Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus miesto universitetinė ligninė (AK)

QUOTE(prieblanda @ 2010 05 27, 08:46)
O kuo maitina tame tarpe?
Ir gal gali kas nors paaiškinti, kodėl po cezario reikia vaiką atskirai nuo mamos laikyt?  blush2.gif

Galiu... Mano organizmas visuomet labai jautriai reaguoja i ivairias nejautras ar narkoze...tuomet as beveik nesustodama vemiu beveik puse paros, (taip buvo per 3 mano patirtas operacijas) o vyras su manimi tiesiog neturejo galimybiu buti po operacijos... tai kas belieka...Taip, kad nemanau, jog apsivemus, beveik kelias paras koju nebepavelkanti mama, bet su vaiku ant ranku yra gerai...O gal pasiulysit savo vaikeli palatos kaimynei palikti prieziurai? Beje man vaikuti nesdavo nuolat pamaitinti, tik kad pienelis atsirado gana velai. As baisiai pergyvenau, kad jo ir nebeatsiras, bet akuseres kaip susitarusios ramino ir glaude ji prie kruties (pienuko iki siai dienai turiu sociai)... Tai tokia mano patirtis, galiu tik pasakyti, kad kiekvienas organizmas individualus ir visiems vienodu taisykliu siuo atveju nera... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joniene: 27 gegužės 2010 - 15:02
Sveiki! Pries 3 dienas grizau is AK. noriu pasidalinti savo ispudziais.
akuseres ir gimdykloje ir II gimdimo skyriuje labai patiko.nuotal uzeidavo i palata pasidometi ar neskauda, kaip laikomes, kaip sekasi maitinti.patekti i mokama palata be sansu, jei nesusitarusi su gydytoju del gimdymo.Musu palatoje net dvynuku mamytei buvo atsakyta, nes dideles eiles.bet gi tos eiles juda, zmones issiraso ir isvaziuoja.Zodziu, iki gimdymo gulejau 2 dienas ir i tas palata patekdavo tik susitarusios su gydytojais pacientes. teko guleti baisiose palatose ir iki ir po gimdymo. buvau tam nusiteikusi ir tai nesudare man dideliu problemu.
dar buvau baisiai nusivilusi gydytoju, kuris dalyvavo gimdyme.nei labas rytas nei viso gero, sveikinu.elgesi, kaip su karve, labai grubiai kalbejo.visa laika atvesdavo rezidentes.mano atveju, tai buvo geriau, negu gydytojas.rezidentes labai kantriai aiskindavo ka darys, kaip darys, kada reikes pakenteti.vienai nepavyko is pirmo karto nuleisti vandenis ir ji labai mandagiai paprase jo pagalbos.Atsakymas:Nera ko cia tobulinti, ir taip gerai(buvo pasakyta, ziurint pro langa.)
Dziaugiuosi, kad as ji maciau per visa gimdyma gal 40 min isviso.labai patiko akusere, kuriai buvo siulyti pinigai ir ji nat supyko.Zodziu, pagimdziau ir neisleidau ir lito.turiu visokiausiu ispudziu.bet svarbiausia turiu suneli!!!!!!
jei kam reikia papildomo komforto demesio, tada teks islesti siek tiek pinigeliu.
Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(Ūlos mama @ 2010 05 29, 23:49)
Sekmes visoms!

Sveikinimai thumbup.gif
Ir ačiū už pasakojimą.
Atsakyti
akuseres ir gimdykloje ir II gimdimo skyriuje labai patiko.nuotal uzeidavo i palata pasidometi ar neskauda, kaip laikomes, kaip sekasi maitinti.patekti i mokama palata be sansu, jei nesusitarusi su gydytoju del gimdymo.Musu palatoje net dvynuku mamytei buvo atsakyta, nes dideles eiles.bet gi tos eiles juda, zmones issiraso ir isvaziuoja.Zodziu, iki gimdymo gulejau 2 dienas ir i tas palata patekdavo tik susitarusios su gydytojais pacientes. teko guleti baisiose palatose ir iki ir po gimdymo. buvau tam nusiteikusi ir tai nesudare man dideliu problemu.
dar buvau baisiai nusivilusi gydytoju, kuris dalyvavo gimdyme.nei labas rytas nei viso gero, sveikinu.elgesi, kaip su karve, labai grubiai kalbejo.visa laika atvesdavo rezidentes.mano atveju, tai buvo geriau, negu gydytojas.rezidentes labai kantriai aiskindavo ka darys, kaip darys, kada reikes pakenteti.vienai nepavyko is pirmo karto nuleisti vandenis ir ji labai mandagiai paprase jo pagalbos.Atsakymas:Nera ko cia tobulinti, ir taip gerai(buvo pasakyta, ziurint pro langa.)
Dziaugiuosi, kad as ji maciau per visa gimdyma gal 40 min isviso.labai patiko akusere, kuriai buvo siulyti pinigai ir ji nat supyko.Zodziu, pagimdziau ir neisleidau ir lito.turiu visokiausiu ispudziu.bet svarbiausia turiu suneli!!!!!!
jei kam reikia papildomo komforto demesio, tada teks islesti siek tiek pinigeliu.
Sekmes visoms!

