QUOTE(Savūnė @ 2005 12 18, 02:44)
Tiramisu, net nežinau nuo ko pradėt. Bandžiau cituot ir vieną tavo sakinį, ir kitą... gal tiesiog pasikalbėkim...
Ar ji tikrai buvo tavo draugė? Ar tai buvo tas žmogus, kuriam tu patikėdavai savo paslaptis, o ji tau savo? Žmogus, kuriuo tu pasitikėjai? Na, atleisk už skystumą, bet tiesiog žmogus, kurį tu mylėjai?
Jeigu taip (o tik tokį žmogų ir vadinčiau drauge), tada turėjai ją gelbėt. Palaikyt. Vėlgi klaidžioju tamsybėse, nes nežinau, apie kokį darbą kalbama, bet jei priimta buvo nevisiška profesionalė, vadinasi, dirbt galima buvo išmokyti (darau tokias išvadas dėl to, kad kai mane priiminėjo į dabartinį darbą, o ir į ankstesnį, reikėjo profesionalumo įrodymų). Ji tavo draugė, ne giminė, rinkaisi pati, atsakai irgi pati. Turi džiaugtis, kad ją turi (jei tikrai draugė). Geria? Aš irgi geriu... esu toks alhoholiko ir darboholiko hibridas... Blogai dirbo? Patyrėt nuostolių? Kalbėjot su ja apie tai?
Labai asmeniškai į tai reaguoju, nes pati į dabartinį darbą esu rekomenduota geriausios savo draugės.
Jeigu nesusikalbėjom dėl sąvokos draugė, tada tyliu.
Žinai, yra toks posakis: Platonas mano draugas, bet tiesa brangesnė. Bet man draugas ir tiesa yra tas pats. Meluoju, man draugė būtų brangesnė...
Taip tai buvo draugė su kuria patykėdavome viena kitai savo paslaptis . Tai buvo draugė kurią aš mylėjau . Bet kažkaip taip susiklostė ( kažkada atrodo kad savaime) kad geriausiai klostėsi mūsų santykiai , kai pas ją buvo sunkesnis ,ypač finansiškai periodas , o pas mane geresnis . Gal ji visada mėgdavo pasipuikuoti
, bet man tai buvo kaip ir dalis mūsų bendravimo . Bet žinodavau , kad dar iš mokyklos laiku jį laikė kad man paprasčiausiai gyvenime labiau sekasi .
Del gelbėk , labai ilgai pasakuoti bet labiausiai mane įskaudino apgaulė. Per pirma pokalbį kai aš pasakiau kad turi informacijos apie
. jį prisėkinėjo kad tai netiesa . ir t.t. Bet kažkaip nenaturaliai pokalbiu pabaigoj . paklausė "O kas tau pasakė ?" Aš pasakiau kad nenoriu
. O po ilgo įkalbinėjimo , aš paskaiu netikra informacijos šaltinį (
) ir tai liks tarp mūsų .Aš daviau suprasti kad tai buvo apsaugos darbuot (kuris išt. buvo nieko detas)Po savaitgaliu , aš sužinuojau kad per išeiginės buvo skandalas , kad iš ex draugės fil. buvo atvukes 2 panelės ir
apsauginį , išvadino išdaviku, stukačiu ir t.t. Aš vėl nuvažioju pas draugė pasikalbėti . Ir vėl nustebintas žvilgsnis . Tada aš viena vakara nutariaiu po darbo jų kontorą aplankyti . Paskambinau jai , paklausiau kur jį . Jį man pasakė , kad pas draugę svečiuose . Aš nuvaževau į ofisą . Pamačiau šviesą jos kabinetę . Man durų nestidarė gana ilgai .mobilus neatsakė . Aš palaukiau .Veliau atidarė . Bandžiau kalbėtis su draugę , kad jį praras darbą , kad aš matau , kad jį
su kolektivu , jau negalės valdyti situacijos . Ji man vėl kartuoja kad tai
, man vaidenosi . Kad viskas yra netaip .
DEl profesionalumo . Kol ne buvo pjanku , ji puikiai tvarkėsi . O kada pradėjo gerti darbe , tai buvo padaryta nuostolių . PIrma kad dažnai pas ją atvikdavo , tokia jos pažistama , su kuria ji užsidarydavo kabinete ir neišeidavo vos ne visa diena . Gerdavo tiesa irgi firmos sąskaita . O pinigus , kurios turėjo jį kontrolioti patikėdavo tvarkiti , kam nors kitam . Ir dalis pinigu išeidavoį kairę .
Nežinau , matyt aš kažkuo nepastėbejau. Ji man niekados neprisipažino apie gerimą , o kad viskas iškylo į paviršiu pati parašė pareiškimą ir daugiau nesišnekejome . Šia vasara , susitikome prie ežero , tai nepasisveikinome. net stengiausi į tą pusia nežiurėti.
Žinai , jeigu ji butu paprašiusi pagalbos ,ar nemeluotu man irgi draugė butu svarbiau už tiesa .Del tuo matyt ir neverta imti draugu į darba .
Ačiu . Tu man padėjai save suprastį