QUOTE(Ice @ 2010 05 25, 14:22)
Siap tai, jei gerai supratau, daktaras buvo teisiamas ne uz tai, kad jis irode rysi autizmo su MMR. Nes daktaras sako: "I never made the claim at the time, nor do I still make the claim that MMR is a cause of autism," he said.
Teismas vyko del to, kad apskritai buvo atliekamas klinikinis tyrimas (neturint etikos komiteto patvirtinimo, kad galima atlikti tyrima) vaiku grupes, kuriems pasireiske autizmas ir zarnyno problemos po MMR vakcinos. Bet ar jie ka nustate, tai taip ir neparasyta.
Jopis, tu teisi ne uz tai, kad irode, bet uz tai, kad "bando" irodineti, nepaisydamas etikos ir t.t. bla bal bla vienzo
Niekas jam ir neleis to irodyti
Vakar kalbejau su vietine neorologe, pas ja patenka musu rajono sviezi autistukai, tai ji niekaip negali atsistebeti, kas cia per banga autizmo neregetais greiciais auganti, ir ne todel ji auga, kad diagnozuojama geriau , o del kitu priezasciu, gaila, kad jos dar vsishkai neisaiskintos, daugiausia tai tik prielaidos. Bet siaip pamastymui, juk zmoniu populiacija, tokiasi mastais nedideja kaip autizmo skaiciai?
Papildyta:
QUOTE(kija @ 2010 05 26, 17:03)
O cia as su jum visiskai sutinku, kai ismoksti su tuos susigyventi, tai buna daug lengviau. Mes netgi ismokom psijuokti is jo kai kuriu autistisku bruozu priimdami tai kai jo charakterio bruozus, o ne trukumus.
As jau seniai susitaikiau, kad mano vaikas ne toks ir dirbame daug, ir rezultatu turime neblogu. Man mano vaikas pats paciausias, mylimiausias ir jis tai zino. Juoktis is autizmo bruozu man neiseina
, bet siaip tai jis mus labai daznai pralinksmina ir pats moka juoktis kaip normalus vaikas, ir juokiasi net uz pilvo susiemes, jei buna jam kas juokinga