Įkraunama...
Įkraunama...

Intymi šukuosena

QUOTE(Pipirinė @ 2013 05 30, 21:42)
Įtariu, gali skaityti ir 100kartų, bet nesuvoksi ką parašiau, prie ko neleist prie veidrodžių savo vyrų, skaityk atidžiai, juk rašiau apie leidimą prie veidrodžio dienų dienas, kaip tau paaiškinsiu ką norėjau pasakyti: ogi kai vyras daugiau nei dvi valandas KIEKVIENĄ DIENĄ praleidžia prie veidrodžio tai tada susimąstyti reikia. O visa kita kaip ir supermario aprašė yra visiškai normalu ir pagirtina.

Visų pirma, prašyčiau nesitujinti, karvių gi kartu neganėm doh.gif
Antra, gėjais netampama (įrodyta mokslo).
Trečia, reikia skirti, kur priežastis, o kur pasekmė (čia apie veidrodį ir orientaciją, jeigu ką rolleyes.gif )
Siūlyčiau retkarčiais atsitraukti nuo tarpkojo reikalų ir labiau užsiimti smegenų vingiais mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(supermario @ 2013 05 30, 19:39)
Idomu kaip pati budama moterim zinot visu vyru logini mastyma?
Ir apskritai, zmogus pasake, jog viskas gerai jei vyras tvarkosi, tai kas tame negerai, kad sukele toki juoka? Nzn kaip ten pas jus yra, bet kiek pazistu vyru, tai ir po dusu prausiasi ir sukuojasi, net ir intymias vietas apsitvarko, jau nekalbant kad naudoja kosmetika, kaip pvz kremus, kvepalus. Gal but visa tai jums nepriimtina ir ne vyriska, bet yra nemazai moteru kurioms tai normalu ir naturalu.

Na, su vyrų mąstymu gerokai paprasčiau, nei su moterų. Be to, pakankamai nugyventa ir išgyventa. Nors pripažinsiu, kad vyrų gėjų artimuose drauguose turėti neteko, jų logika man paslaptis biggrin.gif
O juoką sukėlė akivaizdus nusišnekėjimas doh.gif
Pasikartosiu, man visiškai vienodai, kas kokius plaukus ant kūno nešioja. Kiekvienas renkasi pagal save, kas kam gražu ir patogu. Mane erzina idiotiškos klišės ir bandymas save laikyti aukščiau už kitaip mąstančius ar darančius.
Taip pat priminsiu, kad aš nesakiau, kad apsiskutęs vyras yra nevyriškas ar man tai nepriimtina (eilinis tamstos išvedžiojimas, kas tik dar padidina įtarimą, kas diskutuoju su moterimi)
Atsakyti
QUOTE(Su nuomone @ 2013 06 02, 20:13)
Visų pirma, prašyčiau nesitujinti, karvių gi  kartu neganėm doh.gif
Trečia, reikia skirti, kur priežastis, o kur pasekmė (čia apie veidrodį ir orientaciją, jeigu ką rolleyes.gif )
Siūlyčiau  retkarčiais  atsitraukti nuo tarpkojo reikalų ir labiau užsiimti smegenų vingiais  mirksiukas.gif
Papildyta:

Na, su vyrų mąstymu gerokai paprasčiau, nei su moterų. Be to, pakankamai nugyventa ir išgyventa. Nors pripažinsiu, kad  vyrų gėjų artimuose drauguose turėti neteko, jų logika man paslaptis biggrin.gif
O juoką sukėlė akivaizdus nusišnekėjimas doh.gif 
Pasikartosiu, man visiškai vienodai, kas kokius plaukus ant kūno nešioja. Kiekvienas renkasi pagal save, kas kam gražu ir patogu. Mane erzina idiotiškos klišės ir bandymas save laikyti aukščiau už kitaip mąstančius ar darančius.
Taip pat priminsiu, kad aš nesakiau, kad apsiskutęs vyras yra nevyriškas ar man tai nepriimtina (eilinis tamstos išvedžiojimas, kas tik dar padidina įtarimą, kas diskutuoju su moterimi)

