Kur mezgėja dingo? Aga - nusimezgiau (nusikopijavau) žydrą šalį Ačiū už įdėją Pabandyki šiuo rašteliu megsti skersai, gal kam patiks Arba kelios bangelės margintais siūlais ir kelios - vienspalviais. Pasižiūrėjau parduotuvėj labai daug atspalvių. SĖKMĖS
Nezinau, gal pabusiu balta varna, cia taip visos giria tuos salius, as irgi susigundziau, bet nesu patenkinta , nu taip jis man sutiso... nezinau ar delto, kad per retai megztas, ar kas...Kazkaip nuotraukoj taip graziai atrode... Tikrai nieko neturiu pries Aga, tik nezinau, ar cia man vienai taip atsitiko, kad dabar nesioju kazkoki tisala, baigsis salciai, tai bandysiu pati persimegst tankiau, ar is keliu giju
Nu gal skalbei netinkamam vandenyje? Aš savo skalbiau vos vos drungnam tai nieko lyg, ir mama skalbė - neišsitampė, tik aišku džiovinti reikia ne pakabintą, o padėtą ant ko nors. O tavo ir šiaip buvo ilgas, daug ilgesnis nei kitų, nes tu prašei vienintelė iš visų siauresnio, tai gavos gerokai ilgesnis iš tiek pat siūlų. Beja, mohera ir linkus tysti šiek tiek. O kaip kitoms nešiojasi? Draugės klausiau, tai sakė viskas tvarkoj, nors jos buvo gerokai retesnis
Nu gal skalbei netinkamam vandenyje? Aš savo skalbiau vos vos drungnam tai nieko lyg, ir mama skalbė - neišsitampė, tik aišku džiovinti reikia ne pakabintą, o padėtą ant ko nors. O tavo ir šiaip buvo ilgas, daug ilgesnis nei kitų, nes tu prašei vienintelė iš visų siauresnio, tai gavos gerokai ilgesnis iš tiek pat siūlų. Beja, mohera ir linkus tysti šiek tiek.
O kaip kitoms nešiojasi? Draugės klausiau, tai sakė viskas tvarkoj, nors jos buvo gerokai retesnis
Čia kaltas ne retas mezgimas ir ne mezgėja,čia siūlas niekam tikęs,pati iš jo nemažai mezgus įvairių dalykų,tad teko susidurt su tom pačiom problemom:ax: mezginys tąsosi,pūkuojasi,reiktų išskalbt,istiesus ant paklodės rankom išformuot,bet vaizdas neilgam pagerės
Gaila man aišku Bet daugiau niekas nesiskundė, ir kieno klausiau nei vienos neišsitampė, nors kitoms mezgiau išvis retus jų prašymų, tavasis tai buvo normalaus tankumo, tik ilgas