QUOTE(alfija @ 2011 02 10, 12:44)
O šiaip, tai yra labai labai gerai, kad kažkas nuspręndžia, gali blaiviai įvertinti, kad pora nepasiruošus įvaikinimui ir atsako jam. Pirma tai išelbėja bent tris žmones nuo klaidos, antra- duoda šansą augti ir tobulėti, bręsti ir niekas nedraudžia dar ir dar kartą pabandyti 

Aš iš tikrųjų daug kur tau pritariu.
Tačiau, štai sėdžiu ir skaitau,kad šiuo metu žymiausia Lietuvos globėja dega noru bet kokia kaina savo globotinės mamą įkišti įkalėjimą, nors už šmeižtą ir nesodinama, bet ji trokšta, net nenoriu pagalvoti, kaip visa tai atsispindi namų atmosferoje, paskui skaitau,kad ji visai didžiuojasi tuo, kad va jos namuose apsilankiusiai psichologei net neprašoma globotinė pasakoja apie tai ką su ja darė trys dėdės, nu šiaip nuo to laiko jau trys metai praėjo kai čia viskas virė, bet vaikas vis dar pasakoja..., neprašomas..., kai tik pareigūnas pasirodo..., ir taip gerai viską prisimena... , nuo trijų metų... Taigi, sėdžiu ir galvoju, ar man čia tik vienai atrodo,kad tai nenormalu, kad tai jau virš visko, bet matyt, kad tik man taip atrodo, nes kaip suprantu niekam kitam atsakingam už šitą dalyką nekyla jokių abejonių, globėja globoti pasiruošusi... , be jokių kursų...