QUOTE(kija @ 2010 06 13, 18:46)
Zinot man atrodo kas skirta nuo to nepabegsi. Mano pazystama besilaukdama suzinojo kad nesioja virusa ( jei kazkoked nesake kad jis gali sukelt autizma), bet mergaite gime visiskai sveika. Ir ji pati kad tas virusas gali sukelt autizma suzinojo tik tada kai mums diagnozavo autizma ir jinai apie ji paskaite knyguteje kuria dalinaVRC. Taip kad nezinai kas gali nutikti, ir as priezasciu nelabai jau ir beieskau.
Na ms tie autizmo bruozai ir islindo iki metu , tik as tada net tokio zodzio kaip autizmas nebuvau girdejusi ir galvojau kad jo toks charakteris ir visi ramino kad dar mazas ir kalbes ir t.t.
Ai tuoj apsiverksiu viska prisiminus.Kartais buna taip sunku kad nors kauk.
O as periodiskai ir pakaukiu, ypac kai manes kas nors pradeda gaileti...
O as manau, kad priezasciu reikia ieskoti, nes kaip tik ju suradimas gali daug ka pakeisti, na bent jau pagerinti vaiko bukle. Pavyzdziui, jei suzinai, kad tavo vaiko smegenu laukai, atsakinga uz socialini, yra suspausti, tai cia gali osteopatas padeti, taip pat kad kalcio salinimas is organizmo parodo, kad sunkieji metalai neleidzia jo pasisavinti, todel autistukai daznai patiria kaulu luziu, na cia galima rasyti ir rasyti...
Papildyta:
QUOTE(cezi @ 2010 06 13, 21:38)
Tai va kad geras, mano mažius tik žvilgtelėjęs į tą paskutinę terlionę (tikrai neatliko užduoties nes net nebuvo kambarį) pasakė - DIEVAS! man net kraujas sustingo. Negi autistukai TAIP mato pasaulį?????????????
o ten ir nebutina viska perziureti, mano tevelis, buvo dailininkas, tai jis buvo nukopijaves ta paskutini paveiksleli, tai uztekdavo vien i ji paziureti tam tikra laika ir pamatydavai Jezu.