arba subtiliai palikta kokia juostele,ciubukas, arba plikuska
man kazkaip tavrkingiau ir labaiu gundanciai atrodo
o dar, kaip kazkas ir minejo - oralinukas malonesnis tokiu atveju

man kazkaip tavrkingiau ir labaiu gundanciai atrodo

o dar, kaip kazkas ir minejo - oralinukas malonesnis tokiu atveju

QUOTE(Robulis @ 2014 02 12, 15:19)
oralinukas
Grizimas i vaiku darzeliukus kazkoks

QUOTE(mamis2 @ 2014 05 24, 19:55)
kas nors ne taip ?
Žurnale "STILIUS" garsioji aktorė Cameron Dias dalinasi savo grožio ir seksualumo paslaptimis. Duoda daug patarimų moterims. Tačiau ji griežtai pasisako prieš brazilišką depiliaciją. Cituoju: "Madinga idėja, kad bikinio zona turi būti braziliška, atsirado neseniai. O mada, kaip žinome, keičiasi. Mergaitės, tegul jūsų katytės turi kailiuką".
Tai va, mergaitės. Mada, kaip žinome, keičiasi

nemanau, kad cia mada...
Na kokia bebutu mada as apzelus negaleciau isvaikscioti ilgai, max esu menesi istverus ir tai po gimdymu
tad mada ji yra visur, bet ne visi tu madu vaikosi

QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 19, 21:40)
jau net pamirsau, kaip galetu atrodyt apzelusi, jauciu baisu butu nuo plauku gausos
))

tikrai, be relaniumo čia niekaip.
QUOTE(giedruole @ 2014 08 25, 11:08)
Žurnale "STILIUS" garsioji aktorė Cameron Dias dalinasi savo grožio ir seksualumo paslaptimis. Duoda daug patarimų moterims. Tačiau ji griežtai pasisako prieš brazilišką depiliaciją. Cituoju: "Madinga idėja, kad bikinio zona turi būti braziliška, atsirado neseniai. O mada, kaip žinome, keičiasi. Mergaitės, tegul jūsų katytės turi kailiuką".

Braziliška, kai nudepiliuota visiškai. Man gražu tarkim taip: ir ne plika, ir negaurota.
QUOTE(Robulis @ 2014 08 25, 14:13)
nemanau, kad cia mada...
Nu kurgi ne mada, dar prieš kokius 30 metų niekas nesidepiliavo ir niekam tai nekliuvo.
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 19, 22:40)
jau net pamirsau, kaip galetu atrodyt apzelusi, jauciu baisu butu nuo plauku gausos
))

Įprotis.
Nuotrauka pašalinta, tokio pobūdžio nuotraukoms skirta uždaroji forumo dalis - skyrelis "Už miegamojo durų"

Moderatorė HappyAngel