Oi, kiek pykcio biggrin.gif Siaip cia tamstai gal reiktu susirupint tarpkojo reikalais, nes nepasitenkinimas per krastus liejasi lotuliukas.gif
O tai kad bandai igelt del "nevyriskumo" man kazkaip giliai dzn, nes realiai nei tau vertint nei ka wink.gif Beje, jei paskaitytum savo komentarus, jei protingas zmogus butum suprastum kaip nusisneki wink.gif
O siaip cia pati leptelejai nesamone, susiedama vyru tvarkymasi intymiose vietose, su gejiskumu ir dabar kitus durnini, neva jie nesuprato. Vaikiska tai atrodo, nors bandai save pateikt labai subrendusia moterim. Idomu ka pasakytum isgirdus kad vyrai net ir manikiura eina daryt, matyt su transvestitais susietum lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo supermario: 02 birželio 2013 - 20:51
QUOTE(supermario @ 2013 06 02, 21:34)
Oi, kiek pykcio biggrin.gif Siaip cia tamstai gal reiktu susirupint tarpkojo reikalais, nes nepasitenkinimas per krastus liejasi  lotuliukas.gif
O tai kad bandai igelt del "nevyriskumo" man kazkaip giliai dzn, nes realiai nei tau vertint nei ka wink.gif Beje, jei paskaitytum savo komentarus, jei protingas zmogus butum suprastum kaip nusisneki wink.gif
O siaip cia pati leptelejai nesamone, susiedama vyru tvarkymasi intymiose vietose, su gejiskumu ir dabar kitus durnini, neva jie nesuprato. Vaikiska tai atrodo, nors bandai save pateikt labai subrendusia moterim. Idomu ka pasakytum isgirdus kad vyrai net ir manikiura eina daryt, matyt su transvestitais susietum  lotuliukas.gif

Neatspėjot. Pykčio čia nebuvo nei lašo biggrin.gif To betrūktų, kad pradėčiau čia sau stresą varyti dėl kažkieno nusišnekėjimo. Bet pažvengt tai galima, ar ne? tongue.gif
O ar galiu sužinoti, kurioje vietoje aš taip nusišnekėjau? biggrin.gif Kai argumentai baigiasi, prasideda įžeidinėjimai? mirksiukas.gif
Subrendusi aš pakankamai visomis prasmėmis. Bet neprisistatinėsiu, norėdama tai įrodyti mirksiukas.gif, juo labiau, kad man Jūsų nuomonės mažiausiai svarbios biggrin.gif
Taip, vyrai daro ir manikiūrą, ir pedikiūrą. Bet anot mano manikiūrininkės ir dar kitos pažįstamos manikiūrininkės, absoliuti dauguma pas jas besilankančių vyrų yra vėl gi gėjai tongue.gif . Ir dar vienas kitas rimtesnis verslininkas, kuris dažnai važinėja į užsienį, kur sutvarkyti nagai yra norma. Ir nepradėkit vėl putotis, nes ir man labai nepatinka nešvarios lietuvių vyrų panagės ar apsilaupę nagai biggrin.gif Bet čia jau tas pats, kaip ir riebaluoti plaukai, nešvarūs rūbai, ar dvokiančios kojinės, bet nieko bendro su plaukų kiekiu viešai auditorijai neprieinamoje vietoje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Su nuomone: 02 birželio 2013 - 22:23
QUOTE(Su nuomone @ 2013 06 02, 22:23)
Neatspėjot. Pykčio čia nebuvo nei lašo biggrin.gif To betrūktų, kad pradėčiau čia sau stresą varyti dėl kažkieno nusišnekėjimo. Bet pažvengt tai galima, ar ne?  tongue.gif
O ar galiu sužinoti, kurioje vietoje aš taip nusišnekėjau? biggrin.gif  Kai argumentai baigiasi, prasideda įžeidinėjimai?  mirksiukas.gif 
Subrendusi aš pakankamai visomis prasmėmis. Bet neprisistatinėsiu, norėdama tai įrodyti mirksiukas.gif, juo labiau,  kad man Jūsų nuomonės mažiausiai svarbios biggrin.gif
Taip, vyrai daro ir manikiūrą, ir pedikiūrą. Bet anot  mano manikiūrininkės ir dar kitos pažįstamos manikiūrininkės, absoliuti dauguma pas jas besilankančių vyrų yra vėl gi gėjai tongue.gif . Ir dar vienas kitas rimtesnis verslininkas, kuris dažnai važinėja į užsienį, kur sutvarkyti nagai yra norma.  Ir nepradėkit vėl putotis, nes ir man labai nepatinka nešvarios lietuvių vyrų panagės ar apsilaupę nagai biggrin.gif  Bet čia jau tas pats, kaip ir riebaluoti plaukai, nešvarūs rūbai, ar dvokiančios kojinės, bet nieko bendro su plaukų kiekiu viešai auditorijai neprieinamoje vietoje  biggrin.gif

Apskritai jei vyras tvarkosi, nėpatampa nuo to jis gėjum, aišku jei nepraleidžia dienų diena prie veidrodžio.

