Įkraunama...
Įkraunama...

Intymi šukuosena

QUOTE(Ronė Niekur @ 2010 09 06, 18:25)
ir iš viso, plaukai auga ten, kur reikia apsaugos vidiniams organams, nes priešingu atveju jie ten neaugtų, juk delnai tai visai neplaukuoti, plaukuotos smegenys ir lytiniai organai. O kodėl- gal todėl, kad jie jautriausi?

dar buna plaukuotos pazastys. idomu, kokiu vidiniu organu apsauga anos uzsiima?
Atsakyti
QUOTE(rikki-tikki-tavi @ 2010 09 16, 01:17)
dar buna plaukuotos pazastys. idomu, kokiu vidiniu organu apsauga anos uzsiima?

Anatomai teigia, kad plaukai auga tam tikrose kūno vietose ne be reikalo. Evoliucijos tyrinėtojai aiškina, kad plaukai pažastyse ir kirkšnyse saugo odą nuo smulkių sužeidimų ir trinties, jie tarnauja kūno vėsinimo sistemai, nes padeda prakaitui išgaruoti. Ir dar, biologai mano, kad prakaito kvapo dalelės padeda pritraukti tinkamą partnerį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronė Niekur: 16 rugsėjo 2010 - 10:07
Man patiktų "Hitlerio ūsiukai", bet kai apie tai kažkada užsiminiau žmonai, pasiūlė sau pačiam išsiskutinėti ir džiaugtis... box.gif
Atsakyti
Intymi sukuosena turi but tokia, kad intymia akimirka butu ne geda ja apnuoginti. Siaip skonio reikalas. Man grazu kai plika arba dailus bikinio dizainas
Atsakyti
QUOTE(Super tėtukas @ 2010 09 29, 00:20)
Man patiktų "Hitlerio ūsiukai", bet kai apie tai kažkada užsiminiau žmonai, pasiūlė sau pačiam išsiskutinėti ir džiaugtis... box.gif

ir teisingai padare biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na ir karsta cia pas jus ax.gif ax.gif ,nusiraminkit,cia jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif
As tai manau,kad cia kiekvieno zmogaus reikalas ax.gif ,kam kaip atrodo,tas taip ir daro,as asmeniskai pries plaukus,tiek vyriskus,tiek moteriskus,man negrazu kai vyras apzelusiu klynu,jau nekalbu apie moteris,negrazu ir kai visiskai plika smile.gif ,bet palikus juostele,prisisegus deimanciuku,o gal net tatuiruote,kai buvo ten nuotraukose...... wub.gif ,nezinau kaip jum,bet man sexualu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(79asta @ 2010 11 30, 05:43)
prisisegus deimanciuku,o gal net tatuiruote,kai buvo ten nuotraukose...... wub.gif ,nezinau kaip jum,bet man sexualu bigsmile.gif

As savajai pasiuliau tatto "ten" vietoj sukosenos ,ji sutiko . Tad gavo dovanu ! Grazu seksualu ! ax.gif
Atsakyti
Mados reikalas. Anksčiau visos buvo su plaukučiais ir meilei netrukdė. Pas moterį viskas turi atrodyti moteriškai. Nereikia būti nupešta višta.
Atsakyti
QUOTE(Al Capone @ 2010 12 09, 01:42)
Mados reikalas. Anksčiau visos buvo su plaukučiais ir meilei netrukdė. Pas moterį viskas turi atrodyti moteriškai. Nereikia būti nupešta višta.

Pritariu - man tos nupesiotos vistos taip pat nelabai...
Labiausiai patinka kaip fotkeje wink.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bambo0cha: 10 gruodžio 2010 - 08:22
QUOTE(GV @ 2010 12 01, 01:16)
As savajai pasiuliau tatto "ten" vietoj sukosenos ,ji sutiko . Tad gavo dovanu ! Grazu seksualu !  ax.gif

tikrą tatuiruotę ten? doh.gif
Atsakyti
O man patinka kai būna visai švariai nuskusta, arba nedidelė juostelė trumpų plaukučių. Kažkaip tas natūralumas pabodo. Man taip atrodo seksualiau.
Atsakyti
QUOTE(Priklausoma @ 2010 12 10, 11:17)
tikrą tatuiruotę ten?  doh.gif

aisku ! Laaaaabai grazu wub.gif
Atsakyti