QUOTE(ritatitas @ 2010 05 19, 17:37)
atsiprasau,
Tiesa pasakius norejau tau seniai par
syti, dar kai svarstei, bet pati apsisprendei niekeino neitakota, vadinasi taip ir turejo buti
O filma as maciau seniai, likau sukresta, bet tap pat dziaugiuosi, kad maciau ir kai aptingstu prisimenu sita filma ir toliau
varau
Papildyta:
jei teisingai pamenu, tai sio filmo rezisieres vaikas autistukas
neliudek, viskas gerai
kiek turi buti gerai. savaime suprantama, kad dar pries vaziuodama zinojau rizika, kad gali buti kazkas po to negera...bet neisvaziavus, paskui galejo buti tukstanciai "o kas butu buve, jei buciau vaziavusi?"; bet as kazkodel tikiu, kad nieko blogo nebus; nezinau, gal per daug naiviai tikiu; bet sirdis kazkodel rami - o ji matyt geriausiai zino...
Kas del filmo - tai pasiklausiau rezisieres komentara youtube. Ne jos vaikas, bet brolis yra autistas ir ji i si filma sudejo labai daug savo gyvenimiskos patirties. Juokingiausia man buvo, kai paziurejau interviu su aktoriumi "autistu". Nu neitiketina, kad zmogus gali taip meistriskai perteikti autistiskuma.
Nors tiesa, man kai kurios scenos buvo neitiketinos. Pvz. kai tas sveikas vaikinas maudosi su mergina upeje, o jo brolis autistas sau guli pripuciamame rate ant vandens ir lyg niekur nieko, niekas i ji nekreipia demesio. Blyn...man kazkodel atrodo, kad autistu, ypac sunkaus laisnio, neimanoma paleisti is akiu ne minutei: juk gali ir priburbuliuoti, ir pabegti, ir dar nezinia ka padaryti.