Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikėliai - garbanėlės, mocheriniai šaliai

QUOTE(Aga @ 2005 12 18, 09:16)
Lijo, neturiu fotiko sad.gif Mezgu tik šalius smile.gif

kaip gailaaaaaaaa verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif taip gražiai mezgi...
Atsakyti
sorry už žioplumą, tik aš niekur tų šalių nematau. Nooooriu pažiūrėt!!!!!
Atsakyti
QUOTE(myte @ 2005 12 19, 11:56)
sorry už žioplumą, tik aš niekur tų šalių nematau. Nooooriu pažiūrėt!!!!!

Taigi pirmam puslapyje, pirma zinute mirksiukas.gif
Atsakyti
nesupranu ar čia pas mane kas negerai, ar kaip, bet nerodo man jokios nuotraukos toj žinutėj verysad.gif
Atsakyti
Turbut pas tave kazkas wink.gif labai gerai viskas matos.Aga labai grazus salis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif Laukiu nesulaukiu smile.gif
Atsakyti
Vaje kaip fainai. Aišku galėčiau ir pati nusimegzti, bet jau taip man nepatinka megzti. Tau Aga reik medalį duot už kantrybę. Jei pasitaupysiu po naujų pinigėlių nuo šeimos, tai ir aš norėsiu.
Atsakyti
Labai ačiū už šalius 4u.gif Nu nerealūs thumbup.gif thumbup.gif Toks grožis wub.gif , kad gaila bus ir dovanoti blush2.gif
Kai pataisys fotiką, įmesiu nuotraukas. Bet nuotraukose viso grožio nesimato schmoll.gif Natūroj daaaaaauuuuuuuug gražesni thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
laukiu nesulaukiu kada mano eile saliui ateis
ax.gif
Atsakyti
Dar du šaliai Insomnia megzti, tik perlenkti pusiau, kad gerai matytųsi spalva, nes kitaip jie permatomi ax.gif
Atsakyti
Čia tie siūlai, kur pirkau. Spalvos nėra identiškos, nes nuo blico kažkiek pasikeitė. Bet šiaip pakankamai panašios į tikras smile.gif
Atsakyti
Šita spalva realiai truputį skiriasi. Tonai rudi, bet yra ir tokios spalvytės, panašios į samaninę, kurios nuotraukoj kažkodėl nesimato g.gif Gal dėl to, kad fonas panašus doh.gif
Atsakyti