting (maskuoja vidutiniškai);
11. Givenchy photo
12. Givenchy mat mat
13. Lancome Teint Idole
14. Bourjoi pudryte healthy mix
15. Max Factor Miracle touch
16. L'oreal Matte Morphose (maskuoja vidutiniškai)
17. Clarins True radiance
18. Bourjois sleep effect (maskuoja mažai, skysta)
19. Vichy dermablend
20. Shiseido the makeup dual balancing foundation (maskuoja vidutiniškai);
21. Nars Sheer Mat
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 09 gegužės 2010 - 14:46
QUOTE(mimoza:) @ 2010 05 09, 14:31)
Gal galit kas pakomentuot: kuri sviesesne - Estee Lauder DWL Intensity 2 ar Dior forever 020? Aciu 4u.gif

Šviesesnė Estee Lauder wink.gif
Atsakyti
Manau pravers 4u.gif
Pigesių pudryčių apžvalga (iki 50 Lt)

Sausai odai

1. Bourjois Healthy mix
2. Essence Soft & natural
3. L’oreal Visible lift
4. Lumene Premium beauty
5. Maybelline Dream satin liquid (maskuoja mažai)
6. Maybelline pure liquid mineral (maskuoja mažai)
7. Max Factor Colour Adapt (maskuoja vidutiniškai)

Mišriai odai

1. Bourjois sleep effect (maskuoja mažai, skysta)
2. Max Factor Miracle touch
3. Max Factor Lasting Perfomence
4. L'oreal Matte Morphose (maskuoja vidutiniškai)
5. Gosh Cover me up
6. Essence Clear & Matt (maskuoja mažai)
7. Essence Soft touch mousse
8. Lumene Double stay mineral (maskuoja vidutiniškai)
9. Maybelline Dream Matt Mouse (maskuoja gerai)
10. Maybelline Dream creamy (maskuoja vidutiniškai)
11. Maybelline Superstay silky
12. Maybelline Affinitone (maskuoja gerai)

Neaišku tik kokiai odai priskirti šias pudrytes, nes pagal Jūsų visų komentarus labai sunku suprasti:

• Maybelline Super stay 24 (visiems tipams)
• Gosh X-ceptional wear
• Gosh Lift me up (sunki)
• Essence Sty all day (ilgai išliekanti, sunki, maskuoja gerai)
• L‘ oreal True match (maskuoja vidutiniškai)
• L‘oreal Infallible
• Lumene Time freeze
• Lumene Vitamin C+ 12 H
• Nivea Extreme resist (sunkoka, maskuoja vidutiniškai)
• Nivea Beauty lift
• Nivea teint delight (maskuoja mažai)
• Nivea Stay real
• Nivea Ideal finish
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 09 gegužės 2010 - 16:34
o sakykite jusu nuomone artdeco rich netinka sausai - jautriai - issipletusiais kapiliarais odai? o kaip artdeco mineral maskuoja, ar ji labiau drekinamujo pagrindu pagrysta, ar maskuoja ''kaip kauke''?
Atsakyti
Krisanta, na bet tu ir šaunuolė 4u.gif Gosh Lift me up aš esu naudojus, mano oda jautri į mišrumą, bet pasausėjus paskutniu metu, vnž nežinau kokia jau biggrin.gif Pudra kiek panaši į Dior sculpt wink.gif Būtinau naudoju birią arba kompaktinę pudrą, tai gal ji būtų sausesnei odai mastau.gif Gal dar kas ją bandėt? Iš esmės tai tikrai nebloga pudra good.gif
Atsakyti
O ka galetumet pakomentuot apie sia pudra?
Lumene Natural Code
user posted image

Ar tiktu siltesniu oru naudot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 rugpjūčio 2010 - 17:55
Radau vienoje temoje atsiliepimą apie Artdeco Rich treatment foundation
4u.gif
Taigi Artdeco "Rich treatment foundation"
Ji yra is tirstesniu, siek tiek sunkesniu krempudru, bet saltajam sezonui ir ieskojau kazko panasaus. Maskuoja tikrai neblogai, turetu tikti ir toms, kurioms reikia didesnio pamaskavimo. Ji nera is tu "nepastebimu" krempudru, uztepus ant veido, is esmes matosi, kad yra krempudra, bet demonstratyviai nekrenta i akis ir neatrodo kaip kauke. Man susidare toks ispudis, kad jos reikia nepadauginti, tada ant veido ziurisi gerai. Isskirciau tokius pliusus, kad labai maloniai jauciasi ant veido ir ypatingai gerai issilaiko visa darbo diena. Is esmes, kiek ryte buvo uztepta - tiek vakare ir nusiplauna biggrin.gif
Beje, nors raso, kad skirta normaliai, sausai ir netgi jautriai odai, bet blizgesi ji man sulaiko geriau nei kai kurios specialiai misriai odai skirtos krempudros. Po keliu valandu nosis ir kakta pradeda blizgeti, bet taip saikingai (nusausinus servetele viskas vel atrodo labai gerai), o likes veidas ir toliau lieka graziai matinis.
Naudoju jau antra savaite, kol kas veidas ja toleruoja tikrai gerai smile.gif
4u.gif
Rich Treatment - pati geriausia pudra, kokią esu turėjusi - man ji lenkia Chanel "Vitalumiere", "Teint Innocent" (nuo jos neblizga veidas), Givenchy "Sublimine" (ji geriau maskuoja), Collistar, Dior ir t. t. O atspalvis nr. 18 yra labai gražus, jei esi tamsesnė (prilygsta maždaug Chanel 50). Šviesesnei odai atspalviai man nepatinka, labai rožiniai (kas ypač neerotiškai biggrin.gif atrodo ant raustančios odos). Pudra pati gera tuo, kad neblogai maskuoja, oda švyti, bet neblizga, yra drėkinamoji, nepastebima ant veido. Superinė bigsmile.gif
4u.gif
nusipirkau ta pudrite,tik ne 18,o 21Nr,dar tamsesne,nes pati esu tamsi,na super,patenkinta thumbup.gif veidas neblizga,graziai dengia veiduka,ir mazai jos reikia,ir drekina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krisanta: 09 gegužės 2010 - 19:01
QUOTE(Vilhelmena @ 2010 05 09, 19:40)
O ka galetumet pakomentuot apie sia pudra?
Lumene Natural Code
user posted image

