Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas! "Mažieji stebukliukai"

QUOTE(crristinka @ 2005 12 24, 00:46)
issiunciau viena nuotraukele, kur mano mazajai 5.5 meneso, bet nepatvirtino  verysad.gif , nes mano kad netelpam i konkurso taisykles, kad vaikuciu nuotraukos tik nuo 0-6 men. dabar isiunciau kur mazajai 2 menesiukai, ti tikiuosi galesim dalyvauti.  ax.gif  bigsmile.gif

Tikrai netelpat - Paskaityk moderatores posta auksciau savojo, kur dar karta raso, jog vaikuciai turi buti 0-6 menesiu SIUO METU. Tad pirmosios gyvenimo nuotraukos irgi netinka jei vaikutis perzenge ta amziaus riba. Bus dar konkursu 4u.gif
Atsakyti
labai grazus konkursas
Atsakyti
doh.gif tundra as tundra
tik dabar supratau, kad SIUO metu vaikui turi buti iki 6men, o ne nuotraukoje blush2.gif
O nuotrauka jau issiusta ax.gif
moderatoriai ... sorry, kad pridariau jums bereikalingo darbo..
Ar yra kaip ja atsaukti ?
Atsakyti
Ech... mano foto turbut nebepatvirtins... o kaip suzinoti ar tinka tos foto ar ne...? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2005 12 26, 19:50)
Ech... mano foto turbut nebepatvirtins... o kaip suzinoti ar tinka tos foto ar ne...? verysad.gif

aiskiai pasakyta-dalyvauja vaikai nuo 0 iki 6 menesiu! blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 26 gruodžio 2005 - 21:00
QUOTE(Alabama @ 2005 12 26, 21:59)
aiskiai pasakyta-dalyvauja vaikai nuo 0 iki 6 menesiu! blink.gif

tai as ir nenoriu kad mano foto ydetu... man ne 6 menesiai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2005 12 26, 22:25)
tai as ir nenoriu kad mano foto ydetu... man ne 6 menesiai...  ax.gif

nu taigi ir nedes smile.gif moderatoriai mato kiek tavo vaikui metu:) tiesiog nepatvirtins ir tiek smile.gif
Atsakyti
geras, as irgi nesupratau:( galvojau, kad nuotraukoje vaikas turi buti iki 6 men...
sorry...
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2005 12 26, 22:29)
nu taigi ir nedes smile.gif moderatoriai mato kiek tavo vaikui metu:) tiesiog nepatvirtins ir tiek smile.gif

Na nesuku as sau galvos su tuo konkursu... ne tai ne.... smile.gif gal tik taip atrodo kad as is kailio neriuosi ir panasiai... turiu ka veikti ir be konkursu... na pvz einu megzti
sekmes!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2005 12 26, 22:11)
Na nesuku as sau galvos su tuo konkursu... ne tai ne.... smile.gif gal tik taip atrodo kad as is kailio neriuosi ir panasiai... turiu ka veikti ir be konkursu... na pvz einu megzti
sekmes!!!!! biggrin.gif

tai as ir nemanau,kad tau cia tragedija:) tiesiog labai jau norejai suzinot as nedes-tai tikrai nedes smile.gif graziu mezginiu! beje,galetu buti konkursas-kaip as papuosiau savo vaikus ziemai-t.y. koki megztuka, kepure, salika irn pan numezgiau smile.gif
Atsakyti
Labai gražūs vaikiukai nuotraukose thumbup.gif
Atsakyti
Mums dar nera 7 menesiu, tik nesakykit kad musu nepatvirtinsit wink.gif Nes kiek suprantu iki, tai 6 menesiu leliai iskaitomi!
Atsakyti