Tada kas sukele toki juoka siame sakinyje, jei dabar sakai, kad vyrams normalu save priziuret ir tvarkytis? Kazkaip viskas cia nelogiskai klostosi, bent pradzioj galima buvo suprats, kad tikras vyras, tai vos ne tepaluoto traktoristo lygyje turetu but, o dabar net ir manikiuras tinka. O plaukai intymioj vietoj kiekvieno asmeninis reikalas, jei savo vyra gejumi isvadint, del apsitvarkymo ten, liezuvis apsiverstu, manau daug garbes nepadarytu. O juo labiau kad tai tikrai stereotipinis poziuris, kuris bent siais laikais visiskai prasilenkia su realybe. Apskritai, tai mane siek tiek ta sasaja ir sutrikde, nes galima daryt isvada, kad apie kiekviena vyra taip galvoji, tokiu atveju tamsta pirma parodet didele nepagarba nemazai vyru daliai.
Atsakyti
QUOTE(supermario @ 2013 06 03, 21:03)
Tada kas sukele toki juoka siame sakinyje, jei dabar sakai, kad vyrams normalu save priziuret ir tvarkytis? Kazkaip viskas cia nelogiskai klostosi, bent pradzioj galima buvo suprats, kad tikras vyras, tai vos ne tepaluoto traktoristo lygyje turetu but, o dabar net ir manikiuras tinka. O plaukai intymioj vietoj kiekvieno asmeninis reikalas, jei savo vyra gejumi isvadint, del apsitvarkymo ten, liezuvis apsiverstu, manau daug garbes nepadarytu. O juo labiau kad tai tikrai stereotipinis poziuris, kuris bent siais laikais visiskai prasilenkia su realybe. Apskritai, tai mane siek tiek ta sasaja ir sutrikde, nes galima daryt isvada, kad apie kiekviena vyra taip galvoji, tokiu atveju tamsta pirma parodet didele nepagarba nemazai vyru daliai.

Na, nepykit, bet Tamstelei labai blogai su rašytinio teksto suvokimu blink.gif doh.gif
Na, po to, kai net po kelių paaiškinimų neįžvelgėte loginio nusišnekėjimo Pipirinės žodžiuose, nebesistebiu, kad ir mano žinutėse "matydavot" tai, ko aš niekada nerašiau, jau nekalbant apie humoro suvokimą biggrin.gif.
Viskas, kas nepritaria Tamstos klišėms, suveikia kaip buliui raudona skraistė ir jau tada matot, ką norit matyt rolleyes.gif
Niekada neteigiau, kad visi nusiskutę vyrai YRA gėjai. Niekada neteigiau, kad skusti savo tarpkojį yra blogis (nors moterims ginekologai to ir nerekomenduoja). Niekada neteigiau, kad man patinka nevalyvi vyrai, nors ir švaros nesieju su plaukų kiekiu vienoje ar kitoje kūno vietoje (o gal tamstai jie ir ant galvos trukdo? tongue.gif ).
Kažkodėl mano pirmasis pastebėjimas, kad požiūris į depiliaciją labai priklauso nuo žmogaus amžiaus ir kad neįsivaizduoju savo MB plikai nusiskutusio, reagavot bjauriais įžeidinėjimais doh.gif Bet kadangi man giliai vienodai rodo tokių žmogelių nuomonė, tai aš ir neįsižeidžiau biggrin.gif . Tiesiog ateinu čia pasilinksmint, kaip čia kai kas parinasi įrodinėdami, koks tobulas yra jų tarpkojis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Su nuomone @ 2013 06 02, 21:13)
Visų pirma, prašyčiau nesitujinti, karvių gi  kartu neganėm doh.gif
Siūlyčiau  retkarčiais  atsitraukti nuo tarpkojo reikalų ir labiau užsiimti smegenų vingiais  mirksiukas.gif

1. Kaip pasakysiTE, karvių ir taip neganau, bet atsipra6au jei sutrugdžiau jas ganyt. O JUMS nusilenkt dar nereikia?
2. O kurioje vietoje aš pasakiau, kad tampama? Kažkaip TAMSTAI su teksto susvokimu ne kas.
3. Žr. į 2 punktą. Aš ne apie pasekmes kalbu, staiga žmogus radikaliai retai kada pasikeičia.
4. Man atrodo JŪS per ilgai tarpkojuose karvių palindusi sėdiTE.
Atsakyti
QUOTE(Pipirinė @ 2013 06 05, 22:13)

Kai pasibaigia argumentai, prasideda komplimentai... nail.gif
hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Su nuomone: 06 birželio 2013 - 07:21
Nu cia darba kas per "mokslo irodyta", man idomu butu paskaityt. Mokslo irodyta, kad gamtoje, norit pratesti rusi, dauginimuisi reikalingi du priesingos lyties atstovai, jai gamta butu sutverusi gejus, ji automatiskai pasmerktu ta rusi isnykimui. Cia zmones, apsimesdami gudresniais, issigalvoja visokiausiu nesamoniu, tokiu kaip rukymas, sugedusiu vaisiu sulciu gerimas, gejai ir t.t.