Ar tiktu siltesniu oru naudot?

Ankstesnėje temoje apie ją rašė....
4u.gif

Gana gerai maskuoja, tik man asmeniškai ji sunkoka kasdienai. Ir matiškumą laiko šiaip sau. Bet kokiu atveju tikrai prastesnė nei Lumene mineralinė double stay.
4u.gif
O man maskuoja labai vidutiniskai netgi sakyciau, be to labai sausina oda ax.gif kazkaip negraziai susisoko dienos eigoj - tikrai nelabai patiko.... schmoll.gif guli numesta blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 09 rugpjūčio 2010 - 17:56
Sveikos merginos 4u.gif
Pradejau rinktis kremine pudra ir apsisuko galva rolleyes.gif
Mano oda sausa, jautri, brandi smile.gif
Pagal jusu pasisakymus jau buvau apsisprendus jamti CHANEL vitalumier, bet Douglase neturejo reikiamos spalvytes testeriuko, pasiule CHANEL lift lumiere. Gal kuri naudojo sia pudryte?Kokie komentarai?Kuo is esmes skiriasi sios dvi krempudros....
Atsakyti
QUOTE(rugelė @ 2010 05 09, 22:16)
Sveikos merginos 4u.gif
Pagal jusu pasisakymus jau buvau apsisprendus jamti CHANEL vitalumier, bet Douglase neturejo reikiamos spalvytes testeriuko, pasiule CHANEL lift lumiere. Gal kuri  naudojo sia pudryte?Kokie komentarai?Kuo is esmes skiriasi sios dvi krempudros....

As naudoju Chanel lift lumiere-nuostabi pudra.Pakankamai skysta-nesudaro kaukes efekto,bet ir truputi maskuoja,liftinguoja.
Turejau ir Chanel Vitalumiere senesni varianta,kus buvo ne bonkutej o stiklinam kaip kremo indelyje.Sunki labai man ji pasirode.Jau kaip tepi iskart labai matosi,kemsa poras (mano oda misri i riebuma),taip kad man ji isvis nepatiko.
Jei jusu odele brandi tai rekomenduociau tik Chanel lift lumiere 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugelė @ 2010 05 09, 20:16)
Sveikos merginos 4u.gif
Pagal jusu pasisakymus jau buvau apsisprendus jamti CHANEL vitalumier, bet Douglase neturejo reikiamos spalvytes testeriuko, pasiule CHANEL lift lumiere. Gal kuri  naudojo sia pudryte?Kokie komentarai?Kuo is esmes skiriasi sios dvi krempudros....

ne Chanel, bet Dior Sculpt brandžiai sausai odai galbūt patiktų smile.gif ji stipriai maskuojanti, veidą švytintį padaro. Man patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(edituke 1976 @ 2010 05 09, 20:31)
As naudoju Chanel lift lumiere-nuostabi pudra.Pakankamai skysta-nesudaro kaukes efekto,bet ir truputi maskuoja,liftinguoja.
Turejau ir Chanel Vitalumiere senesni varianta,kus buvo ne bonkutej o stiklinam kaip kremo indelyje.Sunki labai man ji pasirode.Jau kaip tepi iskart labai matosi,kemsa poras (mano oda misri i riebuma),taip kad man ji isvis nepatiko.
Jei jusu odele brandi tai rekomenduociau tik Chanel lift lumiere 4u.gif

Aciux 4u.gif
Issamiai ir aiskiai thumbup.gif
BEje, o kaip su atspalviu, idomu koki naudojat?
Mano oda nera labai sviesi. Bet parduotuvej issitepliojau beige, tai netgi klausiau pardavejos ar ne per tamsus, o vat sviesoj, jau lyg ir tamsesnio norejos..Truputi dvejoju, gal reiktu vienu nr tamsesni pirkt..

Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2010 05 09, 20:39)
ne Chanel, bet Dior Sculpt brandžiai sausai odai galbūt patiktų  smile.gif ji stipriai maskuojanti, veidą švytintį padaro. Man patiko  ax.gif

Buvau pasiryzus rinktis tarp minetos CHANEL ir LACOME photogenic. Pabandziau puse veido vienos ir kitos, tai lancome nelabai patiko, lyg per sunki..Dior nebandziau, bet gal vertejo unsure.gif Bet vat jei daugiau maskuoja, islenda problemines vieteles..
Atsakyti