Įkraunama...
Įkraunama...

Autistukai-13

QUOTE(Sviesioji @ 2010 05 12, 10:07)
Pas jus spec. klase ar paprasta?

Pas mus paprasta klasė.
Atsakyti
Apie vitamina D
Originalas anglu:
http://curezone.org/forums/f.asp?f=54

google vertimas:
http://translate.goo...t...Ff.asp?f=54

As taip supratau, kad reikia to vitamino? Tik nesuprantu kokiais vis del to kiekiais?
Atsakyti
Sviesioji, jeigu jūs visiškai neturit kritinio mąstymo, tai geriau tokių dalykų neskaitykit, jums tik pakenks. Palikit juos žmonėms, kurie turi žinių, sugeba mąstyti ir atskirti nesąmones nuo naudingos informacijos.
Atsakyti
QUOTE(F @ 2010 05 14, 13:49)
Sviesioji, jeigu jūs visiškai neturit kritinio mąstymo, tai geriau tokių dalykų neskaitykit, jums tik pakenks. Palikit juos žmonėms, kurie turi žinių, sugeba mąstyti ir atskirti nesąmones nuo naudingos informacijos.

Tai gal tu tokia gabi, sugebi puikiai mastyti ir pasakysi mums kas nesamone, p kas samone? As tau galiu info atsiusti blush2.gif
Kaip suprantu savo reikalu nesusitvarkai, taip kad baik cia
Atsakyti
Kaip jūs neteisingai supratot. Aš apie save nieko nesakiau, kai turėsiu pakankamai žinių ir patobulinsiu savo kritinį mąstymą, tai galėsit atsiųsti, aš pasakysiu, ar tai nesąmonė. Kiek jo turiu dabar, tiek man užtenka suprasti, kad neturintys medicininio išsilavinimo žmonės neturėtų skaityti visokių medicininių teorijų ir tikėti jomis.
Mano reikalai, kurių nesusitvarkau, čia taip pat yra niekuo dėti. Būtų tik tada, jeigu jums aiškinčiau, kaip reikia tvarkyti būtent juos.
Atsakyti
Laba diena.

Su skubiu pagalbos prašymu kreipiuosi į mamytes, kurių vakučiai turi aspergerio sindromą.

Esu Simona Skripkauskaitė, Vilniaus Universiteto psichologijos studentė. Vykdau bakalauro darbo tyrimą tema: "Aspergerio sindromą turinčių vaikų kūrybiškumo ypatumai".

Ir būčiau labai dėkinga, jei sutiktumėte, kad Jūsų vaikas dalyvautų šiame tyrime.

Garantuoju informacijos konfidencialumą, duomenys bus naudojami tik apibendrintoje rezultatų analizėje. Pats tyrimas nesudėtingas, paremtas naujų idėjų kūrimu (reikia nupiešti keletą paveiksliukų ir pan.).

Laukiu atsakymų paštu simoniuska@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(F @ 2010 05 14, 14:27)
Kaip jūs neteisingai supratot. Aš apie save nieko nesakiau, kai turėsiu pakankamai žinių ir patobulinsiu savo kritinį mąstymą, tai galėsit atsiųsti, aš pasakysiu, ar tai nesąmonė. Kiek jo turiu dabar, tiek man užtenka suprasti, kad neturintys medicininio išsilavinimo žmonės neturėtų skaityti visokių medicininių teorijų ir tikėti jomis.
Mano reikalai, kurių nesusitvarkau, čia taip pat yra niekuo dėti. Būtų tik tada, jeigu jums aiškinčiau, kaip reikia tvarkyti būtent juos.

As teisingai Jus supratau, kaip ir daugeli kitu is sio skyrelio: varom ant sviesiosios kas netingim, reikia ar nereikia g.gif
O del mediku, tai gal galite koki rekomenduoti, buciau labai dekinga. Butent toki, kuris turetu kritini mastyma, as tokio dar neradau
Atsakyti
Aš žinau tokių medikų, tai kai kurie dėstytojai, kurie vertina kritinį mąstymą ir reikalauja jo iš studentų, bet nežinau, ar galiu juos rekomenduoti jiems nežinant. O ant Sviesiosios variau už konkretų dalyką, o ne dėl to, kad kitos varo. Juk bandos instinkto aš neturiu, jei turėčiau, tai net nežinočiau šitos forumo temos.
Atsakyti
QUOTE(ritatitas @ 2010 05 14, 16:51)
As teisingai Jus supratau, kaip ir daugeli kitu is sio skyrelio: varom ant sviesiosios kas netingim, reikia ar nereikia g.gif
O del mediku, tai gal galite koki rekomenduoti, buciau labai dekinga. Butent toki, kuris turetu kritini mastyma, as tokio dar neradau

Ritatitas, nesinervuok. Kažkodėl šiandien labai nenuotaikoj.
Kaip norisi diskutuoti čia be jokių pykčių.
F, Šviesioji duoda daug neblogų nuorodų, nepatingi įdėti ir vertimo, na mes pačios bandome atsirinkti, kas tinka mums kas ne.
O tie pykčiai žiauriai atsibodo schmoll.gif
Atsakyti
Tai tame ir esmė, kad pačioms nelabai reikėtų atsirinkinėti, nebent turite medicininį išsilavinimą. Aš tai tikrai nepykstu smile.gif Kritika juk nereiškia pykčio, bent jau pas mane.
Atsakyti
QUOTE(maliukas @ 2010 05 14, 17:25)
Ritatitas, nesinervuok. Kažkodėl šiandien labai nenuotaikoj.
Kaip norisi diskutuoti čia be jokių pykčių.
F, Šviesioji duoda daug neblogų nuorodų, nepatingi įdėti ir vertimo, na mes pačios bandome atsirinkti, kas tinka mums kas ne.
O tie pykčiai žiauriai atsibodo schmoll.gif

Labukas MALIUKAS 4u.gif
As nesinervuoja, bet turbut turiu Tdao Blindos kraujo lotuliukas.gif , nes as negaliu ramiai ziureti , kad vat taip vyksta. Man irgi atsibodo tei pykciai, bet zinai kai pagalvoji, kad cai didzioji dauguma elgiasi su sviesiaja taip, kaip yra elgiamasi, arba bus elgiamasi su musu vaikasi, nes jie kitokie netelpa i jokius remus, kaip ir sviesioji, niu nori ji deti tas nuorodas tegu deda, kam reikes tas psiiskaitys. Man paciai skaityti mazai ko beliko blink.gif , jau tiek prisiskaiciau, bet tik skirtumas tas, kad as jau nebesivarginu su tomis naujienomis, kam reikia ir kam idomu asmeniskai pasakau.
Ir labai dziaugiuosi savo vaiko progresu, nezinau nuo ko jis, bet ne tai svarbu, svarbu, kad yra.
Tai gyvenkim darugiskai, tolerantiskai ir nesmerkime kitu vien todel, kad jie kitokie drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(F @ 2010 05 14, 17:30)
Tai tame ir esmė, kad pačioms nelabai reikėtų atsirinkinėti, nebent turite medicininį išsilavinimą. Aš tai tikrai nepykstu smile.gif Kritika juk nereiškia pykčio, bent jau pas mane.

Niu as rimtai, gal zinai koki speca, kuris padetu atsirinkinet?
Ir negalvok, kad ta sviesioji taip ir kisa savo vaikui viska mirksiukas.gif
Atsakyti
tai ką, dabar į stovyklas dalinsimės? bigsmile.gif
Atsakyti