Kliockai (man irgi patinka nikas
), matau, kad musu vaiku/musu seimu situacijos labai panasios. Gal ir pati ta pastebejai, jei skatei sia tema.
Nezinau, turbut pasikartosiu, bet as/mano seima - mes irgi viska darome kiek tik yra musu jegose (nors daznai save dar pakaltini, o gal ir ne viska). Ir nepralauziame mes taip pat kalbos nesivystymo ledu. Bet kas bebutu, as neprandu tikejimo, kad ir kaip baisu kartais savyje pagalvoti, o jeigu...o jeigu nepavyks...
O del KVAC - buvau cia ne viena zinute parasiusi. Nezinau, koks man pasirodys vaikas, kai grisiu namo. Bet kolkas siai minutei esu nusprendusi pabandyti sveiku vaiku grupe, o KVAC pasilikti kaip atsargini varianta. Pabandyti - o gal pasiseks, ypac kai dabar matome, kad vaikas labai viskam imlus (po 1,5 val su mama prapliurpiu skypu ir ji man vis pasakoja vaiko elgesio pasiekimus
)
Kas del seneliu/gal net vyro/aplinkiniu - pas mus ta pat situacija, niekas nenori/ o gal jau nenorejo pripazinti, kad mano vaikas turi probelmu. Bet, panasu, kad jau "ikaliau" jiems tai, kad vaikas TURI problemu, kad jis ATSILIEKA nuo bendraamziu ir kad jam REIKALINGA pagalba. Nezinau, gal kazkiek padejo ir tai, kad vaikas siuo metu labai daug laiko praleidzia su seneliais (kaip ir Pou, lenkiu pries juos savo galva) - ir seneliai jau isitikino, kad vaikui reikia padeti.
Papildyta:
QUOTE(Kliockas @ 2010 06 08, 21:15)
Ateis laikas ir kalbės- čia tokia maniškių nuomonė.
Zinok, kartais reikia net ir tokios nuomones. Bent mane ji kartais paguodzia
Tik va daznai reikia sau isiznybti i nosi ir neuzsisvajoti - o dirbti, dirbti, dirbti. Dabar as ne su vaiku, bet sedziu ir visokia info skaitau, kuom dar galeciau jam padeti. Kadangi neturiu pedagoginio isislavinimo, tai uzimo net laiko susirasti, o kokias priemones galetume naudoti, kokius zaislus, kad lavintume viena ar kita sriti.
Nu vienzo...prirasiau cia as
Tikiuosi bent kazka buvo galima suprasti, ka norejau pasakyti