O kas del vyru, tai vyra - vyru padaro ne isvaizda, ne nuskusta/neskustas tarpkojis, ne profesija, ir juo labiau ne plaktuko dydis, o veiksmai ir poelgiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ozito: 07 birželio 2013 - 09:35
QUOTE(Ozito @ 2013 06 07, 10:29)
Nu cia darba kas per "mokslo irodyta", man idomu butu paskaityt. Mokslo irodyta, kad gamtoje, norit pratesti rusi, dauginimuisi reikalingi du priesingos lyties atstovai, jai gamta butu sutverusi gejus, ji automatiskai pasmerktu ta rusi isnykimui. Cia zmones, apsimesdami gudresniais, issigalvoja visokiausiu nesamoniu, tokiu kaip rukymas, sugedusiu vaisiu sulciu gerimas, gejai ir t.t.

O kas del vyru, tai vyra - vyru padaro ne isvaizda, ne nuskusta/neskustas tarpkojis, ne profesija, ir juo labiau ne plaktuko dydis, o veiksmai ir poelgiai

Tema ne apie gėjus, tai gal nepulkim į išsamias diskusijas apie juos. Nors man taip pat norėtųsi, kad visi žmonės būtų heteroseksualūs (man būtų didesnis pasirinkimas tongue.gif ). Deja, ES dėl to ir spaudžia Lietuvą dėl kai kurių įstatymų, palankių seksualinėms mažumoms, priėmimo, nes ilgamečiai tyrimai parodo, kad seksualinė orientacija yra tiesiog įgimta. Ir kad dviejų gėjų, užaugintas berniukas nebus gėjumi būtent dėl tos priežasties, kad augo tokioje aplinkoje. Na, gal ir neįmanoma, kad gėjumi jis taptų, bet aš asmeniškai labai neigiamai nusistačiusi prieš įvaikinimą gėjų "šeimose" doh.gif
O Jūsų paaiškinimas, kas vyrą daro vyru man thumbup.gif drinks_cheers.gif. Beje, tą patį galima pasakyti ir apie moteris biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Su nuomone @ 2013 06 07, 20:53)
Tema ne apie gėjus, tai gal nepulkim į išsamias diskusijas apie juos. Nors man taip pat norėtųsi, kad visi žmonės būtų heteroseksualūs (man būtų didesnis pasirinkimas  tongue.gif  ). Deja, ES dėl to ir spaudžia  Lietuvą  dėl kai kurių įstatymų, palankių seksualinėms mažumoms, priėmimo, nes  ilgamečiai tyrimai parodo, kad seksualinė orientacija yra tiesiog įgimta. Ir kad dviejų gėjų, užaugintas berniukas nebus gėjumi būtent dėl tos priežasties, kad augo tokioje aplinkoje. Na, gal ir neįmanoma, kad  gėjumi jis taptų, bet aš asmeniškai labai neigiamai nusistačiusi prieš įvaikinimą gėjų "šeimose" doh.gif 
O Jūsų paaiškinimas, kas vyrą daro vyru man  thumbup.gif  drinks_cheers.gif. Beje, tą patį galima pasakyti ir apie moteris biggrin.gif

Nieko nuostabaus, matosi kad esi konservatorisku siauru paziuru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(supermario @ 2013 06 08, 20:25)
Nieko nuostabaus, matosi kad esi konservatorisku siauru paziuru smile.gif

Na, ne visi juk turi poreikį praleisti po kelias valandas per savaitę prieš veidrodį apžiūrinėjant ir puoselėjant savo genitalijas, ir demonstruojant jas plačiąjai auditorijai lotuliukas.gif Bet man tokie žmonės taip pat netrukdo, tegul gyvena irnesakyk.gif
O su mano pažiūrų platumu viskas normaliai didis.gif
Šiaip aš liberalių pažiūrų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Su nuomone @ 2013 06 09, 18:45)
Na, ne visi juk turi poreikį praleisti po kelias valandas per savaitę prieš veidrodį apžiūrinėjant ir puoselėjant savo genitalijas, ir demonstruojant  jas plačiąjai auditorijai lotuliukas.gif Bet man tokie žmonės taip pat netrukdo, tegul gyvena irnesakyk.gif
O su mano pažiūrų platumu viskas normaliai didis.gif
Šiaip aš liberalių pažiūrų tongue.gif

Kaip nori, taip besisuk, bet valanda per sevaite kaip minimum visi preleidziam prie veidrodzio, na nebent pas jus namie tokiu nerasta, aisku vyram to pilnai pakanka, o va jei moteris keliu valandu pries veidrodi nepraleistu, tai jau butu nekazka g.gif
Idomus liberalumas wink.gif Bet gejai kliudo visdelto lotuliukas.gif
Atsakyti