Įkraunama...
Įkraunama...

Naujas! "Mažieji stebukliukai"

QUOTE(Skraiduole @ 2005 12 21, 23:03)
laba diena,

visą dieną bandau įkelti foto i konkursą, deja nesėkmingai - vis pasirodo pranešimas apie klaidą "atsakymas nulinis". Pagal konkurso sąlygas lygtais atitinkame kriterijus - dar nėra 6 mėnesių, nesimato vaiko lytinių organų, foto dydis 455 kb, nėra jokių pagražinimų ir pan. Gal galetumet paaiškinti, ką darau neteisingai, nes visus kitus SM puslapius atidaro be problemų, išskyrus šį. Dekui

Lygiai taip pat ir man visa diena islysdavo toks pranesimas, priezastis pasirodo tame jog reikia mazinti ne KB o nuotraukos pikselius, kai tai padariau visakas buvo gerai. Sekmes.
Atsakyti
Man tai irgi neleidzia ideti, nors ir konvertavau g.gif
Atsakyti
ax.gif Gal pasirodys keistas mano klausimas, bet negi net pasigirti savo skyrelyje negalima, kad dalyvauji konkurse, nenurodant konkrečios nuotraukos blush2.gif Man taip rūpi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RUDOJI @ 2005 12 22, 12:50)
ax.gif Gal pasirodys keistas mano klausimas, bet negi net pasigirti savo skyrelyje negalima, kad dalyvauji konkurse, nenurodant konkrečios nuotraukos blush2.gif Man taip rūpi blush2.gif

Galima įdėti visiškai neutralią nuorodą - Ar žinote, kad šiuo metu forume vyksta toks konkursas? Jį rasite čia:......... bigsmile.gif
Atsakyti
Aišku, ačiū 4u.gif

Vinga, ką čia veiki, a mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerbiamieji moderatoriai. Niekaip nesulaukiu savo mažosios princeses Agitos nuotraukytės. Patvirtinimui išsiunčiau sėkmingai, tačiau nuo vakar ryto jokių atgarsių (nei paskelbta, nei atmesta nuotrauka) nesulaukiu. Gal ką padariau ne taip?
Sėkmės visoms supermamytėms biggrin.gif
Atsakyti
Aurėja - aš taip pat nesuprantu kas darosi g.gif blink.gif
Nuotraukytė, kurią siunčiau vakar - nežinau kur dingusi. Na, ji galėjo nepraeiti, nes buvo pagražinta. O vat kur šiandien norėjau įdėti - niekaip neleidžia sad.gif
Tai kokia situacija yra ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2005 12 22, 00:14)
Lygiai taip pat ir man visa diena islysdavo toks pranesimas, priezastis pasirodo tame jog reikia mazinti ne KB o nuotraukos pikselius, kai tai padariau visakas buvo gerai. Sekmes.

tai kad ir pagal pixelius maziau turim. gaila, kad niekas neatsake i klausima...
Atsakyti
QUOTE(Skraiduole @ 2005 12 22, 17:57)
tai kad ir pagal pixelius maziau turim. gaila, kad niekas neatsake i klausima...

tai gal ne jpg. ?

Galit man atsiųsti į el. paštą nuotrauką. Aš pati įdėsiu į jūsų paraišką Bet tada reikia eiti užpildyti paraišką (pavadinimą įrašyti) ir išsiųsti tvirtinimui, nors ir be nuotraukos. Mano el.paštas aureja@delfi.lt
Atsakyti
QUOTE(Martynos mama @ 2005 12 22, 15:04)
Gerbiamieji moderatoriai. Niekaip nesulaukiu savo mažosios princeses Agitos nuotraukytės. Patvirtinimui išsiunčiau sėkmingai, tačiau nuo vakar ryto jokių atgarsių (nei paskelbta, nei atmesta nuotrauka) nesulaukiu. Gal ką padariau ne taip?

vaikui šiuo metu turi būti nuo 0 iki 6 mėn. (žr konkurso taisykles)
Atsakyti
mano sūnui tuoj bus 4 mėn. Vakar išsiunčiau nuotruakėlę į konkursą "mažieji stebūklai", bet dar šiandien nėra nuotraukėlės konkurse. Kodėl? Gal ką ne taip padariau? verysad.gif
Atsakyti
issiunciau viena nuotraukele, kur mano mazajai 5.5 meneso, bet nepatvirtino verysad.gif , nes mano kad netelpam i konkurso taisykles, kad vaikuciu nuotraukos tik nuo 0-6 men. dabar isiunciau kur mazajai 2 menesiukai, ti tikiuosi galesim dalyvauti. ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti