Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai-13

QUOTE(bundziulka @ 2010 05 17, 19:15)
Sveka o kelinta rodys? Apie ja rase Lietuvos ryte Gyvenimo bude. Jai genetine liga kai neauga galunes. Jai trys metukai bet labai mazo ugio. idomu butu paziureti.

jau parode blush2.gif
Atsakyti
Turbut kai grisiu, tai vaikis nebenores ne paziureti i senelius doh.gif MB ilgiau dirba, tai ne visada speja paima is mano tevu, kurie parsiveda po darzelio. Tas jis vis praso "mamo" (namo), o jei mociute ar senelis isveda i lauka pasivaikscioti, tai niekur kitur nesuka, kaip tik link savo namu, jei bandoma keisti krypti doh.gif tongue.gif (nes mes nuo tevu gyvename labai netoli ir jis kelia puikiai atsimena).
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 05 18, 16:13)
Turbut kai grisiu, tai vaikis nebenores ne paziureti i senelius  doh.gif MB ilgiau dirba, tai ne visada speja paima is mano tevu, kurie parsiveda po darzelio. Tas jis vis praso "mamo" (namo), o jei mociute ar senelis isveda i lauka pasivaikscioti, tai niekur kitur nesuka, kaip tik link savo namu, jei bandoma keisti krypti doh.gif tongue.gif  (nes mes nuo tevu gyvename labai netoli ir jis kelia puikiai atsimena).

As kazkada irgi buvau ten pat isvykusi ir mano zuikis buvo panasaus amziaus, kaip Jusu. Kai as grizau po 1,5 menesio jis i mane ishsutes akis ziurejo, kazkaip net venge, bet kai pradejau traukkti visas dovanas - lauktuves vel susidraugavome. Zinau tikrai, kad daugiau jau niekada tokiam laukui nebevaziuociau, nes mano manymu zala buvo padaryta didesne negu nauda unsure.gif
Atsakyti
laba.
šian paskambino,kad pirmadienį galim jau VRC pribūt. tai kaip šlapiu skuduru trenkta.buvo sakę, eilė ateis tik rudeniop,o va....
Atsakyti
QUOTE(ritatitas @ 2010 05 18, 15:37)
As kazkada irgi buvau ten pat isvykusi ir mano zuikis buvo panasaus amziaus, kaip Jusu. Kai as grizau po 1,5 menesio jis i mane ishsutes akis ziurejo, kazkaip net venge, bet kai pradejau traukkti visas dovanas - lauktuves vel susidraugavome. Zinau tikrai, kad daugiau jau niekada tokiam laukui nebevaziuociau, nes mano manymu zala buvo padaryta didesne negu nauda unsure.gif

...galejai geriau sito ir nerasyti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 18 gegužės 2010 - 19:22
QUOTE(Ice @ 2010 05 18, 20:21)

Ice,
Jau pusę laiko prabuvai ar dar ne?
Atsakyti
Na taip, jau puse...

Ar matete filma "The Black Baloon" (Juodas balionas)? Vakar dalimis per youtuba paziurejau. Labai geras pastatymas, tikrovisko tokio filmo is viso turbut nebuvau maciusi, bet jis mane, prisipazinsiu, sukrete. Gal per jautri as...Taciau nesigailiu, kad paziurejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 19 gegužės 2010 - 12:57
"The Black Baloon" [/quote]

apie ka jis?
Atsakyti
Apie du brolius: vienas sveikas, o kitas - autistas.
Atsakyti
QUOTE(Saujora @ 2010 05 18, 18:27)
laba.
šian paskambino,kad pirmadienį galim jau VRC pribūt. tai kaip šlapiu skuduru trenkta.buvo sakę, eilė ateis tik rudeniop,o va....

Nieko sau, kaip greitai... Ar važiuosit?

O man visai patiktų, jei ne rudeniop mus pasikviestų, o jau kitą mėnesį, nes kaip tik nuo birželio vidurio išeinu atostogų. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 05 18, 20:21)

atsiprasau, verysad.gif
Tiesa pasakius norejau tau seniai par verysad.gif syti, dar kai svarstei, bet pati apsisprendei niekeino neitakota, vadinasi taip ir turejo buti
O filma as maciau seniai, likau sukresta, bet tap pat dziaugiuosi, kad maciau ir kai aptingstu prisimenu sita filma ir toliau rolleyes.gif varau
Papildyta:
jei teisingai pamenu, tai sio filmo rezisieres vaikas autistukas
Atsakyti
QUOTE(ritatitas @ 2010 05 19, 17:37)
atsiprasau,  verysad.gif
Tiesa pasakius norejau tau seniai par verysad.gif syti, dar kai svarstei, bet pati apsisprendei niekeino neitakota, vadinasi taip ir turejo buti
O filma as maciau seniai, likau sukresta, bet tap pat dziaugiuosi, kad maciau ir kai aptingstu prisimenu sita filma ir toliau  rolleyes.gif  varau
Papildyta:
jei teisingai pamenu, tai sio filmo rezisieres vaikas autistukas

neliudek, viskas gerai mirksiukas.gif kiek turi buti gerai. savaime suprantama, kad dar pries vaziuodama zinojau rizika, kad gali buti kazkas po to negera...bet neisvaziavus, paskui galejo buti tukstanciai "o kas butu buve, jei buciau vaziavusi?"; bet as kazkodel tikiu, kad nieko blogo nebus; nezinau, gal per daug naiviai tikiu; bet sirdis kazkodel rami - o ji matyt geriausiai zino...

Kas del filmo - tai pasiklausiau rezisieres komentara youtube. Ne jos vaikas, bet brolis yra autistas ir ji i si filma sudejo labai daug savo gyvenimiskos patirties. Juokingiausia man buvo, kai paziurejau interviu su aktoriumi "autistu". Nu neitiketina, kad zmogus gali taip meistriskai perteikti autistiskuma.
Nors tiesa, man kai kurios scenos buvo neitiketinos. Pvz. kai tas sveikas vaikinas maudosi su mergina upeje, o jo brolis autistas sau guli pripuciamame rate ant vandens ir lyg niekur nieko, niekas i ji nekreipia demesio. Blyn...man kazkodel atrodo, kad autistu, ypac sunkaus laisnio, neimanoma paleisti is akiu ne minutei: juk gali ir priburbuliuoti, ir pabegti, ir dar nezinia ka padaryti.
Atsakyti