QUOTE(Pipirinė @ 2013 05 30, 21:42)
Įtariu, gali skaityti ir 100kartų, bet nesuvoksi ką parašiau, prie ko neleist prie veidrodžių savo vyrų, skaityk atidžiai, juk rašiau apie leidimą prie veidrodžio dienų dienas, kaip tau paaiškinsiu ką norėjau pasakyti: ogi kai vyras daugiau nei dvi valandas KIEKVIENĄ DIENĄ praleidžia prie veidrodžio tai tada susimąstyti reikia. O visa kita kaip ir supermario aprašė yra visiškai normalu ir pagirtina.
Visų pirma, prašyčiau nesitujinti, karvių gi kartu neganėm

Antra, gėjais netampama (įrodyta mokslo).
Trečia, reikia skirti, kur priežastis, o kur pasekmė (čia apie veidrodį ir orientaciją, jeigu ką

Siūlyčiau retkarčiais atsitraukti nuo tarpkojo reikalų ir labiau užsiimti smegenų vingiais

Papildyta:
QUOTE(supermario @ 2013 05 30, 19:39)
Idomu kaip pati budama moterim zinot visu vyru logini mastyma?
Ir apskritai, zmogus pasake, jog viskas gerai jei vyras tvarkosi, tai kas tame negerai, kad sukele toki juoka? Nzn kaip ten pas jus yra, bet kiek pazistu vyru, tai ir po dusu prausiasi ir sukuojasi, net ir intymias vietas apsitvarko, jau nekalbant kad naudoja kosmetika, kaip pvz kremus, kvepalus. Gal but visa tai jums nepriimtina ir ne vyriska, bet yra nemazai moteru kurioms tai normalu ir naturalu.
Ir apskritai, zmogus pasake, jog viskas gerai jei vyras tvarkosi, tai kas tame negerai, kad sukele toki juoka? Nzn kaip ten pas jus yra, bet kiek pazistu vyru, tai ir po dusu prausiasi ir sukuojasi, net ir intymias vietas apsitvarko, jau nekalbant kad naudoja kosmetika, kaip pvz kremus, kvepalus. Gal but visa tai jums nepriimtina ir ne vyriska, bet yra nemazai moteru kurioms tai normalu ir naturalu.
Na, su vyrų mąstymu gerokai paprasčiau, nei su moterų. Be to, pakankamai nugyventa ir išgyventa. Nors pripažinsiu, kad vyrų gėjų artimuose drauguose turėti neteko, jų logika man paslaptis

O juoką sukėlė akivaizdus nusišnekėjimas

Pasikartosiu, man visiškai vienodai, kas kokius plaukus ant kūno nešioja. Kiekvienas renkasi pagal save, kas kam gražu ir patogu. Mane erzina idiotiškos klišės ir bandymas save laikyti aukščiau už kitaip mąstančius ar darančius.
Taip pat priminsiu, kad aš nesakiau, kad apsiskutęs vyras yra nevyriškas ar man tai nepriimtina (eilinis tamstos išvedžiojimas, kas tik dar padidina įtarimą, kas diskutuoju su moterimi)