O kokia gydytojo pavardė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 05 30, 11:15)
O kokia gydytojo pavardė?  g.gif

Jo, butu labai idomu suzinot. blink.gif Visgi jau zinotume ko laukt unsure.gif ( Nors tikiuosi nereikes su juo susitikt)

Papildyta:
Sveiki! Pries 3 dienas grizau is AK.

O jus buvot nieko preis, kad dalyvautu rezidentai? Nes as nelabai noriu, kad butu kas pasalinis.
Atsakyti
Yra toks formalumas, kai atvaziuoji i ligoninę, užpildo visus popierius, sako pasirašykite čia, čia ir čia... gal penkiose vietose. Tai, jei pasiskaityti, tai vienas iš punktų yra dėl gydytojų rezidentų dalyvavimo (neatsimenu kaip jis tiksliai skamba). Paprastai pacientai neskaito, nes ne tas galvoje buna, bet gal vyras padėtų, jei šalia būtų ir su tuo punktu galima nesutikti. Tuomet rezidentai, kaip ir neturėtų teisės dalyvauti jūsų gimdyme mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natalija* @ 2010 05 30, 17:00)
Yra toks formalumas, kai atvaziuoji i ligoninę, užpildo visus popierius, sako pasirašykite čia, čia ir čia... gal penkiose vietose. Tai, jei pasiskaityti, tai vienas iš punktų yra dėl gydytojų rezidentų dalyvavimo (neatsimenu kaip jis tiksliai skamba). Paprastai pacientai neskaito, nes ne tas galvoje buna, bet gal vyras padėtų, jei šalia būtų ir su tuo punktu galima nesutikti. Tuomet rezidentai, kaip ir neturėtų teisės dalyvauti jūsų gimdyme  mirksiukas.gif

Tai as zinau, bet norejau suzinot ar jie laikosi sito punkto. Jis atrodo 3 gal, per viduriuka kazkur.
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2010 05 30, 18:26)
Tai as zinau, bet norejau suzinot ar jie laikosi sito punkto. Jis atrodo 3 gal, per viduriuka kazkur.

Nezinau, bet privalo, maza kas gali atsitikti mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai uzjauciu del nepatirtu nepatogumu.. Taciau nesutinku del mokamu palatu. As gimdziau su niekuo nesitarus ir mokama palata gavau. Niekam nieko nemokejom, nei kad duotu, nei kai dave smile.gif

QUOTE(Ūlos mama @ 2010 05 29, 22:49)
Sekmes visoms!

Atsakyti
gydytojo pavarde - Jakiunas.Skaiciau apie ji supermamoje.labai saldus atsiliepimai.gal kam nors jis ir patiko,bet pasidalinau savo ispudziais.niekamnelikeciau patekti pas sita daktara.taip, jis labai malonios isvaizdor, atrodo labai ramus, mandagus.nezinau, gal buvo ne jo diena, gal jis nenorejo dirbti su manimi,gal pasirodziau jam neverta jo demesio.sunku pasakyti.gal jis maloniai elgiasi tik uz pinigus.gal seip nejaute mansimpatijos,kaip pacientei.zodziu, labai nepatiko sis gydytojas
o del rezidenciu: atvaziavus i AK man pasidare labai silpna, negalejau paeiti, kalbeti.priemime akusere nusprende, kad as girta.nors verk, bet tuo metu net papriestarauti negalejau, vos galejau judeti. gal tuo metu ir susidare Jakiuno nuomone apie mane. kadangi buvau labai silpna, akusere labai mielai pdejo man pasirasyti visur, kur jiems reikejo, ji net tusinuka palaike, kad tik gauti reikiamu parasu.stai ir gavosi,kad as tipo sutikau , kad dalyvautu rezidentai.bet dar karta sakau, kad rezidentes buvo labai malonios ir mandagios.viska aiskindavo, kiekviena savo zingsni komentuodavo.elgesi su manimi,kaip su zmogumi.gal tas daktaras buvo paskirtas kaip rezidenciu priziuretojas, o ne mano gydyttojas.tai kad ir su rezidentemis jis ne buvo ilabai mandagus.gal jis pasidaro mandagus tik uz pinigus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūlos mama: 30 gegužės 2010 - 22:38
Na aš su Jakiūnu susidūriau, kai darė man vieną ginekologinę operaciją, prieš tai ir konsultavo, tai nieko blogo negaliu pasakyt - gydytojas kaip gydytojas unsure.gif
Kažkaip iš gydytojo ne malonumų tikiuosi, o kad savo darbą išmanytų, tai tuosyk man jis tiko mastau.gif

Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif O sakykit, kai jau vaziuoji gimdyt, tai eit pro tas duris kur registratura? Jos ir nakti buna atidarytos? Ar yra kur kitas iejimas?
O jei vyras dalyvauja, jam kaip ir kitur uztenka turet svarius rubus, ar kazka specialaus?
Atsakyti