QUOTE(prieblanda @ 2010 05 27, 08:46)
O kuo maitina tame tarpe?
Ir gal gali kas nors paaiškinti, kodėl po cezario reikia vaiką atskirai nuo mamos laikyt?
Ir gal gali kas nors paaiškinti, kodėl po cezario reikia vaiką atskirai nuo mamos laikyt?
Galiu... Mano organizmas visuomet labai jautriai reaguoja i ivairias nejautras ar narkoze...tuomet as beveik nesustodama vemiu beveik puse paros, (taip buvo per 3 mano patirtas operacijas) o vyras su manimi tiesiog neturejo galimybiu buti po operacijos... tai kas belieka...Taip, kad nemanau, jog apsivemus, beveik kelias paras koju nebepavelkanti mama, bet su vaiku ant ranku yra gerai...O gal pasiulysit savo vaikeli palatos kaimynei palikti prieziurai? Beje man vaikuti nesdavo nuolat pamaitinti, tik kad pienelis atsirado gana velai. As baisiai pergyvenau, kad jo ir nebeatsiras, bet akuseres kaip susitarusios ramino ir glaude ji prie kruties (pienuko iki siai dienai turiu sociai)... Tai tokia mano patirtis, galiu tik pasakyti, kad kiekvienas organizmas individualus ir visiems vienodu taisykliu siuo atveju nera...